- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.841
tşk ARKADAşlar.. ben yarı vajiydim ilk ilişkim olmuştu çok acılı olduğu için VÜCUT kendini kapadı bir daha sıkmaya başladım ilişki gerçekleşmedi daha sonra kadın doğuma gittim kızlığımın tam bozulmamış heraldeo gecede sıkdım bıraz ama kan geldi ve çok acı cekmiştim doktor aşamazsan psikoloğa git dedi daha sonra başka pozisyonlarda dene diye önerdi ablam kasdığım için Köpek pozisyonunda denedik 3-4 kere çok acı çektim zaten iiçimde fazla duramadı eşim çığlıklar attığım için bu süreç beni çok yıpratmıştı haydar dümene gitmeyi bile düşündüm hatta gidicektim kararlıydım ama eşim hep aşıcaz dedi daha sonra ben üste çıktım baktım hakimiyet bende olunca giriyor yavaş yavaş bır ıkı gunde o pozisyonda yapmaya başladık daha vaji dar tabi ama genede az acıyo gözümde abarttığım gibi bişey değilmiş bu arada psikologada başladım bir seans gittim nefes çalışması egserzisler verdi doktorum çok iyi biz aşmış gibiydik ona da gidince verdiği çalışmalar çok iyi geldi eşimlede konuştu ,çalışmaları sizinle burda paylaşabılırım
Yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
hii canım naber? çok özledim seni..
iyiyim canım çok şükür. vaji konusunda gelişme yok deneme yapamadık daha..
pazar akşamı da yolculuğa gidiyoruz inşallah..
sen nasılsın canım? umarım herşey yolundadır..
ben egz. fln yapmıyorum zaen yapamıyorum canımda istemiyr birileri bana da kızsınnnn((
ben egz. fln yapmıyorum zaen yapamıyorum canımda istemiyr birileri bana da kızsınnnn((
Caıııım tebrik ederim....Allah mutluluğunuzu daim etsin,başka sıkıntı yaşatmasın,inşallah...Darısı diğer vajili arkadaşlarımızın başına...
saharacım geçmişi okurken daha az önce mesajını okudum herkese moral ve cesaret veriyosun.. oldu mu şimdi yani?? hadi sende başla, yapanlar nasıl yapıyo canım.. illa ki bizimde olacak Allahın izniyle..
Canım benim,paylaşımın için çok teşekkür ederim...Amiiiiin,inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu....Sanada hayırlı yolculuklar,Allah hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin canım..
iyiyim bende tatlım valla bende çok özledim...hayırlısı bitanem iyileş iyice olacak Allahın izniyle...pazara yolcuusun demek hadi bakalım güzel haberlerini yaz fırsat buldukça bize ordaki manevi havayı estir bu taraflara bitanemmm
saharacım bu arada özüm yazdıklarını okuyo, bana msnden dedi kii:
"saharaya söle özümm tekme tokat sana girişmeye gelecekkk de" dedi. ona göre hazırlıklı ol
ne oldu neyin var tatlımmm.
yendimm bu illetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bir yarı vajinismus olarak tam anlamıyla kökünden çözdümmmmmmmmmmmmmm darısı burdaki çözemeyen bütün arkadaşlarıma inş..
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?