- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.001
tatlim simdi sirayla regli oldukya kimseden tik cikmadi bakma biraz gevsedik gene simdi regliler bitsin surasi biraz senlensin bak gor allahin izniyle insallah arka arkaya basardim yazacaz.bak sunu sakin ama sakin unutma KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZMIS
aa kusma falan baya kötü oluyorsun desene. bende kullanıyordum ama bi tek majezik kullanın diolar . ya bende fazzla çekiyorum bu ağrıyı yaw sanki kasıklarım belim birbirinden ayrılcakmış gibi fenaa
ama mesela adet günüm gelmeden yeşil çay falan içmeye başladığımda ağrım çok azalıyor yeşil çay çok rahatlatıyor gerçekten.
16 cım günaydın canm ne cok cınlatmısınız kulaklarımı
okudum tatlım . cvp yazdım yıne gecmıste kaldı sanırım
16 cım günaydın canm ne cok cınlatmısınız kulaklarımı
günaydın canım evet çınlattık birazcıknapalım kimse de bi atraksiyon yok biz de senin atraksiyonları konuşalım dedik
günaydın canım evet çınlattık birazcıknapalım kimse de bi atraksiyon yok biz de senin atraksiyonları konuşalım dedik
selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn
günaydın cimbomum
günaydınn canımm. nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın?bu cumartesileri seviyorum ya çalışsam da
selam kızlar günaydın size çok iyi bi haberim var biliyosunuz ben yeniyim adet olcam diye egzlere baslamaıstım ama hala olmadım dün eşimle şey yaptık :) sonra ben yüzüstü yatıyodum eşimde oturuyo dedim böle yatarken nasıl duruyo nerde felan derken eşim burda dedi ve böle işaret parmagını oramda gezdirirken işaret parmağının tamamı içime girdi bu benim için çok güzekl bişey hiç egz yapmama rağmen bunu sizinlede paylaşmak istedim inş bende kurtulcam bu beledannnnnn
venüscüm günaydın tatlım
Zeynepcim çok sevindim yawru kuşum bak ne güzel hiç bişey hissetmeden farkında olmadan egzersiz ypmışsın olcak olcak aferin sanakorkulacak bişey değilmiş artık gerisi gelir aman aman ihmal etme
günaydın minik tuşum,telebeimmm, hemşom,esracım,zeynepcim ve başka kimler burdaysa göremiyorum burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?