- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.821
kıs kelebek kayınpederle nie anlaşamıonnnn gnelde kaynanayla anlaşılmazzz anam evleri ayrı evleri yok istese alırlar yaszları 6 aylığınaaa köye gidiolar kışlarıda eltimde bende işteee....esraaa sıkma canını banada aynı sı oldu tam yarısını aldım kaynanamlar geldi sonrada regl oldumm üst üste gelir zaten bişi gelinceee öffffffffffffffffffff:84::84::84::84::84: gene benim kaynana kayınpeder durumu biliooo sizinkiler bilmeden geliodurrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet ya ben hiç yenemiycem heralde
yuhhh evleri yokmu yaw bunların bacımya kendilerine baktırcak yer arıyolar galibaaman ben kayınpederle hiç anlaşamıyorum oturmaya bile gelmez allahtan zati aynı şehirdeyiz. 10 dk mesafe var aramızda ilk evlendiğimde yanyana apartmanda oturuyoduk amanın 15 ay sonra zor kaçtım uzaga :)))
ılahı venusss sen adamı oldurursun yaaaaaOyyyy oyyyy benim kayınpederim bi tanedirwalla kaynana kıskanıyo bizi çünkü kayınvalideyi çekiştiriyoz babamla birde her geldiklerinde kaynanama diyoki bak gelini örnek al nasıl özenerek sofra hazırlıyor sende böyle yap yok şunun tarifini al bunun tarifini al bana diyoki sen 1 senede kayınvalideni solladın yemek konusunda diyo delirito kayınvalide ama çok seviyom ikisinide allah başımızdan eksik etmesin hele vaji yaşadığımı bilse kaynanam direk lafı şu olur ''amaaaan be kızanım yokmuydu bi doktorcuk bulamadınızmı çarecini ben bulurum sen merak etme üzme hiç kafacığını '' walla bulurduda çok cadıdır yawwww aslında onu bu forma sokmak lazım ölürsünüz gülmekten a be kızanlar ne var bunda korkcak ben 16 yaşcazımda doğuruverdim siz gelmişsiniz kaç yaşınıza daaa ne korkusu bu be yawwww tohuma kaçacanız yakında yanaşıverin erifinize dogru yapıverin bi kızancaz bakalım kalıyomu astalık mastalık
ılahı venusss sen adamı oldurursun yaaaaa
esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende senin gibi oldum tam atlatıcma derken kaynanamlar geldi sonra regl oldummm moralim psikolojim alt üst oldu yokkk dedimmm ben bu gidişle yenemicem hep bi aksilik hep bi aksilikkk dedimmm sonraaaaa hopppppppppppppppppppppppppppp dur baklaımmmm dedim şeytan senleee uğraşıo dedimmmtoparladım kendimiii regl den sonra kaldım yerden devam edecem inşallahhh
yA TAMAM BENDE YENEMİYİM OLSUN BİTSİN
lennnnnn noluyo lennnnn size yapmayin boyle kizlar ya ümidimizi kaybetmeyelim.bakin uzuluyom bende heee
valla kulaklarını cekecegım senın venuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss venuuuuuuuuuuuuuussssssssssss:95::95::95::95::95::95::95:nerdesın sopalık bırı var burada esra dayak ıstıyo mussssssssssssssher sey de bı hayır vardır untma tatlım uzme kendını stres yok sıkıntı yok
ılk defa bugun korunmasız yaptık acaba cocuk olur mu kızlaaaaaaaaaaaar cok heyecanlıyımmmmmmmmmm
allah iyiliğini versin emiiiiiişu ifadeye çok güldümmm yaaaaaaaa Ay yakındaaa bunlar bisiii döfer vallaaaa
günaydın meleklerim ya çok kötüyüm annemler bugün gitti bir kaç güne regli olucam ve ayın 25inde kayınvaldemler geliyorlar ya inanamıyorum ya çok kötüyüm ya
:
zaten dieee korunuodun kiiiiii inşallahhh olurrr ...bi daha korunma korunursan bende seniiiiiibir sen bi ben birde bebek
eeeeeeeee ecrın hanım sızın guzel haberlerınızı ne zaman alacagız he valla 1 hafta ıcınde yaptın yaptın yoksa odanıza gelır arkadan ıterım senı
ılk defa bugun korunmasız yaptık acaba cocuk olur mu kızlaaaaaaaaaaaar cok heyecanlıyımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?