Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya üzülme bak burdaki arkadaşlar yapmışlarsa bizde yapabiliriz belki ha ne dersin? ewet zaman o kadar çabuk geçiyoki ilk zamanlar nasılsa olur daha yeniyiz diye avunmuştum ama 9 ay nasıl geçti anlamadım.içe doğru derken vajinanın içine sürecem demi? ben emleyla egzersiz değilde ilişkiye girmeyi denemek istiyorum ama. bilmiyorum ya ben kendim parmak yada başka bişey sokamamki orayaewet burayı iyiki bulmuşuz ben tesadüfen internette araştırırken denk gelmiştim şimdi bakmaya çalışıyorum işten we ewden fırsat bulduğumda daha tam çözemedim doğru yazıyomuyum bilemiyorum ama şimdi regliyim ama haftaya birkerede emlayla deneyeceğiz hiç umudum yok ama allah büyüktür inşallah hepimize şifa werir tşk. ederim

[/COLOR][/B]
evet cnm şimdi okudum geçmişi de üzüldüm ya heveslendirdim diye.ama bi nebze olsun faydası olmuştur inş.ben gerçekten 1 günde çözdüm doktora giderek.aynı yöntemle ablamda 1 haftada çözdü.
yok tatlim uzulme sen.ama iste egzersiz yapamayan arkadaslar bir mucize beklyiorlar ya bende cooook bekledim o mucizeyi ama gelmedi bir turlu iste onlar biraz hayal kirikligina ugradilar heralde sonucta gene egzersizcanim sen dr.ulusoya gittin dimi yanlis hatirlamiyorsam?
evet gezinip duruyosun zati hamiş topiklerinde görmedim sanma kızlar en iyi yöntem ecrininki prez. delik açmak
vala benden soylemesi bacilar
bu arada burda kimse yokken benim girip cikmadigim topik kalmyior hee ne sorunu olan insanlar var yaa:44:

yaaa ne fenasın sen yaaa zaten bayılıyorum o hamiş tişörtlerine sırf onlar için hamile kalası geliyo insanın

evet kocişe dedim kaç para olursa olsun bi sürü istiyorum dedim söz dedi sen bi hamiş kal neler alcam neler dedi hele bide ilk aydan kalırsan ekstra prim dedi sankim sadece benle ilgili hayret bişey yawww azgınlıgım hat safhada daha ne yapayım ne yatak kaldı ne koltuk ne sandalye yakında avize tepesinede çıkıcam

Son düzenleme:

canım iş senden çıkmış artık gerisi duadan ibaret evin her tarafını arşınlamışsın zaten daha ne yapıcaksın

bu durumda nasıl hamile kalınırki mümkün değil zaten canımda.ee dr. sokunca olduda biz yapamıyoz işte ben emlayla direk ilişkiye girmeyi denemek istiyorum ama nasıl olur sence?aparat nedir? dedimya ben kendi kendime mümkün değil dokunanam bile ilgileriniz için tşk. ederim:90:

cnm bizde senin gibiydik nasıl parmakmı deiye dr. sölediginde yapmadım aylar sonra başka psikologa gittim oda aynı şeyleri söledi sonra brayı buldum burdada egz.yani kaçış yok ve başladık egz.bikere yaptınmı gerisi geliyor cnm sadece biraz cesaret inanki hiç zor değil başardıgın günün hayaliyle yapacaksın ve düzenli egz.yaparsan bir haftada çözersin cnm yeterki üstüne düş .

hayırlı cumalar canımm kızlar topluca regllerepeydir başaran olmadı anlıycağın:84:bebiş için mi rapor aldın sen?

forsat buldukça takip ediyorum canım, en kısa zamanda halaylar çekilir inşAllah..
bugün ilk doktor ziyaretimizi yaptık, keseyi gördüm 26 sında tekrar gitcez kontrole.. 1 haftadır bitkinlik halsizlik uyku hali var normalmiş gerçi ama benim bünye sarsıldı işte.. doktora gittiğim için rapor aldım boş günüm yok zaten.. sen neler yapıyorsun kocişi kandırabildin mi

aman da aman kese de oluşmuş desene ah ne güzel ya şimdi daha çok hissetmişsindir annelik duygusunuhamilelikte evet çok uykusu olurmuş insanın ben normalde çok uykucuyumdur hamilelikte naparım acabaya aslında o da kanmaya dünden razı ama biraz alışalım diyo o da haklı kendince benim de yaştan dolayı tedirginliklerim var işte bakalım 2-3 ay daha bekliyeyim.zaten hemen olucağı ne malum birkaç ay sonra başlarız heralde çalışmalara

kızlar bana noluyooooo anlamadım bu aralar lipidom iyice tavan yaptı sanırım çok şükür kendime geliyorum dün gece saat 1 buçukta eşimi uyandırdım birazcık kaynattık sonra eşimin parmaklarını vajide gezdirdim dokunuşlarına alışayım diye yavaş yavaş başlıorum kızlar inşallah dua edin devamınıda getireyim. evde minilerle falan dolaşmaya başladım venüstenciğimin tavsiyesiydi gerçekten insan kendini daha sexi hissedioooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…