Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki canlarım az kaldı hepinize sırayla halaylar çekicez içime dogdu :92::92:önden azcık gaz verim

evet canım malesef hem kusma hem ishal hele de işteysem çok kötü geçiyor günüm.doktor majezik vermişti ama bende bi fayda etmedi ben de vermidon içiyorum birkaç saat arayla geçene kadar artık.yeşil çayı sevmem ama bi deniyeyim bakalım.geçicekse sancılar herşeye razıyım valla

günaydın canım bak ne kadar kolaymış dimi?hatta farkında olmadan yapılınca hiç anlamıyo insan.bazen eşim de yapıyodu inanmıyodum yaptığına halbuki egsersiz yapıcaz diye başlayınca işe insan daha çok kasılıyo.herkes gibi sen de kurtulucaksın inşallah merak etme içini ferah tut canım

Zeynepcim çok sevindim yawru kuşum bak ne güzel hiç bişey hissetmeden farkında olmadan egzersiz ypmışsın olcak olcak aferin sana korkulacak bişey değilmiş artık gerisi gelir aman aman ihmal etme

venüscüm günaydın tatlım

günaydın minik tuşum,telebeimmm, hemşom,esracım,zeynepcim ve başka kimler burdaysa göremiyorum burdan

Son düzenleme:
bu akşam danssssss zamanı queen'e doooruuuu uzancakmışız kociş dedi keşke regl olmayasaydım nasıl hoplayıp zıplayacam ben şimdi

sana da günaydın hemşoooomgüzel bi gün olsun inşallah

günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…