Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

senin yenmiş olduğuna sevindik gerçekten, Allah başka dert vermesin. ama sanırım bu konuyla ilgili geçmişi okumadın.. bizim acıyla ilgili büyük sorunumuz var, çoğumuz acı olacağını düşündüğümüz için ilişkiye giremiyoruz..sende böyle acıdı acıdı diye yazarsan ister istemez etkilenecek çok arkadaşımız var..yardım etmek istediğin belli, teşekkür ederiz gerçekten.. ama seçtiğimiz kelimelerde daha dikkatli olursak kimseyi kötü anlamda etkilememiş oluruz..

PSİKOLOĞUMUN VERDİĞİ ÇALIŞMALAR DENEYİN ARKADAŞLAR AMA EŞİNİZİNDE DESTEK OLMASI LAZIM BEN EŞİMLE BİRLİKTE GİTTİM BUNLARIN DIŞINDA TERAPİDE GÖRDÜK ÇOK İYİ GELDİ

İDRAR UYGULAMASI
Her idrara çıkışta vajina kasları her işime faaliyetinde kasılıp gevşetilecek yavaş yavaş yapılacak her işlem 6 defa 10 sanıye süreyle idrar tutulup bırakılacak

2 AŞAMASI:
Kasıp gevşetmek herhangi bir yerde müsait bir zamanda vajina kasları kasılıp gevşetilecek bu işlem sık sık yapılacak bu sadece bir aşama arkadaşlar diğerleride var ama çok faydalı oluyor.

Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..

Caıııım tebrik ederim....Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın,inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...

iyiyim bende tatlım valla bende çok özledim...hayırlısı bitanem iyileş iyice olacak Allahın izniyle...pazara yolcuusun demek hadi bakalım güzel haberlerini yaz fırsat buldukça bize ordaki manevi havayı estir bu taraflara bitanemmm

senin yenmiş olduğuna sevindik gerçekten, Allah başka dert vermesin. ama sanırım bu konuyla ilgili geçmişi okumadın.. bizim acıyla ilgili büyük sorunumuz var, çoğumuz acı olacağını düşündüğümüz için ilişkiye giremiyoruz..sende böyle acıdı acıdı diye yazarsan ister istemez etkilenecek çok arkadaşımız var..yardım etmek istediğin belli, teşekkür ederiz gerçekten.. ama seçtiğimiz kelimelerde daha dikkatli olursak kimseyi kötü anlamda etkilememiş oluruz..

ARKADAŞIM DİKKATİNİ ÇEKERİM YAZIMA ben çok değişik pozisyonlarda denediöm başlarda diyorum daha kızlığım tam bozulmamıştı bile tabiki acıycak ama ilk ilişki zaten misyoner pozisyonda olur normalde ayrıca bu kişiden kişiye değişir hiç anlamayanlarda var amacım burda kimseyi kötü etkilemek olmaz olamaz aynı sorunu ben de 6 ay yaşadım nasıl bir süreç olduğunu bilirim

ufff ya benim dengem bozuldu.regl 4 günden 6 güne çıktı.reglden önce yaşadığım gerginliği stresi regl bittkten sonra yaşamaya başladımmm.yendim ama dengem bozulduuu uffffff:84::84::84::84:

Caıııım tebrik ederim....Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın,inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...

Çok teşekkür arkadaşım amin cümlemizin mutlıuluğunu daim kılsın inş. diğer arkadaşlar için de çok dua edicem bu sorunu yaşayan biri olarak nasıl bir süreç olduğunu .çok iii bılırım

saharacım geçmişi okurken daha az önce mesajını okudum herkese moral ve cesaret veriyosun.. oldu mu şimdi yani?? hadi sende başla, yapanlar nasıl yapıyo canım.. illa ki bizimde olacak Allahın izniyle..

sgl cnm haklısın ama bi türlü yapamıyrm parmaga karsı bi antipatim var reglde olmadım o da gerdi olayım ondan sonra baslıyım diyorum yani yine ertelıyrm anlıycan... özelden msj attım sana ama sanırım gıtmedı umreye mi gidiyorsun??

Canım benim,paylaşımın için çok teşekkür ederim...Amiiiiin,inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu....Sanada hayırlı yolculuklar,Allah hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin canım..

sağol canımm,aminnn...

tamam canımi fırsat buldukça yazıcam. çok teşekkür ederim..

İyi bir psikoloğa gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar yanlış bildiğimiz çok şey varmış parmak egzersizleri son aşamaymış ben bir kere gittim eşimle nefes çalışmaları masaj verdi önce her iki eş birbirine yapıcak idrar uygulaması var birde.

saharacım bu arada özüm yazdıklarını okuyo, bana msnden dedi kii:
"saharaya söle özümm tekme tokat sana girişmeye gelecekkk de" dedi. ona göre hazırlıklı ol

gelsin cnmmm beklerim ist.daysa acık adres verırım kapışırızz..:))) slm söyle özüme özümmmm eğer okuyorsan öptm seniii

kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum

abowwww kız buna güzel haber birden bire böleee oleyyyyyyyyyyyy

ohhhhh beeee valllaaa çokkk tebrik ederim şekerimmm sonunda kurtuldunnn pravoooooo sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…