- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.841
slm kızlar uzun zamandı rgıremıyorum ıslerın yogunluıgundasn umurım herkez cok ıyıdır..bend eck ıyıym bu arada bı kızım olucak ıhslahhh teyzelerı adınıda DURU KOYUCAZ:))...ALLAH herkeze yasatsın bu duyguyu pes etmeyın sakın guclu olun ...basaramam demeyın
İnşallah kısa zamanda geçer,canım yaaa...Bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum,yemeklerin kokuları rahatsız ediyor..Bir yandan doğum korkusu şimdiden araştırıyorum,ne yapsam,nasıl yapsam diye..2sini epidural sezeryan mı yaptın?Hadi yaa iz kalıyor mu?Ben kalmıyor diye duymuştum ama eşim ısrarla epidural normal yaptırırız diyor..ayy nasıl olacak bilmem,düşünmek bile istemiyorum..
slm kızlar uzun zamandı rgıremıyorum ıslerın yogunluıgundasn umurım herkez cok ıyıdır..bend eck ıyıym bu arada bı kızım olucak ıhslahhh teyzelerı adınıda DURU KOYUCAZ:))...ALLAH herkeze yasatsın bu duyguyu pes etmeyın sakın guclu olun ...basaramam demeyın
Canım benim yaaa..çok çok teşekkür ederim,şimdi iyiyim çok şükür...Burayıda vaji dışında kendi sorunlarımla zapdetmiş gibi hissediyorum...çok sağol,tatlım..
evt anneye anneanneye çekermiş.benim anneannem gece doğum yaparmış dedemin yanına yatırırmış bebeği.dedem sabah bi kalkarmış çocuk doğumuş hemde aynı odada.böle 11 tane doğurmuş benimde ona çekmiş sanırım kolay oldu
sagol canım benım...ben 1 buuck yıl sonra bı ı sıte sayeısnde yendım bu aralar cok gıremıyorum yanıma yardımcı bayan alındı ıs yerıne o varken bakamıyorumay ne güzel hem de kızAllah sağlıklı bi evlat versin inşallah canım.adı da çok güzell.iyi bak kendine DURU nun annesi
sagol canım benım...ben 1 buuck yıl sonra bı ı sıte sayeısnde yendım bu aralar cok gıremıyorum yanıma yardımcı bayan alındı ıs yerıne o varken bakamıyorum(( sakın vazgecmeyın
iyiyim canım sen nasılsın? sana da selamlar..
hamilelik belirtileri başladı mı? mide bulantısı, baş dönmesi, iştah açılması
ay ne güzel hem de kızAllah sağlıklı bi evlat versin inşallah canım.adı da çok güzell.iyi bak kendine DURU nun annesi
yag bu sıralar gelsin bebişlerne çok bebiş yapan var hiç boş durmuyonuz hay maşallah allah saglıklı sıhatli dogmasını nasip eder inş adı gibi dup duru ya böyle şeyleri duydukça heves gelio
akşam fıkra yazmıştım iştahla ilgili okudumadınmıöküz gibi yiyorum hayırlısı allahtan bebişte yoksa boşa kilo alıcam azcık spor yapayım bari
bebişim kolay doğum için hurma iyi geliyormuş bol bol yaş ve kuru olanında ye...bi topikte görmüştüm hatta bi ayette bile yazıyomuş bebişim...allah kolay doğumlar nasip etsin
hiç öyle düşünme canım sen yazmasan merak ederiz bizzz.
cnm geçiyor az kaldı 4 aylıkken bitiyor bulantılar bende hamişimdirde inş. benimde bulansa okadar hasretim ki . öslüyoz seni haberdar et ara sıra cnm seni ve fasulyeni kocaman öpüyorum.Slm kelebeğim....ben iyiyim şükür,bulantılarım var ve kasık ağrılarım..Ayrıca ilaç sebebiylede uyku halim var...sizleri sadece izleyebiliyorum şuanda çok fazla yazamıyorum...Bulantılarım bir geçse herşey çok daha iyi olacak ama ne yapalım?Sen nasılsın,tatlım?
bende kızım olursa duru koyacagım ismini harika bir isim.yag bu sıralar gelsin bebişlerne çok bebiş yapan var hiç boş durmuyonuz hay maşallah allah saglıklı sıhatli dogmasını nasip eder inş adı gibi dup duru ya böyle şeyleri duydukça heves gelio
Baharım,çok güzel yaa..Adı Duru olacak demek bayıldım,çok hoş bir isim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini...
kız yok ne sporu rahat otur yerine tutunsun bebiş
Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...
cnm travazol krem kullandım bide fitil ama adını hatırlamıyorum cnm ama ihmal etme.
cnm geçiyor az kaldı 4 aylıkken bitiyor bulantılar bende hamişimdirde inş. benimde bulansa okadar hasretim ki . öslüyoz seni haberdar et ara sıra cnm seni ve fasulyeni kocaman öpüyorum.
İnşallah canım...sende hamişsindir inşallah,bu topicte nufüs patlaması olacak gerçekten..zaten biliyorsun ben daha önce söylemiştim sendede bebiş var gibi hissediyorum..Bizde sizleri çok öpüyoruz teyzesi
Hurma mı? :26: Bunu hiç duymamıştım doğumu kolaylaştırıyorsa yerim vallahi ama ayette yazıyorsa vardır bir hikmeti,bencede...Amiiin,çok sağol canım..ben bunu bir deneyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?