- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.841
Oyyyy oyyyy benim kayınpederim bi tanedirwalla kaynana kıskanıyo bizi çünkü kayınvalideyi çekiştiriyoz babamla birde her geldiklerinde kaynanama diyoki bak gelini örnek al nasıl özenerek sofra hazırlıyor sende böyle yap yok şunun tarifini al bunun tarifini al bana diyoki sen 1 senede kayınvalideni solladın yemek konusunda diyo delirito kayınvalide ama çok seviyom ikisinide allah başımızdan eksik etmesin hele vaji yaşadığımı bilse kaynanam direk lafı şu olur ''amaaaan be kızanım yokmuydu bi doktorcuk bulamadınızmı çarecini ben bulurum sen merak etme üzme hiç kafacığını '' walla bulurduda çok cadıdır yawwww aslında onu bu forma sokmak lazım ölürsünüz gülmekten a be kızanlar ne var bunda korkcak ben 16 yaşcazımda doğuruverdim siz gelmişsiniz kaç yaşınıza daaa ne korkusu bu be yawwww tohuma kaçacanız yakında yanaşıverin erifinize dogru yapıverin bi kızancaz bakalım kalıyomu astalık mastalık
canım yenı yendık ya esım bıraz zaman gecsın tadını cıkaralım dıyo du ben ıstıyorum ama o ıstemıyo bende bu sabah ustune cıktım hazırlıksız yakalandı garıbımmmmmmm
canım yenı yendık ya esım bıraz zaman gecsın tadını cıkaralım dıyo du ben ıstıyorum ama o ıstemıyo bende bu sabah ustune cıktım hazırlıksız yakalandı garıbımmmmmmm
senin bu azgin hallerin zaten ilk yaptigin 4 luden belliyydibana bak esin pr.....tif kullaniyorsa ucuna kucuk bir delik at
ayy insallah sende kalirsin hamile kelebegim de kalir venusum de kalir 16450 cim de kalir jasmincim de kalir ranacik da kalir ........................................................ve diger arkidislerimin hepsin bide benim gibi vajiyle ugrasan butun arkidislerimin hepsi tez zamanda cozerde hepimizkavusuruz insallah
mrb kızlar cumanız mübarek olsun.kaç gündür giremedim.benim yazdım msj dan herkes bi mucize beklemiş sanırım.ama çabalamak gerekiyo biraz.parmak yapamayanlar için çok iyi ama.
üstteki poz.zor cnm senin altta olman lazımdı
senin bu azgin hallerin zaten ilk yaptigin 4 luden belliyydibana bak esin pr.....tif kullaniyorsa ucuna kucuk bir delik at
ayy insallah sende kalirsin hamile kelebegim de kalir venusum de kalir 16450 cim de kalir jasmincim de kalir ranacik da kalir ........................................................ve diger arkidislerimin hepsin bide benim gibi vajiyle ugrasan butun arkidislerimin hepsi tez zamanda cozerde hepimizkavusuruz insallah
ohhoooooo bebişim bukadar yol katetmişken yapma gözünü seveyim görende temelli yerleşti sanır ama olmaz üzüyosun bak beni bişeycik yok yaw egz.devambak ağlarım şimdik
ılk defa bugun korunmasız yaptık acaba cocuk olur mu kızlaaaaaaaaaaaar cok heyecanlıyımmmmmmmmmm
ağlama bitanem siz olmasaydanız ben şimdi ne hallerde olurdum
gercek mı kızzzzzzzzz
merhaba tatlim seninde cuman mubarek olsun insallah.
tatlim yaa evet senin su vaji tarifivarya egzersiz yapamayan arkadaslar cok heveslendi.ama orda da ayni seyler oluyor
amiiin canım inşallah isteyen herkese versin inşallah rabbim.yalnız benimki de serenin ki gibi daha istemiyo ben de seren gibi üstüne mi atlasam ne
kız Allah iyiliğini versin göçmenmi benim k.pederde bulgaristan razgatlı ama kendi esk. dogmuş şiveleri öle değil ozyüden. benim k.peder kimseyi sevmez bencildir malesef cnm . bende neler neler yaptım ama artık umrumda deil cokta tınnnn
üstteki poz.zor cnm senin altta olman lazımdı
delik at iyi fikir hehehehe venüscüm duydunmu
aboooooooooooo al bi kelebek vakası daha gözün aydın venüscüm bende yalnız değilmişim
evet gezinip duruyosun zati hamiş topiklerinde görmedim sanmakızlar en iyi yöntem ecrininki prez. delik açmak
selanik göçmeni ama bildiiin trakyalı hatunlardan cin gibi maşallah gözünden hiç bişey kaçmazüjjjj bejinnnn hasıııı ayyyy roman oynayasım geldi bak şimdi
kız üstteki pozisyonun neresi zor ???? kuduruk sandalyede hiç öyle demiyodun dermişim
hamiş kalması zor yawww yanlış anladın sen onuseren atlamışya kocişinin üstüne hamiş kalırmıyım diye sorduya ona dedim
evet cnm şimdi okudum geçmişi de üzüldüm ya heveslendirdim diye.ama bi nebze olsun faydası olmuştur inş.ben gerçekten 1 günde çözdüm doktora giderek.aynı yöntemle ablamda 1 haftada çözdü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?