- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #39.821
sagol tatlim acuktummmmsenin gibi seksi bombaya her renk yakisir bikerem
kusum ya oyle deme dunku kavgada bizi savunayim derken olan ona oldu cok surmez insallah cezasi tam da kaynanasi gitmisti gaza gelmisti
Sağol canım yaaa...Şimdi pek takmamaya çalışıyorum,eşimde sağolsun çok destek oluyor...zamanı gelene kadar araştırız,en kolayı nasılsa onu yaptırırız hiç merak etme diyor..Bende kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..Buarada herşeye ağlıyorum ben yaa..bir dizide duygusal bir sahne göreyim başlıyorum hüngür hüngür,bu duygusallıkta hamilelik psikolojisinden,normal heralde..
merhaba nazlı doğumu çok stres yapma kendine.rahat ol.benim hamileliğim çok stresli geçmişti bebeğim çıldırın gibi bişey.bilimsel adı kolikmiş.hamileliği stresli geçen annelerin bebişleri kolik olurmuş genelde.dikkat et hayırlısıyla kucana alırsın inş
mrb kızlarya bişe sorcam size ben vajinamı inceledim dün ilk zarı göremedim ama sonradan açıldı gördüm biraz aşağıdaki dimi ama çok küçük delik var ya nasıl gircek ordan çok korkuyorumm yaa yardım edin bana ne olurr daha zarın yerini bile yeni öğrendim doğeu yerse tabii
mrb kızlarya bişe sorcam size ben vajinamı inceledim dün ilk zarı göremedim ama sonradan açıldı gördüm biraz aşağıdaki dimi ama çok küçük delik var ya nasıl gircek ordan çok korkuyorumm yaa yardım edin bana ne olurr daha zarın yerini bile yeni öğrendim doğeu yerse tabii
evet canım alttaki o küçük delik ama küçük olduğuna bakma sen pe..s çok rahat girebiliyo ordan.esneyebilen bi yer orası.ben de buraya üye olduktan sonra baktığım için ilk kez ben de yeni öğrendim canım biçoğumuz aynıyız zaten merak etme.ıkındığın zaman açılıyor o delik.kafan rahat olsun büyüyor o delik
hakkında hayırlısı olsun.Rabbim herkese hayırlı doğumlar versin inş.ne güzel eşin destek oluyo benim ki tutturmuştu normal doğurcan diye.ben sezeryan istiyodum korkudan ama normal doğumda da korkulcak bişey yok gerçekten.duygusallıkta hormonlardan asabiyette.ben hamileyken herkesi ısırıyodum
İnşallah kısa zamanda geçer,canım yaaa...Bulantılar yüzünden hiçbirşey yiyemiyorum,yemeklerin kokuları rahatsız ediyor..Bir yandan doğum korkusu şimdiden araştırıyorum,ne yapsam,nasıl yapsam diye..2sini epidural sezeryan mı yaptın?Hadi yaa iz kalıyor mu?Ben kalmıyor diye duymuştum ama eşim ısrarla epidural normal yaptırırız diyor..ayy nasıl olacak bilmem,düşünmek bile istemiyorum..
tatlım vaji yapısını bukadar incelemene gerek yokki.kendini daha kötü duruma sokuyosun yapman gereken sadece o deliği görmendi gerisi egzersizlere geçmekti.zar konusunda takıntılı olma canım yapacağın egzersizlerin zara herhangi bri zararı olmyacak sen yavaş ve gevşeyerek yapacağın için zarı esneteceksin okadar.egzersizlere başlamalısın tatlımmm.
Isırıyor muydun,çok hoş yaa..Hormonlardan sanırım..ilk günler çok stres yapmıştım ama eşim rahatlattı...annemde sağolsun benim herşeyden etkilendiğimi bildiği için merak etme kızım bizim doğumlarımız kolay oluyor deyip beni rahatlatıyor,olmadı sezeryan yaptırırsın ne olcak?diyo..Şimdi daha rahatım çok sağol canım..
canııımmmm kendini hiç strese sokma bitanem düşünüpte o gün geldiiğinde senin için en kolayını yapabilmeyi nasip eder inşallah Rabbim canımm.kendi moralini bozma minik fasulyecik kötü etkilenmesin biliyosun ordan almaya başlıyor sevgiyiiii kendin için onun için moralini yüksek tut.stersli bir durum belki ama moralli olmak zorundasın tatlım.dualrımız seninle olacak doğum anında kapıda beklemeyeceğiz belki ama dularımız orda olacak inşallah canımsınnnn
bugün yine deniycem inşallah başlıyabilirm egzersizlere sağolun yardımlarınız için...
teşekkür ederim bilgilerin için dün baktım işte inceledim kulak pamuğunu streçliyim sokmaya çalıştım ama sadece dokunabildim sokamadım ya çok korkuyorum
Isırıyor muydun,çok hoş yaa..Hormonlardan sanırım..ilk günler çok stres yapmıştım ama eşim rahatlattı...annemde sağolsun benim herşeyden etkilendiğimi bildiği için merak etme kızım bizim doğumlarımız kolay oluyor deyip beni rahatlatıyor,olmadı sezeryan yaptırırsın ne olcak?diyo..Şimdi daha rahatım çok sağol canım..
slm kızlar uzun zamandı rgıremıyorum ıslerın yogunluıgundasn umurım herkez cok ıyıdır..bend eck ıyıym bu arada bı kızım olucak ıhslahhh teyzelerı adınıda DURU KOYUCAZ:))...ALLAH herkeze yasatsın bu duyguyu pes etmeyın sakın guclu olun ...basaramam demeyın
canım annen kolay diyosa kolaydırkızlar annesine benzermiş bu konularda.hem biz daha şanslıyız egsersiz yapmış kişileriz nefes egsersizleri,ıkınma,kegel hepsinde deneyimliyiz.içini ferah tut artık herşeyin kolayı var.yeter ki sağlıklı bi şekilde olsun minik fasulyen
evt anneye anneanneye çekermiş.benim anneannem gece doğum yaparmış dedemin yanına yatırırmış bebeği.dedem sabah bi kalkarmış çocuk doğumuş hemde aynı odada.böle 11 tane doğurmuş benimde ona çekmiş sanırım kolay oldu
Çok sağol,canım yaa..Annemde biliyor kızının ne kadar pimpirikli olduğunu...evet doğumu kolaylaştırmak için kegel ve nefes egzersizleri eğitimi veren kurumlar varmış..biz bunlarıda vaji sayesinde öğrenmiş olduk zaten..Teşekkür ederim,tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?