Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ohhhhh yarasın bebişimeeeee altına çamaşır giymeeeee öyle dolan ayyyyy iç çamaşırsız dolanınca sanki insan hep şey yapası varmış gibi oluyor nasıl iş anlamadım yawwww ben dün akşam etek bilem giymedim ama ne fayda mantarlı vaji zaten sabahada kırmızılandım üşütmekten bi hal oldum muradımada eremedim yawww

aferin canım bak kendine gelmişsin sonundabu günlerini değerlendir o zaman insan istekliyken egsersizlerde de ilişkide de daha başarılı oluyor

canım orası hiç belli olmaz benim ilk denemede tuttu vajiyi yendiğim ay
nasip herşey.. neyse canım ben yemek olayına el atayım k.i.bak görüşürüz

geçmiş olsun canımcım en kısa zamanda iyileşirsin inşallah tamam bu akşam bu tavsiyenide yapcam hocammm

aferin canım bak kendine gelmişsin sonundabu günlerini değerlendir o zaman insan istekliyken egsersizlerde de ilişkide de daha başarılı oluyor

inşallah devamını kolay bi şekilde getiririm tatlım hamişlerin duası kabul olurmuş banada dua edin bebişinle olurm canım... teyzoşu öpüyooooo minik fasulyeciğiiiiii

teşekkür ederim tavsiyelerin için bitanem ben seni hamiş sanmıştım ama Allah söyletti heralde inşallah en kısa zamanda alırız haberleriniii

inşallah devamını kolay bi şekilde getiririm tatlım hamişlerin duası kabul olurmuş banada dua edin bebişinle olurm canım... teyzoşu öpüyooooo minik fasulyeciğiiiiii

ay Allah mı söyletti neben hamile değilim tatlım hamilelikten falan bahsettik ama henüz değilim ay inşallh o günleri de görürüm ama daha değilim.belki Allah söyletmiştirdevamı olucak tabi canım hiç merak etme endişelenme biz nasıl yaptıysak sizler de yapıcaksınız bizden bi farkınız yokki sen psikolojini düzelt gerisi çok kolay

teşekkür ederim tavsiyelerin için bitanem ben seni hamiş sanmıştım ama Allah söyletti heralde inşallah en kısa zamanda alırız haberleriniii

hehe ben yazarken sen farketmişsin zaten.inşallah canım sadece bizim değil sizin de güzel haberlerinizi alıcaz inşallah en kısa zamanda

ewet canım dediğiniz gibi bu işin egzersizden başka çaresi yok galiba jinekolog olmazsa psikoloğa gidin demişti ama gitmedim çünkü ben yapamıyosam o bana ne yapabilirki diye düşünüyorum.tmm. emladan sonra başlamak istiyorum egzersize tabi yapabilirsem inşallah çok sağolun

canım jinekoloğa da görünmekte fayda var tabi ama eğer bi sorunun yoksa kesinlikle psikolojik zaten.ben de hayatta yapamam demiştim parmak egsersizlerini hatta ben bu forumu bulmadan önce eşim diyordu parmakla alıştırma yapayım ben sana diye delimisin hayatta izin vermem böyle bişeye diyodum ama sonra onun parmaklarını arar oldum.eş parmağı daha rahat gelmişti bana kendi parmaklarıma nazaran.o yüzden yapamam diye düşünme kesinlikle.hepimiz ilk bunu duyduğmuzda ürperdik yapamam edemem dedik ama hepimiz de egsersizle başardık başka yolu yok malesef.baktın ki emlayla olmadı mutlaka başla egsersizlere sonra boşa geçirdiğin aylara yıllara çok acıycaksın inan ki

kızlaaaaaaaaaaar görüşürüz canlarım ben egzersize kaçıyorummmmmm vajiyle ilgileneyim azcıkkkk dimiiiii

Cinsel hayatı ibadet hayatının bir bir bölümüdür. Çünkü yapılması ve yapılmaması doğrudan sevap veya günah kapsamına girmeyen mübah işler dahi Allah rızası gözetilerek ibadete dönüştürülebilinir.

Unutmayalım! her zaman ibadet zamanı, her mekan ibadet mekanıdır.

Her söz, her davranış ve her iş ya ibadet sınırların içinde veya dışındadır, buna cinsel hayatın ibadet hayatının bir bölümü olduğu yönünden bakarsak:

Cinselliği korumak ve kullanmak bir ibadettir: İnsanlarda cinsel organları, tatmin edilmek istenen cinsel arzuları yaratan ve üreme organına yükleyen Allah”tır.

O”nun yarattığı cinselliğe saygı duyarak ve O”nun koyduğu yasalar içinde evlilik yoluyla cinsel organları kullanarak tatmine ve üremeye yönelmek, Allah”ın hilkatını ve yüklediği görevleri korumaktır. bu sebeple de saf ibadettir. Allah”a isyan olduğu içindir ki Allah Resülü cinsel hayattan çekilmeyi yasaklayarak şöyle buyurmuştur.
“İslam”da cinsel hayattan çekilmek yoktur.”

Cinsel hayatı evlilikle başlatıp sürdürmek ibadettir: Allah”ın ve Peygamberi”nin emirlerini uygulayarak evlenmek ve böylece cinsel hayatı başlatıp sürdürmek ibadettir.
Evlilik ancak cinsellikle oluşturulup yaşatılabileceğinden, hele cinsel eylemler pek tabi bir ibadettir?

Cinsel haramlardan kaçınmak ibadettir: Cinsel haramlar dahil, Allah”ın ve Peygamberinin bütün yasaklarından kaçınmak ibadettir. Kaçınılması gerekenilahi yasaklardan biri zinadır.

Zina yapmak imkanlarına malik iken Allah”ın azabından korkarak ve rızasını talep ederek zinadan kaçınmak öylesine büyük bir ibadettir ki, bu ibadet dünyada mücizemsi olayları doğurabilecek yüceliktedir.

Cinsel haramlardan korunmak için eşle cinsel ilişki ibadettir: Haramlardan kaçınmak farzdır. Cinsel haramlardan korunmamıza yardımcı olacak girişimlerde bulunmamız da farzdır. Farzların ifası ise Allah”a itaat olup ibadettir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…