Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kızlar cumanız mübarek olsun.kaç gündür giremedim.benim yazdım msj dan herkes bi mucize beklemiş sanırım.ama çabalamak gerekiyo biraz.parmak yapamayanlar için çok iyi ama.

kız Allah iyiliğini versin göçmenmi benim k.pederde bulgaristan razgatlı ama kendi esk. dogmuş şiveleri öle değil ozyüden. benim k.peder kimseyi sevmez bencildir malesef cnm . bende neler neler yaptım ama artık umrumda deil cokta tınnnn

canım yenı yendık ya esım bıraz zaman gecsın tadını cıkaralım dıyo du ben ıstıyorum ama o ıstemıyo bende bu sabah ustune cıktım hazırlıksız yakalandı garıbımmmmmmm

senin bu azgin hallerin zaten ilk yaptigin 4 luden belliyydibana bak esin pr.....tif kullaniyorsa ucuna kucuk bir delik at
ayy insallah sende kalirsin hamile kelebegim de kalir venusum de kalir 16450 cim de kalir jasmincim de kalir ranacik da kalir ........................................................ve diger arkidislerimin hepsin bide benim gibi vajiyle ugrasan butun arkidislerimin hepsi tez zamanda cozerde hepimizkavusuruz insallah

delik at iyi fikir hehehehe venüscüm duydunmu

mrb kızlar cumanız mübarek olsun.kaç gündür giremedim.benim yazdım msj dan herkes bi mucize beklemiş sanırım.ama çabalamak gerekiyo biraz.parmak yapamayanlar için çok iyi ama.

merhaba tatlim seninde cuman mubarek olsun insallah.
tatlim yaa evet senin su vaji tarifi varya egzersiz yapamayan arkadaslar cok heveslendi.ama orda da ayni seyler oluyor

amiiin canım inşallah isteyen herkese versin inşallah rabbim.yalnız benimki de serenin ki gibi daha istemiyo ben de seren gibi üstüne mi atlasam ne

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bebişim walla sera,esra,pando,özüm, ecrin bunlar beşi bi yerde çok fazla üzerlerine gitmiyorum benim gözümde zaten sona geldiler...şu an regl dönemini ve streslerini atlatsınlar diye bekliyorum üstlerine gidersem daha çok stres yapacaklar...azcık kafa dinlesinler yawwww sopanında sırası gelcek

merhaba tatlim seninde cuman mubarek olsun insallah.
tatlim yaa evet senin su vaji tarifi varya egzersiz yapamayan arkadaslar cok heveslendi.ama orda da ayni seyler oluyor

evet cnm şimdi okudum geçmişi de üzüldüm ya heveslendirdim diye.ama bi nebze olsun faydası olmuştur inş.ben gerçekten 1 günde çözdüm doktora giderek.aynı yöntemle ablamda 1 haftada çözdü.

selanik göçmeni ama bildiiin trakyalı hatunlardan cin gibi maşallah gözünden hiç bişey kaçmaz üjjjj bejinnnn hasıııı ayyyy roman oynayasım geldi bak şimdi

üstteki poz.zor cnm senin altta olman lazımdı

kız üstteki pozisyonun neresi zor ???? kuduruk sandalyede hiç öyle demiyodun dermişim

delik at iyi fikir hehehehe venüscüm duydunmu

anacım ben onu çoktan düşündümde daha delik atamadan adam istemiyor prezarvatifi ben getirip koyuyom komidine o atıyo çekmeceye deliksiz haline bile güvenmiyo onun anasını satayım

aboooooooooooo al bi kelebek vakası daha gözün aydın venüscüm bende yalnız değilmişim

uleynnnnnnn kuduruklar sizi aferin böyle devam edin yakında bebişi alırsınız göbişe doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…