- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.361
boşverin yaw şimdi konuyu değişek şimdik benim 2. çızgı silik çıktıya ben şimdi hamişmiyim
boşverin yaw şimdi konuyu değişek şimdik benim 2. çızgı silik çıktıya ben şimdi hamişmiyim
ayyy kızlar ya ben imaj değitireyim dedim resmen ettim içine saçlarım bakır kızlı olduu ne yapacam ben şimdi bu ne alaka demeyim kociş beni görürse şeyy yapası gelmez yaaaa
ne rengi kullanmıştın ki kız şu boyalar zati ilk yaptığında rengi tutmmuyor yaw malesef . bakır kızılıda güzeldir kız benim bi kere kafam turuncu olmuştunasıl işse artık kızıl almıştım turuncu oldu
ne rengi kullanmıştın ki kız şu boyalar zati ilk yaptığında rengi tutmmuyor yaw malesef . bakır kızılıda güzeldir kız benim bi kere kafam turuncu olmuştunasıl işse artık kızıl almıştım turuncu oldu
gönderdim geldimiiiii.... özel msjı almayanlar yazsınnnnnnn gönderelimmmmm
aslında hoşumada gitmedi değilde kociş kesin sorun çıkarır ya ben açacaktımm rengini böle küllü
kumral yapayım dedim açmam gerekiyodu koyuydu palette renk açıcı kulandım öle olduu.
neysee canlarım uzatmayım benim saçımdan önemli meseleler var kusura bakmayınnn.ya ben regl bitecek denemelere başlayacamda şimdi kociş beni istemeyecek böle ondan panikledimmmm
kızlar egzersizler ne alemde kaç gündür başaran yok yaaaa hadi bir an önce yenin şu illeti anacım şenlensin azcık sayfalar...
ya sormayın bende röfle üzerine karamel yaptım akıp duruyor hemen tutmuyor bikaç kez boyamak lazım bide hamişsem boyatamıcamda pok rengine döner artık napcam ben :26::26::26::26:
banada gelecekmi kızlar:79:
aaa dimi hamilelikte boyanmıyordu dooruu olsun kız hamiş olda boyasıda kalsın nolcak 9 ay idare ediver :)
ister canım nie istemesin siz daha yeni evli sayılırsınız değişiklik güzeldir :) hoşuna gider belki
vallaa ya kızlar tembelleştik he iyiceeee bu aralar yenen yokkk .....ben ikindiden sonra başlıcam egserizime reglden sonra ki egsersizime inşallah yarın ben mutlu haber veririmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
walla hiç öyle derdim yok kısacık kestirdim saçlarımı arada bi boyuyom o kadarzaten kazada kazınan saçlarım ancak çıktı ortaya yoksa dazlak dolaşcaktım ortada allahtan çabuk uzadılarda bi taraf saçlı bi taraf saçsız dolaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?