- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #40.861
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
tebrikler canım peki sende parmak egzersizi falan denedin mi yoksa normal olarak mı yendin
senin yenmiş olduğuna sevindik gerçekten, Allah başka dert vermesin. ama sanırım bu konuyla ilgili geçmişi okumadın.. bizim acıyla ilgili büyük sorunumuz var, çoğumuz acı olacağını düşündüğümüz için ilişkiye giremiyoruz..sende böyle acıdı acıdı diye yazarsan ister istemez etkilenecek çok arkadaşımız var..yardım etmek istediğin belli, teşekkür ederiz gerçekten.. ama seçtiğimiz kelimelerde daha dikkatli olursak kimseyi kötü anlamda etkilememiş oluruz..
ARKADAŞIM DİKKATİNİ ÇEKERİM YAZIMA ben çok değişik pozisyonlarda denediöm başlarda diyorum daha kızlığım tam bozulmamıştı bile tabiki acıycak ama ilk ilişki zaten misyoner pozisyonda olur normalde ayrıca bu kişiden kişiye değişir hiç anlamayanlarda var amacım burda kimseyi kötü etkilemek olmaz olamaz aynı sorunu ben de 6 ay yaşadım nasıl bir süreç olduğunu bilirim
abowwww kız buna güzel haber birden bire böleee oleyyyyyyyyyyyy
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun Allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
kııııızzzzlaaaaaaarrrrrr müjdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee cok sükür başardım az önce yaptık hemde esım defalarca denedı sonuna kadar aldım hemde gıtgelde yaptı kac kere sevıncten gulme krızıne gırdım hem aglıyorum hem guluyorum esım korktu ben oyle olunca telaslandı. Rabbıme sukurler olsun allah sızlerden razı olsun canlarım benım sızı cok sevıyorum
cnm yaaa ben zaten parmakla bi türlü yakınlık kuramadım regl olmadım acaba hamılemym dıe şüphemde var canım hem ondan yapmak istemyr hemda zaten yapamıyrm bı regl olsam rahatlasam sonra baslamayı düşünüyrmm
ohhhhh beeee valllaaa çokkk tebrik ederim şekerimmm sonunda kurtuldunnn pravoooooo sanaaa
canım tamam regl gerginliğini atlat öyle başla.ama reglden sonra mutlaka başla tatlım erteleme hastalığı biliyosun bu illett seni oylamasına izin verme ve sakın moralini bozma görüyosun okuyorsun tatlım aşılamayacak yapılamayacak birşey değil sende bir dene egzersizi emin ol çok faydasını göreceksin yaptıktan sonra.şimdilik dinlen yazılanları okuuu aklına takılnları sor sakın kendini geri çekme burda bizimle kal canımmm
ben hiç parmak egzersizi yapmadım ilk burdan böyle bir şey olduğunu düşünmüştüm birde ben yarı vajiydim ilk ilişikim olmuştu ondan sonra vücut kendini kapamıştı daha sonrada farklı pozisyon dene o pozisyonlarda kasamazsın diyolardı onu yanlış yaptım iki üç kere denedilk ama çok acılı oluyor vajide dar olunca farklı pozisyon zor oluyor sonra ben üste çıktım öle baktık yavaş yavaş giriyor hakkaten sonra psikologtan randevumm vardı eşimle gittik çok iyi geldi ama eşimle ikimize terapi yaptı daha sonra ev ödevleri verdi ama parmak egzersizi değil idrar uygulması masaj ve nefes çalışması ama nefes ve masaj eşle yapılıyo çok rahatlattı beni bu zaten bir nevi aşmış gibiydik doktor 3 hafta ilişki denemeyin dedi ama biz aşdığımız için yavaş yavaş yaptık ve oldu benim üstte olduğum pozisyonda hiç acıda cekmedim doktor parmak egzersizini sen değil eşin sana yapacak dedi ayrıca kişi kendine yapmıyormuş öyle dedi
Canım benim yaaa... Çok çok tebrik ediyorum...Ayy çok duygulandım,gözlerim sulandı... bu aralar çok hassasım yaa...Allah mutluluğunuzu bir ömür daim etsin,başka sıkıntı vermesin inşallaaaah...Darısı diğer vajili arkadaşarımızın başına..Duygulandım ama şimdi halay zamanı...Hadi kızlar yeni taze gelinimiz için :92::92::92:
süper bir haber bu
Allah başka dert vermesin canım, çooook tebriklerr....
tebrik ederim canım bende ilk öyle olmuştum oldu mu gerçekten falan diye sen bu illeti yenmişsin ilk şok gayet doğal yani
canım ben delı gıbı oldum zaten bı yandan agladım bı yandan guldum esıme yuz kere yemın ettırıyorum oldu mu dıye kızlar nolurrrrrrrrrrrsunuz deneyın korkuldugu gıbı degıl tamam kabul edıyorum tedırgın edıcıydı ama yıllarca acı cekmenın yanında sınek ısırıgı gıbıymıs
canım sagolasın darısı ınsallah yenemeyen herkesın basına Allahım cok guzel bı duygu kesınlıkle yasanması gereken bısey esıme dıyorum kardes degılız artık de mı dıye
Rabbim bize ve bu sorunu yaşayan herkese nasip etsin, gerçekten çook sevindim senin adına..
artık 3,5 senenin acısını çıkarman lazım
cıkarmaz olurmuyum hıc hemde nasıl esıme dıyorum adeetten sonra hergun
kızlar spedy gonzales ve esradan haberiniz varmı ? naptılar nerdeler neden gelmiyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?