- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.861
eyvah yakalandık desene kuşum ben bırak hamilelik topiklerini bebek topiklerinde bile dolaşıyorum ama çok hoşuma gidiyo yaa napiymmm özendirmeyin siz de adamı
Ah canim ah benim esim nisanliyken gördugu bebekbattaniyesini almisti evlenince hemen yapacaktik aile olacaktik ama 4 yil gecti ve bizde tik yok arada o bebek battaniyesine bakip bakip agliyorum gerci hep agliyorum o battaniyeyi atacakdim ama atamadim esim geldi aklima nasil bir hevesle aldigini dusunup atamadim ah canim ah....
Emlayi ice dogru suruyormussun nohut buyuklugunde sonra 10 dakika bekliyormussun egz basla bir parmakla ben hala bir parmaktayim... Ama bu site cok iyi gelecek emin ol burdakiler cok iyi ve seni anliyorlar herseyden önce ben ilk bu sayfada sinirli bir animda soktum parmagim ama cok sukurde burayi buldum....
ağlama bitanem siz olmasaydanız ben şimdi ne hallerde olurdum
yok tatlim uzulme sen.ama iste egzersiz yapamayan arkadaslar bir mucize beklyiorlar ya bende cooook bekledim o mucizeyi ama gelmedi bir turlu iste onlar biraz hayal kirikligina ugradilar heralde sonucta gene egzersizevet cnm şimdi okudum geçmişi de üzüldüm ya heveslendirdim diye.ama bi nebze olsun faydası olmuştur inş.ben gerçekten 1 günde çözdüm doktora giderek.aynı yöntemle ablamda 1 haftada çözdü.
vala benden soylemesi bacilarevet gezinip duruyosun zati hamiş topiklerinde görmedim sanmakızlar en iyi yöntem ecrininki prez. delik açmak
dur bak hamiş olayım nasıl özendircem sizibaby on board tshirtü giycem böle pembiş kurdela takıcam
yaaa ne fenasın sen yaaa zaten bayılıyorum o hamiş tişörtlerine sırf onlar için hamile kalası geliyo insanın
hamiş kalması zor yawww yanlış anladın sen onuseren atlamışya kocişinin üstüne hamiş kalırmıyım diye sorduya ona dedim
he şimdi anladım ben onu eeeee insanın gözü işte eli oynaşta olursa olacağı bu :90:
canım ya üzülme bak burdaki arkadaşlar yapmışlarsa bizde yapabiliriz belki ha ne dersin? ewet zaman o kadar çabuk geçiyoki ilk zamanlar nasılsa olur daha yeniyiz diye avunmuştum ama 9 ay nasıl geçti anlamadım.içe doğru derken vajinanın içine sürecem demi? ben emleyla egzersiz değilde ilişkiye girmeyi denemek istiyorum ama. bilmiyorum ya ben kendim parmak yada başka bişey sokamamki orayaewet burayı iyiki bulmuşuz ben tesadüfen internette araştırırken denk gelmiştim şimdi bakmaya çalışıyorum işten we ewden fırsat bulduğumda daha tam çözemedim doğru yazıyomuyum bilemiyorum ama şimdi regliyim ama haftaya birkerede emlayla deneyeceğiz hiç umudum yok ama allah büyüktür inşallah hepimize şifa werir tşk. ederim
canım belkisi falan yok bu işin vajinusmus % 100 çözümü olan bir sorundur...buna inanın lütfen....ne demek umudum yok umudun olmasa buraya gelmezdin yazmazdın umudun olmasa emlayla denemek istemesdin sende biliyorsun yeneceğini sadece cesaretin yok hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun....korkularını at bir tarafa kendini düşün eşini düşün evliliğinizi düşün baktınki emlayla p....s olmadı hemen geliyosun buraya paşa paşa egzersize başlıyosun bak kızılcık sopası sana gelecek heee....
evet kocişe dedim kaç para olursa olsun bi sürü istiyorum dedim söz dedi sen bi hamiş kal neler alcam neler dedi hele bide ilk aydan kalırsan ekstra prim dedi sankim sadece benle ilgili hayret bişey yawwwazgınlıgım hat safhada daha ne yapayım ne yatak kaldı ne koltuk ne sandalye yakında avize tepesinede çıkıcam
hayırlı cumalar herkese... raporluyum evdeyim dinleniyorum sizler ne durumdasınız
Ah canim ah benim esim nisanliyken gördugu bebekbattaniyesini almisti evlenince hemen yapacaktik aile olacaktik ama 4 yil gecti ve bizde tik yok arada o bebek battaniyesine bakip bakip agliyorum gerci hep agliyorum o battaniyeyi atacakdim ama atamadim esim geldi aklima nasil bir hevesle aldigini dusunup atamadim ah canim ah....
Emlayi ice dogru suruyormussun nohut buyuklugunde sonra 10 dakika bekliyormussun egz basla bir parmakla ben hala bir parmaktayim... Ama bu site cok iyi gelecek emin ol burdakiler cok iyi ve seni anliyorlar herseyden önce ben ilk bu sayfada sinirli bir animda soktum parmagim ama cok sukurde burayi buldum....
canım kadın olmadan anne olma benim sana tavsiyem bu... biraz çabalarsan çok kısa zamanda yeneğine eminim...bak diğer yeni başlayan arkadaşlardan daha iyi durumdasın en azından vaji içine girecek yabancı bir cisimden rahatsızlık duysanda girmesine izin veriyorsun kastığın için acı duymuşsundur...emla kullanıp p...s egzersizi yapmak istiyorsan öncesinde biraz vajinanı esnetmen lazım 1 hafta p..s büyüklüğünde aparatla çalışırsan kolayca olacağına inanıyorum ama egzersiz yaparken p...s denemesi yapmayın lütfen.....
canım iş senden çıkmış artık gerisi duadan ibaret evin her tarafını arşınlamışsın zaten daha ne yapıcaksın
bu durumda nasıl hamile kalınırki mümkün değil zaten canımda.ee dr. sokunca olduda biz yapamıyoz işte ben emlayla direk ilişkiye girmeyi denemek istiyorum ama nasıl olur sence?aparat nedir? dedimya ben kendi kendime mümkün değil dokunanam bile ilgileriniz için tşk. ederim:90:
hayırlı cumalar canımm kızlar topluca regllerepeydir başaran olmadı anlıycağın:84:bebiş için mi rapor aldın sen?
bide merdivende deneyim diyorumnasıl ama değişik fantazileri olan varsa anlatsın yawww seren nereye kaçtın kızzz cimbomda yok zati he sahi spedy gonzales nirde yaww
forsat buldukça takip ediyorum canım, en kısa zamanda halaylar çekilir inşAllah..
bugün ilk doktor ziyaretimizi yaptık, keseyi gördüm26 sında tekrar gitcez kontrole.. 1 haftadır bitkinlik halsizlik uyku hali var normalmiş gerçi ama benim bünye sarsıldı işte.. doktora gittiğim için rapor aldım boş günüm yok zaten.. sen neler yapıyorsun kocişi kandırabildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?