Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

normalde öle olur ama bizde tam tersi benim kaynanam erkek malesef

sahara84 psikolamu sormussun cicim anadolu yakasında küçük bi polikinlik en ucun die oraya gidiom gidiodum 32 tl cerrahpaşadakilerdemi öle yoksam ...gittinmiiii hiçç orayı çok tavsiye eden olmustuuu ama bana çok usak orasıııı

bazen kendimeee çok kızıorum yaaaa ilk geceden yapanlarr sankiii bizim gibii egsersiz ypıooo deli olcam yaa ne tatlı canımızz varmış boşu boşuna 1.5 senem gittiiii daha tam atlaşmış deilimdeee boşu boşuna senelerim gittiii öfffffffff:84::84::84::84::84::84: 16 17 yaşında evleniolar ilk geceden yapıolarrr cocukta doğuruolar bizee bakkk hıhhhh

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende senin gibi oldum tam atlatıcma derken kaynanamlar geldi sonra regl oldummm moralim psikolojim alt üst oldu yokkk dedimmm ben bu gidişle yenemicem hep bi aksilik hep bi aksilikkk dedimmm sonraaaaa hopppppppppppppppppppppppppppp dur baklaımmmm dedim şeytan senleee uğraşıo dedimmm toparladım kendimiii regl den sonra kaldım yerden devam edecem inşallahhh

Oyyyy oyyyy benim kayınpederim bi tanedir walla kaynana kıskanıyo bizi çünkü kayınvalideyi çekiştiriyoz babamla birde her geldiklerinde kaynanama diyoki bak gelini örnek al nasıl özenerek sofra hazırlıyor sende böyle yap yok şunun tarifini al bunun tarifini al bana diyoki sen 1 senede kayınvalideni solladın yemek konusunda diyo delirito kayınvalide ama çok seviyom ikisinide allah başımızdan eksik etmesin hele vaji yaşadığımı bilse kaynanam direk lafı şu olur ''amaaaan be kızanım yokmuydu bi doktorcuk bulamadınızmı çarecini ben bulurum sen merak etme üzme hiç kafacığını '' walla bulurduda çok cadıdır yawwww aslında onu bu forma sokmak lazım ölürsünüz gülmekten a be kızanlar ne var bunda korkcak ben 16 yaşcazımda doğuruverdim siz gelmişsiniz kaç yaşınıza daaa ne korkusu bu be yawwww tohuma kaçacanız yakında yanaşıverin erifinize dogru yapıverin bi kızancaz bakalım kalıyomu astalık mastalık

ılahı venusss sen adamı oldurursun yaaaaa

kızlarrrrrrrrr aaaa ayıp valla ya pes etmeyın aferı n benım ozume boyle devam et canım bak gorursun karar verdıkten sonra nasıl oluyo okadar basıt kı bunun ıcın mı dıyeceksınnnnn kasmak yok yola devam tatlım

yA TAMAM BENDE YENEMİYİM OLSUN BİTSİN

valla kulaklarını cekecegım senın venuuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssss venuuuuuuuuuuuuuussssssssssss:95::95::95::95::95::95::95:nerdesın sopalık bırı var burada esra dayak ıstıyo mussssssssssssssher sey de bı hayır vardır untma tatlım uzme kendını stres yok sıkıntı yok

allah iyiliğini versin emiiiiii şu ifadeye çok güldümmm yaaaaaaaa Ay yakındaaa bunlar bisiii döfer vallaaaa

allah iyiliğini versin emiiiiii şu ifadeye çok güldümmm yaaaaaaaa Ay yakındaaa bunlar bisiii döfer vallaaaa

hak ettınınz tatlım bırı yapamayacam dıyo bırı bosver olmazsa olmaz dıyo aaaaaaaaa kızım ben ıntıharı dusunmus bırıyım ben bıle basardım ve okadar acımıyo kı gırdı mı dıye esıme sordum ınanmadım baktım kasmak yooooooooooooooooookkkkkkkkkkk yola devammmmmmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95::95:

günaydın meleklerim ya çok kötüyüm annemler bugün gitti bir kaç güne regli olucam ve ayın 25inde kayınvaldemler geliyorlar ya inanamıyorum ya çok kötüyüm ya

canım bozma sakın moralini ya benim de ilerleme gösterdiğim zamanlar boyna misafir geliyodu.sabırsızlanıyodum bir an önce yapalım olsun bitsin diye ama hiç fırsatını bulamıyoduk.misafir gelse de gidicek sonuçta sıkma canını sen yeter ki pes etme başarıcaksın emin ol

:

zaten dieee korunuodun kiiiiii inşallahhh olurrr ...bi daha korunma korunursan bende seniiiiii bir sen bi ben birde bebek

canım yenı yendık ya esım bıraz zaman gecsın tadını cıkaralım dıyo du ben ıstıyorum ama o ıstemıyo bende bu sabah ustune cıktım hazırlıksız yakalandı garıbımmmmmmm

eeeeeeeee ecrın hanım sızın guzel haberlerınızı ne zaman alacagız he valla 1 hafta ıcınde yaptın yaptın yoksa odanıza gelır arkadan ıterım senı

ılk defa bugun korunmasız yaptık acaba cocuk olur mu kızlaaaaaaaaaaaar cok heyecanlıyımmmmmmmmmm

tatlim ya yarina biter insallah reglim az az geliyor simdi mubarek benimkide bir geldimi gitmek bilmiyorayy nolursunuz ya ben simdi baslayacam ya allahin izniyle egzersize nolur psikolojim bozulursa yuz vermeyin bana.hatta kizin bana tamam mi
canimmmm insallah olur ya bak su mubarek cuma vaktinde allahim hepimizin gonlune gore versin insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…