Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar egzersizler ne alemde kaç gündür başaran yok yaaaa hadi bir an önce yenin şu illeti anacım şenlensin azcık sayfalar...

Son düzenleme:
ayyy kızlar ya ben imaj değitireyim dedim resmen ettim içine saçlarım bakır kızlı olduu ne yapacam ben şimdi bu ne alaka demeyim kociş beni görürse şeyy yapası gelmez yaaaa

ayyy kızlar ya ben imaj değitireyim dedim resmen ettim içine saçlarım bakır kızlı olduu ne yapacam ben şimdi bu ne alaka demeyim kociş beni görürse şeyy yapası gelmez yaaaa

ne rengi kullanmıştın ki kız şu boyalar zati ilk yaptığında rengi tutmmuyor yaw malesef . bakır kızılıda güzeldir kız benim bi kere kafam turuncu olmuştu nasıl işse artık kızıl almıştım turuncu oldu

aslında hoşumada gitmedi değilde kociş kesin sorun çıkarır ya ben açacaktımm rengini böle küllü
kumral yapayım dedim açmam gerekiyodu koyuydu palette renk açıcı kulandım öle olduu.

neysee canlarım uzatmayım benim saçımdan önemli meseleler var kusura bakmayınnn.ya ben regl bitecek denemelere başlayacamda şimdi kociş beni istemeyecek böle ondan panikledimmmm

ya sormayın bende röfle üzerine karamel yaptım akıp duruyor hemen tutmuyor bikaç kez boyamak lazım bide hamişsem boyatamıcamda pok rengine döner artık napcam ben :26::26::26::26:

walla hiç öyle derdim yok kısacık kestirdim saçlarımı arada bi boyuyom o kadar zaten kazada kazınan saçlarım ancak çıktı ortaya yoksa dazlak dolaşcaktım ortada allahtan çabuk uzadılarda bi taraf saçlı bi taraf saçsız dolaşmadım

ister canım nie istemesin siz daha yeni evli sayılırsınız değişiklik güzeldir :) hoşuna gider belki

kızlar egzersizler ne alemde kaç gündür başaran yok yaaaa hadi bir an önce yenin şu illeti anacım şenlensin azcık sayfalar...

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ister canım nie istemesin siz daha yeni evli sayılırsınız değişiklik güzeldir :) hoşuna gider belki

yok canım ya az önce telde görüştük diyorki birkaçgün eski saçlarının hayali ile idare ederim kapa saçlarını görmeyim diyoooo,görürsem hayalimde kaçar diyooobende hemen boyamayım diyorum iki kez işlem yaptım uzatmak isterken yıpratmayım.bende bikaçgün tarzımı değiştiririm

vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hadi bakalım canım bir an önce biriniz yenin bu avatar bana yapışacak yoksa esra nerelerde ? spedy gonzaleste yok nerde bu millet anlamadımki ???? kız sormadığım kim var küsüyolar sonra beni niye sormadın diye

Kızlar merhaba eski dostlar topiğinden geliyorum ben , belki orada sizlere dair yazdığımı okumuşsunuzdur belki okumamışsınızdır bilemiyorum, beni rahatsız eden konu bcrk nickli üyenin bizim arkadaşımız olduğunu zannetmeniz... daha birkaç gündür bizim topiğe gelir, gider, kendisi ile uzun süren bir muhabbetimiz olmamıştır. Ama topiğin tamamı dalga geçmiş diye bahsederseniz bu töhmet altına bizlerde (topicte olup sizin konunuz hakkında sessiz kalanlarda) töhmet altında kalmış oluruz... Bunu belirtmek istedim, kelebek sende hamileymişsin sanırım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrikler canım

canım merak ediyorum hep soracam ne kazası baya ciddi bişeydi galiba çok geçmiş olsun bitanem ya anlattın belki ama ben okuyamadım ama eğer yazmak istemzsen sorun değil.allahım beterinden korusun canım tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…