- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #38.961
peki anladım kızlar da... öbür jeller o anki boşalmada ki spremlerimi öldürüyo yoksa genel olarak mı spermlere zarar veriyo ??????????????
anam sen napcan bebişmi yapcan hiç bir şeyin % 100 kesin bi garantisi yoktur ki herkeste aynı olmayabilirde genel fikir bu yönde şimdilik
kızımmm sen işi bilmiyon zırt pırt gircen tabi banyoya dicekler ulen biz burdayız diye bunlar bişey yapamadı bizim gelin duvara tırmanıyo heralde artık biz gidelim en iyisi dicekler
tmm venüscüm anladım :) yaa sen olayı aşmışsın BEBEK ne zaman düşünüyonnnn
kan akarsaa gelll o kanı benim anlıma sürrrböğğğğğğğğ kurbanlardaa öle yaparlar ya çocuklaraa kıs ne kanı beeee orayı esnetionnn nerden kan akçak akacak olsaa çoktan akmıştı bileeee akıllımmmmm.......
rana gene yok ortaliklardaaaa
kizlar bakin regliler bitti atak yapmamiz lagzim hadi biraz daha gayret edelim son asamalardayiz bence bu aralar birimizden birinin hic ummadigi bir anda olacak gibime geliyor
kurbanlık koyunmuyum kız ben kalkıymda büyük aparat yapıym bari sonrada denerim yarım saate gelirim
valla sormak istediğim tek soru ne yapayım da yapayım. bi haydar amcanın reçetesi kaldı. onu da deneyeyim diyorum.
26 yaşındayım. kocaman oldum yapamıyorum. ufak olsam bi yerde anlaşılırdı kazık kadar oldum ya.
valla sormak istediğim tek soru ne yapayım da yapayım. bi haydar amcanın reçetesi kaldı. onu da deneyeyim diyorum.
26 yaşındayım. kocaman oldum yapamıyorum. ufak olsam bi yerde anlaşılırdı kazık kadar oldum ya.
ben haydar amcanın reçetesiyle yapamadım ama baya uyusmustuuu yapsam yapardım ama beynim izin vermediii... herkes bir olcek die birşey yok belkisen yaparsınnn.......
kıslarrr ben varya emlayııı o uyusturucu spreyi hep bol keseden kullandım yaaa şşimdi sürsemde uyusmuooo heee pohhh ettim vajiyiiihele hele anestol hiç uyusturmuooo beniii artıkkkkk gitttiiiii gittttiiiii vajim gitttttiii gittttiiii vajimmmmm
ben haydar amcanın reçetesiyle yapamadım ama baya uyusmustuuu yapsam yapardım ama beynim izin vermediii... herkes bir olcek die birşey yok belkisen yaparsınnn.......
kıslarrr ben varya emlayııı o uyusturucu spreyi hep bol keseden kullandım yaaa şşimdi sürsemde uyusmuooo heee pohhh ettim vajiyiiihele hele anestol hiç uyusturmuooo beniii artıkkkkk gitttiiiii gittttiiiii vajim gitttttiii gittttiiii vajimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?