- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.021
günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop
bu akşam danssssss zamanı queen'e doooruuuu uzancakmışız kociş dedi keşke regl olmayasaydım nasıl hoplayıp zıplayacam ben şimdi
günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop
bu akşam danssssss zamanı queen'e doooruuuu uzancakmışız kociş dedi keşke regl olmayasaydım nasıl hoplayıp zıplayacam ben şimdi
Günaydın kızlar...
Günaydın kızlar...
sana da günaydın hemşoooomgüzel bi gün olsun inşallah
sen de bu enerji varken regl vız gelir tırıs gider tatlım
şimdi olacak sey mi bu
hasta hasta nasıl hoplican zıplican . zamanlama cok yanlış bebişim.
Günaydın kızlar...
günaydın canım ya konu dışı ama geçende seni yemek topiğinde gördüm maşallah sen bu yaşta ne güzel yemekler yapıyosun öyle şaşırdım valla.yemek dağarcığın da geniş gibi maşallah
hemsom nere gitti bu millet :81:
burdayız yavru kusum bende hamaratım ama beni niye kisme övmüyor zati tiramusuda yiyemedim migrosta üretilmiyormuş artık ben toplantıya kaçar öptüm hepinizi muck
herkes kaçtı gitti valla ne iş anlamadım başka topiklerle mi aldatılıyoruz acabasen ak alemlere boşver öyle de böyle de gelicek o zaten ah sen bi de benim evi görsen kociş gezenti ben gezenti nolcak bizim bu halimiz bilmem bi de geceleri de iş aldık başımıza hiç vaktim kalmıyo valla valla derinin maşallahı var cidden hamarat kız maşallah hem de o yaşta
anam ben senin bi tek yataktaki hamaratlığını biliyom öbür marifetlerini taaaaa öğrenemedikki kaynatmaktan vakit bulsan hamaracan evdede hamaramıyon bu aralar sanırımtürkçeye yeni bi kelimemi kattım ne hamarmak
kız ne işiymiş o gece gecepek merak ettik accuk ucundan çıtlatıver
aynen aynen kelebek başka konularda pek bi hamarat maşallah
gece gece ne işi olabilir kuşum senin daha iyi bilmen lazımhocamız sensin
hay allah iyiliğini versin bende dedim ne yapıyo bunlar kız kaç gündür tükkan kapalıya bende jeton düşmedi hemencecik o zaman sana şu şarkıyı çığırıverem
Bizim mahalle aşağıki mahalle,
Sizin mahalle yukariki mahalle,
Bizim mahalle goygoycu mahalle,
Sizin mahalle yapıştır mahalle,
Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.
Tavşanı kovaladım tepeden,
Akşama içeceğin şişeden
Civciv çıkacak kuş çıkacak
Dur bakalım bu akşam neler olacak
Annem beni bakkala yolladı,
Bakkal bana elini salladı,
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.
Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.
bestelemeye gerek kalmadı bu zaten sana bestelenmiş yawwww
bak bu süpermiş beste fabrikası gibi oldun kız gerçi bu hazırmş ama diğerleri de süperdi.var sende var o ışığı görüyorum ben yakında yıldızı serdarı solluycaksın gibi
kocişime söyleyeyim o zaman regl bitince beni artizzz yapsın
artiz ne arar la bizim evde demesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?