• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop :21::21::21::21::21::21::21:

maşallah kuşum yakında biri daha başarıcak desene:nazar:emlasız yapmışsın hem ne güzel sonra bırakamama zorluğu da yaşamassın.

günaydın melekelrim çok sevinçliyim dün egzersiz yaptım bol bol dilatörlerle gerçekten sizin dediğiniz gibi sıkan bir yer var orayı geçicine rahat ha bu arada emlada kullanmadım hoppppppa hop :21::21::21::21::21::21::21:

güzel haberler tek tek gelmeye basladı. bizim kızların herşeyi ortak :1: . regl günleri ortak, egzersizlerde ilerlemeleri ortak , bi basaran oldumu ardı ardına basaranlar oluyor . yani hepsi bir masallahhh:9::9:

sana da günaydın hemşoooom:54:güzel bi gün olsun inşallah

günaydınnnnnnnnnnnnn güzelimmmmmm soğuk ama güzel bi gün yawww karıncımıda doyurdum eve gidip süslenip püslenip atacam kendimi gece alemlerine geçen hafta evde yoktuk bu haftada yok gibiyiz benim evi bok götürecek yakında ben fink fink geziyorum benden garu olmaz artık :60::60::60:pasaklı karımıyım neyim yawwww :54:

walla esracım sen bu hızla herkesi sollayacan diyim ben sana tututututu aman nazar değmesin gurur duydum bir kez daha :nazar:

sen de bu enerji varken regl vız gelir tırıs gider tatlım:10:

ayyyyyy alttan seller akıyoooo walla ama ben kuduruyorum yawwww deli gibi tatlı yiyorum enerjim tavan yaptı madem yatakta oynaşamıyoz azcık diskoda oynaşak yawww :66::66::66:

şimdi olacak sey mi bu :63:
hasta hasta nasıl hoplican zıplican . zamanlama cok yanlış bebişim.

kızzzz iyi geliyo içerde ne var ne yok akıp gidiyo walla
:8::8::8::8:

Günaydın kızlar...

günaydın derinim ben sana pasta yaptımdı kendi elcezimle herkescikler yedi sen yiyemedin geride kaldı yaaaaa :60:dünden bu güne bozulmuşmudur acep ???

günaydın canım ya konu dışı ama geçende seni yemek topiğinde gördüm maşallah sen bu yaşta ne güzel yemekler yapıyosun öyle şaşırdım valla.yemek dağarcığın da geniş gibi maşallah:nazar:

anacım bu derin varya ahada bu sayfanın en becerikli hatun kişisidir kendileri
:71:

hemsom nere gitti bu millet :81:

herkes kaçtı gitti valla ne iş anlamadım başka topiklerle mi aldatılıyoruz acaba:9:sen ak alemlere boşver öyle de böyle de gelicek o zaten:9:ah sen bi de benim evi görsen kociş gezenti ben gezenti nolcak bizim bu halimiz bilmem bi de geceleri de iş aldık başımıza hiç vaktim kalmıyo valla:8:valla derinin maşallahı var cidden hamarat kız maşallah hem de o yaşta:nazar:

burdayız yavru kusum bende hamaratım ama beni niye kisme övmüyor zati tiramusuda yiyemedim migrosta üretilmiyormuş artık ben toplantıya kaçar öptüm hepinizi muck

anam ben senin bi tek yataktaki hamaratlığını biliyom öbür marifetlerini taaaaa öğrenemedikki kaynatmaktan vakit bulsan hamaracan evdede hamaramıyon bu aralar sanırım :16:türkçeye yeni bi kelimemi kattım ne hamarmak :1::1::1:

herkes kaçtı gitti valla ne iş anlamadım başka topiklerle mi aldatılıyoruz acaba:9:sen ak alemlere boşver öyle de böyle de gelicek o zaten:9:ah sen bi de benim evi görsen kociş gezenti ben gezenti nolcak bizim bu halimiz bilmem bi de geceleri de iş aldık başımıza hiç vaktim kalmıyo valla:8:valla derinin maşallahı var cidden hamarat kız maşallah hem de o yaşta:nazar:

kız ne işiymiş o gece gece :70: pek merak ettik accuk ucundan çıtlatıver :32::32::32::32:

anam ben senin bi tek yataktaki hamaratlığını biliyom öbür marifetlerini taaaaa öğrenemedikki kaynatmaktan vakit bulsan hamaracan evdede hamaramıyon bu aralar sanırım :16:türkçeye yeni bi kelimemi kattım ne hamarmak :1::1::1:

kız ne işiymiş o gece gece :70: pek merak ettik accuk ucundan çıtlatıver :32::32::32::32:

aynen aynen kelebek başka konularda pek bi hamarat maşallah:nazar:
gece gece ne işi olabilir kuşum senin daha iyi bilmen lazım:60::60::60:hocamız sensin:52:

aynen aynen kelebek başka konularda pek bi hamarat maşallah:nazar:
gece gece ne işi olabilir kuşum senin daha iyi bilmen lazım:60::60::60:hocamız sensin:52:

:60::60::60::60:hay allah iyiliğini versin bende dedim ne yapıyo bunlar :62::62::62::62:kız kaç gündür tükkan kapalıya bende jeton düşmedi hemencecik :8: o zaman sana şu şarkıyı çığırıverem

Bizim mahalle aşağıki mahalle,
Sizin mahalle yukariki mahalle,
Bizim mahalle goygoycu mahalle,
Sizin mahalle yapıştır mahalle,

Hadi gidelim karakola, merkeze,
Canım istiyor her gece her gece
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

Tavşanı kovaladım tepeden,
Akşama içeceğin şişeden
Civciv çıkacak kuş çıkacak
Dur bakalım bu akşam neler olacak

Annem beni bakkala yolladı,
Bakkal bana elini salladı,
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

bestelemeye gerek kalmadı bu zaten sana bestelenmiş yawwww :8::8::8:

:60::60::60::60:hay allah iyiliğini versin bende dedim ne yapıyo bunlar :62::62::62::62:kız kaç gündür tükkan kapalıya bende jeton düşmedi hemencecik :8: o zaman sana şu şarkıyı çığırıverem

Bizim mahalle aşağıki mahalle,
Sizin mahalle yukariki mahalle,
Bizim mahalle goygoycu mahalle,
Sizin mahalle yapıştır mahalle,

Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

Tavşanı kovaladım tepeden,
Akşama içeceğin şişeden
Civciv çıkacak kuş çıkacak
Dur bakalım bu akşam neler olacak

Annem beni bakkala yolladı,
Bakkal bana elini salladı,
Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

Usta priva naşti kovala,
Okatukalama naşti priva.

bestelemeye gerek kalmadı bu zaten sana bestelenmiş yawwww :8::8::8:

:60::60::60::60::60:bak bu süpermiş beste fabrikası gibi oldun kız gerçi bu hazırmş ama diğerleri de süperdi.var sende var o ışığı görüyorum ben yakında yıldızı serdarı solluycaksın gibi:10:

Back
X