- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.821
selam kızlaaarr, nasılsınız?
2 gündür giremedim, ne var ne yok? inşallah güzel haberler vardır..
a.s. canim iyiyiz sen nasilsin?
bu arada ozum gene banlandi su anda msn de sana selam soyluyo bacim
iyiyiz tatlımvalla moraller süper vaji bizden korkuyo artık sen naptın neoldu vize çıkmadımı
maşallah maşallah Allah bozmasın canım, inşallah hepimiz kurtulcaz bu dertten yakında. zaten moral çok öneml,, psikolojimizi sağlam tutarsak bizim elimizden hiçbişey kurtulamaz Allahın izniyle..
konsolosluk hafta sonu tatilinde olduğu için beklemek zorunda kaldık, Allah nasip ederse yarın gece yola çıkıyoruz canım..
kız sen naptın p..s denemesindeydin dimi sen
ben bişey yapamadım canım ya zaten regli yeni bitti, benim vajide sivilce gibi bişey çıkmıştı ya o hala iyileşmedi tamamen. inşallah 1-2 güne iyileşirse bizde tekrar çalışmalara başlıycaz..
hadi bakalım sen de orda bitir şu işi de gel emi iyi haberlerle sen gelene kadar burası coşar çogumuz son aşamadayız:24
Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
kızlar ben akşam yapamamıştım tekrar kulak çubuğunu sarıp denedim ve cuk girdi ama girdiği anda bende bir titreme baş dönmesi devam edemiyorum busefer çıkarmadım ama gitgel de yapamadım başdönmesine dayanamadım çıkardım ama bu sefer sayenizde kaçmadan yenicem inşallah
pandocum hayırlısıyla gidip orlarda yenip gelirsin inşallah ne güzel olur ilkini otopraklarda yapmayı nasip etsin rabbim bizide unutmucana biliyoruz canım
kızlar eğer sizde benim gibi okuyup kaçıyosanız yazmasanız bile deneyin bu bile adım kaç yıl bişey yapmadan bekledim bi 6ay da deneyerek enazından denedim diyerek beklerim
Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
tebrik ederim.:92::92::92::92::92::92::92:nasil yaptin biraz anlatirmisinYendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
kızlar ben akşam yapamamıştım tekrar kulak çubuğunu sarıp denedim ve cuk girdi ama girdiği anda bende bir titreme baş dönmesi devam edemiyorum busefer çıkarmadım ama gitgel de yapamadım başdönmesine dayanamadım çıkardım ama bu sefer sayenizde kaçmadan yenicem inşallah
pandocum hayırlısıyla gidip orlarda yenip gelirsin inşallah ne güzel olur ilkini otopraklarda yapmayı nasip etsin rabbim bizide unutmucana biliyoruz canım
kızlar eğer sizde benim gibi okuyup kaçıyosanız yazmasanız bile deneyin bu bile adım kaç yıl bişey yapmadan bekledim bi 6ay da deneyerek enazından denedim diyerek beklerim
selam kızlaaarr, nasılsınız?
2 gündür giremedim, ne var ne yok? inşallah güzel haberler vardır..
pandocum tatlım merhaba hoşgeldin canımmm.nasılsın bakim neler yaptınnn?
kızlar geçmişte gördüm araştırıp yayınlayan oldu mu bilmiyorum ama hurmanın doğuma yardımcı olduğu meryem suresinde geçer: meryem hz. isayı doğuracağı zaman çöle gider, cebrail de gelen vahiy ile hurma ağacını sallayıp dökülen hurmaları yer.sureler de şöyledir:
22. Böylece Meryem çocuğa gebe kaldı ve onunla uzak bir yere çekildi.
23. Doğum sancısı onu bir hurma ağacına yöneltti. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitmiş olsaydım!" dedi.
24. Bunun üzerine (Cebrail) ağacın altından ona şöyle seslendi: "Üzülme, Rabbin senin alt tarafında bir dere akıttı."
25. . "Hurma ağacını kendine doğru silkele ki sana taze hurma dökülsün."
sonraki araştırmalarda görmüşler ki , hurmanın kas gevşetici ve doğuma yardımcı olma özelliği varmış.. Rabbim insanlara hurmanın faydalarını 1400 yıl önce söylemiş.. hem hurma sadece doğuma yardımcı değil, tüm vücuda çok faydalı..
nazlıcım doğumdan hiç korkma canım, Allah yardımcın olsun. inşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın bebiğini kucağına..Rabbim herşeyin kolaylığını verir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?