Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

a.s. canim iyiyiz sen nasilsin?
bu arada ozum gene banlandi su anda msn de sana selam soyluyo bacim

iyiyim çok şükür canım, özüm geldi de yine mi banlandı? aa noluyo yaa niye banlıyolar kızcağızı sürekli..
tekrar girse başka isimle falan olmuyomu acaba? sende çok selamlarımı iletirsen sevinirim canım..
buna bir çare bulmamız lazım :
)

iyiyiz tatlımvalla moraller süper vaji bizden korkuyo artıksen naptın neoldu vize çıkmadımı

maşallah maşallah Allah bozmasın canım, inşallah hepimiz kurtulcaz bu dertten yakında. zaten moral çok öneml,, psikolojimizi sağlam tutarsak bizim elimizden hiçbişey kurtulamaz Allahın izniyle..
konsolosluk hafta sonu tatilinde olduğu için beklemek zorunda kaldık, Allah nasip ederse yarın gece yola çıkıyoruz canım..

kız sen naptın p..s denemesindeydin dimi sen

ben bişey yapamadım canım ya zaten regli yeni bitti, benim vajide sivilce gibi bişey çıkmıştı ya o hala iyileşmedi tamamen. inşallah 1-2 güne iyileşirse bizde tekrar çalışmalara başlıycaz..

hadi bakalım sen de orda bitir şu işi de gel emi iyi haberlerle sen gelene kadar burası coşar çogumuz son aşamadayız :24

hadi bakalım sen de orda bitir şu işi de gel emi iyi haberlerle sen gelene kadar burası coşar çogumuz son aşamadayız :24

inşallah canım yaa, hepimiz coşalım :)
ben ordan da girmeye çalışcam, elimden geldiğince yazarım ve gelişmeleri takip etmeye çalışırım..
sende egzersizlerde baya ilerlemişsin, geçmişi okurken gördüm. maşallah sana daa

kızlar geçmişte gördüm araştırıp yayınlayan oldu mu bilmiyorum ama hurmanın doğuma yardımcı olduğu meryem suresinde geçer: meryem hz. isayı doğuracağı zaman çöle gider, cebrail de gelen vahiy ile hurma ağacını sallayıp dökülen hurmaları yer.sureler de şöyledir:

22. Böylece Meryem çocuğa gebe kaldı ve onunla uzak bir yere çekildi.
23. Doğum sancısı onu bir hurma ağacına yöneltti. "Keşke bundan önce ölseydim de unutulup gitmiş olsaydım!" dedi.
24. Bunun üzerine (Cebrail) ağacın altından ona şöyle seslendi: "Üzülme, Rabbin senin alt tarafında bir dere akıttı."
25. . "Hurma ağacını kendine doğru silkele ki sana taze hurma dökülsün."

sonraki araştırmalarda görmüşler ki , hurmanın kas gevşetici ve doğuma yardımcı olma özelliği varmış.. Rabbim insanlara hurmanın faydalarını 1400 yıl önce söylemiş.. hem hurma sadece doğuma yardımcı değil, tüm vücuda çok faydalı..

nazlıcım doğumdan hiç korkma canım, Allah yardımcın olsun. inşallah kolaylıkla ve sağlıkla alırsın bebiğini kucağına..Rabbim herşeyin kolaylığını verir..

Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..

kızlar ben akşam yapamamıştım tekrar kulak çubuğunu sarıp denedim ve cuk girdi ama girdiği anda bende bir titreme baş dönmesi devam edemiyorum busefer çıkarmadım ama gitgel de yapamadım başdönmesine dayanamadım çıkardım ama bu sefer sayenizde kaçmadan yenicem inşallah

pandocum hayırlısıyla gidip orlarda yenip gelirsin inşallah ne güzel olur ilkini otopraklarda yapmayı nasip etsin rabbim bizide unutmucana biliyoruz canım

kızlar eğer sizde benim gibi okuyup kaçıyosanız yazmasanız bile deneyin bu bile adım kaç yıl bişey yapmadan bekledim bi 6ay da deneyerek enazından denedim diyerek beklerim

sağol canım amin, Rabbim herkese nasip etsin. hepimiz için dua edicem..
canım o ilk başdönmesi falan hepimizde oluyor. bende ilk pe.. denemesinde bayıcakmış gibi hissettim, hala da heyecandan elim ayağım titriyor. bizim beyinler tehkileli bişey yaptığımızı düşünüp tepki veriyolar.. yani bunu herkes yaşıyor zamanla düzelicek, sonra normal olarak algılamaya başlıycaz. sakın vazgeçme, Allah yardımcımız olsun...

Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
tebrik ederim.:92::92::92::92::92::92::92:nasil yaptin biraz anlatirmisin

tatlim bak ilk deneme oyle oluyor sakin pes etme sasiriyorsun cunku o yuzden boyle oldun masallah sana masalllahhhh

tşk ARKADAşlar.. ben yarı vajiydim ilk ilişkim olmuştu çok acılı olduğu için VÜCUT kendini kapadı bir daha sıkmaya başladım ilişki gerçekleşmedi daha sonra kadın doğuma gittim kızlığımın tam bozulmamış heraldeo gecede sıkdım bıraz ama kan geldi ve çok acı cekmiştim doktor aşamazsan psikoloğa git dedi daha sonra başka pozisyonlarda dene diye önerdi ablam kasdığım için Köpek pozisyonunda denedik 3-4 kere çok acı çektim zaten iiçimde fazla duramadı eşim çığlıklar attığım için bu süreç beni çok yıpratmıştı haydar dümene gitmeyi bile düşündüm hatta gidicektim kararlıydım ama eşim hep aşıcaz dedi daha sonra ben üste çıktım baktım hakimiyet bende olunca giriyor yavaş yavaş bır ıkı gunde o pozisyonda yapmaya başladık daha vaji dar tabi ama genede az acıyo gözümde abarttığım gibi bişey değilmiş bu arada psikologada başladım bir seans gittim nefes çalışması egserzisler verdi doktorum çok iyi biz aşmış gibiydik ona da gidince verdiği çalışmalar çok iyi geldi eşimlede konuştu ,çalışmaları sizinle burda paylaşabılırım

Canım benim,paylaşımın için çok teşekkür ederim...Amiiiiin,inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu....Sanada hayırlı yolculuklar,Allah hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…