- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #37.881
kızlar bana noluyooooo anlamadım bu aralar lipidom iyice tavan yaptı sanırım çok şükür kendime geliyorum dün gece saat 1 buçukta eşimi uyandırdım birazcık kaynattıksonra eşimin parmaklarını vajide gezdirdim dokunuşlarına alışayım diye yavaş yavaş başlıorum kızlar inşallah dua edin devamınıda getireyim. evde minilerle falan dolaşmaya başladım venüstenciğimin tavsiyesiydi gerçekten insan kendini daha sexi hissedioooooo
kızlar bana noluyooooo anlamadım bu aralar lipidom iyice tavan yaptı sanırım çok şükür kendime geliyorum dün gece saat 1 buçukta eşimi uyandırdım birazcık kaynattıksonra eşimin parmaklarını vajide gezdirdim dokunuşlarına alışayım diye yavaş yavaş başlıorum kızlar inşallah dua edin devamınıda getireyim. evde minilerle falan dolaşmaya başladım venüstenciğimin tavsiyesiydi gerçekten insan kendini daha sexi hissedioooooo
aman da aman kese de oluşmuş desene ah ne güzel ya şimdi daha çok hissetmişsindir annelik duygusunuhamilelikte evet çok uykusu olurmuş insanın ben normalde çok uykucuyumdur hamilelikte naparım acaba ya aslında o da kanmaya dünden razı ama biraz alışalım diyo o da haklı kendince benim de yaştan dolayı tedirginliklerim var işte bakalım 2-3 ay daha bekliyeyim.zaten hemen olucağı ne malum birkaç ay sonra başlarız heralde çalışmalara
canım orası hiç belli olmaz benim ilk denemede tuttuvajiyi yendiğim ay
nasip herşey.. neyse canım ben yemek olayına el atayım k.i.bak görüşürüz
ohhhhh yarasın bebişimeeeee altına çamaşır giymeeeee öyle dolan ayyyyy iç çamaşırsız dolanınca sanki insan hep şey yapası varmış gibi oluyor nasıl iş anlamadım yawwww ben dün akşam etek bilem giymedim ama ne fayda mantarlı vaji zaten sabahada kırmızılandım üşütmekten bi hal oldum muradımada eremedim yawww
he şimdi anladım ben onu eeeee insanın gözü işte eli oynaşta olursa olacağı bu :90:
canım belkisi falan yok bu işin vajinusmus % 100 çözümü olan bir sorundur...buna inanın lütfen....ne demek umudum yok umudun olmasa buraya gelmezdin yazmazdın umudun olmasa emlayla denemek istemesdin sende biliyorsun yeneceğini sadece cesaretin yok hayal kırıklığına uğramak istemiyorsun....korkularını at bir tarafa kendini düşün eşini düşün evliliğinizi düşün baktınki emlayla p....s olmadı hemen geliyosun buraya paşa paşa egzersize başlıyosun bak kızılcık sopası sana gelecek heee....
ewet çünkü her seferinde daha fazla hayal kırıklığına uğruyorum çaresizliğe kapılıyorum insanın çaresiz olması çok zormuş tmm o zaman ben son bi şans birde emlayla deneyeyim olmazsa sizi dinlicem nasıl derseniz öyle egzersize başlıcam yapabilirsem eğer:26:
aferin canım bak kendine gelmişsin sonundabu günlerini değerlendir o zaman insan istekliyken egsersizlerde de ilişkide de daha başarılı oluyor
inşallah devamını kolay bi şekilde getiririm tatlım hamişlerin duası kabul olurmuş banada dua edin bebişinle olurm canım... teyzoşu öpüyooooo minik fasulyeciğiiiiii
teşekkür ederim tavsiyelerin için bitanem ben seni hamiş sanmıştım ama Allah söyletti heralde inşallah en kısa zamanda alırız haberleriniii
cnm bizde senin gibiydik nasıl parmakmı deiye dr. sölediginde yapmadım aylar sonra başka psikologa gittim oda aynı şeyleri söledi sonra brayı buldum burdada egz.yani kaçış yok ve başladık egz.bikere yaptınmı gerisi geliyor cnm sadece biraz cesaret inanki hiç zor değil başardıgın günün hayaliyle yapacaksın ve düzenli egz.yaparsan bir haftada çözersin cnm yeterki üstüne düş .
