- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.341
arkadasım sen bizi salakmı sandın profilinde hangi topiklerde gezdiğin yazıyor eski dostlar topiğinde dalga geçip burda soru sormaya utanmıyormusunuz siz
valla istedikleri kadar dalga geçsinler bu hastalık sonradan da çıkabilecek bir hastalık yada eşlerinde de farklı şekilde görülebilir karşılaştıklarında nereleriyle dalga geçeceklerse devam etsinler bakalım...biz keyfimize bakalım canlarım relax dalga geçtikleri soktuklarımızsa biz sokmaya devam edecğiz kendileride nereleriyle dalga geçiyorlarsa geçsinlerrr inşallah günün birinde aynı durmda olurlarrrr farklı farklı şekillerdeeeeee.sonra gelip dalga geçtikleri şeyleri uygulamak zorunda kalsınlarrrrrr
Ben sizle dalga geçmedim size bir şeyde demedim o topicte olduğum doğruda sizle dalga geçmedim ben orda da belirttim hatta arkadaşı mın bu rahatsızlığı çok zor diye :26:Yeni gördüm hatta ordada yazılanaları :26:Hatan olsuyda affola ki venüs belki hatırlara buraya hipnozla ilgili bile sormuştum:26:Nefes egzersizleri oluyor dedim bir tane gösterir misiniz bana sizin sorununuzla ilgili nerde ne demişim eğer kıracak birşey demişsem gerçekten üzgünüm bu tür sorunlarla asla dalga geçmem arkaaşımda bu sorundan müzdarip ve nasıl bir hastalık olduğunu da çok iyi biliyorum hakkınızı helal edin kırmışsam şu an gerçekten çok üzülmüş durumdayım ne demek olduğunu biliyorum çünkü bir kadının basşına gelebilecek en kötü şey Allah bütün hastalananlara şifa versin
valla istedikleri kadar dalga geçsinler bu hastalık sonradan da çıkabilecek bir hastalık yada eşlerinde de farklı şekilde görülebilir karşılaştıklarında nereleriyle dalga geçeceklerse devam etsinler bakalım...biz keyfimize bakalım canlarım relax dalga geçtikleri soktuklarımızsa biz sokmaya devam edecğiz kendileride nereleriyle dalga geçiyorlarsa geçsinlerrr inşallah günün birinde aynı durmda olurlarrrr farklı farklı şekillerdeeeeee.sonra gelip dalga geçtikleri şeyleri uygulamak zorunda kalsınlarrrrrr
helee bi tanesi nasıl dalga geçmiş yok mumu sokarken kocalarından isin alıolarmı acabaaaa ayyy deli olcammm sinirlerim tepemdeeeeeee... brck dünmü bugünmüü yazmış burayı okudum dün akşam kocamla zor ilişkiye girdim yazmışşşş bakalım bu kadar ah aldıktan sonra bizden beter olmıcakmiii????
helee bi tanesi nasıl dalga geçmiş yok mumu sokarken kocalarından isin alıolarmı acabaaaa ayyy deli olcammm sinirlerim tepemdeeeeeee... brck dünmü bugünmüü yazmış burayı okudum dün akşam kocamla zor ilişkiye girdim yazmışşşş bakalım bu kadar ah aldıktan sonra bizden beter olmıcakmiii????
boşverin yaw şimdi konuyu değişek şimdik benim 2. çızgı silik çıktıya ben şimdi hamişmiyim
boşverin yaw şimdi konuyu değişek şimdik benim 2. çızgı silik çıktıya ben şimdi hamişmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?