ewet çünkü her seferinde daha fazla hayal kırıklığına uğruyorum çaresizliğe kapılıyorum insanın çaresiz olması çok zormuş tmm o zaman ben son bi şans birde emlayla deneyeyim olmazsa sizi dinlicem nasıl derseniz öyle egzersize başlıcam yapabilirsem eğer:26:
canım benim bak hala yapabilrsem diyosun bunu kafanda büyütme bak yenen 100den fazla kişiye sor şu an egzersiz yapanlara sor başlamak bitirmenin yarısı ne kadar itici geldiğini biliyorum banada dünyanın sonu gelir ama ben o parmağı oraya sokamam diyordum parmağı soksam peniside sokardım diyordum şimdi parmaklarla içerde dans ediyorum lütfen bunu imkansız olarak görme sadece dene göreceksin bak en ufak bri acı sızı olmayacak kulağına parmağını soktuğunu düşün onun gibi bi şey...ben kadınım de sürekli tekrarla küçük bi kız çoçuğu deilsin evlisin sorumlulukların var lütfen ama lütfen erteleme artık kuyruğundan yakala vajinin yen bebişim....
ewet canım dediğiniz gibi bu işin egzersizden başka çaresi yok galiba jinekolog olmazsa psikoloğa gidin demişti ama gitmedim çünkü ben yapamıyosam o bana ne yapabilirki diye düşünüyorum.tmm. emladan sonra başlamak istiyorum egzersize tabi yapabilirseminşallah çok sağolun
kızlaaaaaaaaaaar görüşürüz canlarım ben egzersize kaçıyorummmmmm vajiyle ilgileneyim azcıkkkk dimiiiii
güle güle canım ilgilen tabi onun diğer uzuvlarımızdan neyi eksik
cnm bizde senin gibiydik nasıl parmakmı deiye dr. sölediginde yapmadım aylar sonra başka psikologa gittim oda aynı şeyleri söledi sonra brayı buldum burdada egz.yani kaçış yok ve başladık egz.bikere yaptınmı gerisi geliyor cnm sadece biraz cesaret inanki hiç zor değil başardıgın günün hayaliyle yapacaksın ve düzenli egz.yaparsan bir haftada çözersin cnm yeterki üstüne düş .
canım benim bak hala yapabilrsem diyosun bunu kafanda büyütme bak yenen 100den fazla kişiye sor şu an egzersiz yapanlara sor başlamak bitirmenin yarısı ne kadar itici geldiğini biliyorum banada dünyanın sonu gelir ama ben o parmağı oraya sokamam diyordum parmağı soksam peniside sokardım diyordum şimdi parmaklarla içerde dans ediyorum lütfen bunu imkansız olarak görme sadece dene göreceksin bak en ufak bri acı sızı olmayacak kulağına parmağını soktuğunu düşün onun gibi bi şey...ben kadınım de sürekli tekrarla küçük bi kız çoçuğu deilsin evlisin sorumlulukların var lütfen ama lütfen erteleme artık kuyruğundan yakala vajinin yen bebişim....
ewet banada dünyanın sonu gibi geliyor canım tmm haftaya inşallah
ewet banada dünyanın sonu gibi geliyor canım tmm haftaya inşallah
hiçte hayal değil cesaretlenip denediğinde bize teşekkür edeceksin bu iste sayesinde 100 kişi yendi ve hepsi senin gibiydi bende dahil o yüzden hiçte zor değil göreceksin cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?