Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım aynısını biz de yaşadık benim eşimi de uyuşturdu...

canım şimdi o arkadaş bunu okuduğunda bütün hevesi gitmez mi sence???o öyle düşünmüş arkadaşlar da yönlendirmiş bence komik bişey yok ortada.

penis denemesi yaparken eşiniz prezervatif kullansın ozaman nekadar kayganlaştırıcı ve emla sürerseniz sürün bişe olmuyo, bende bu şekilde bi hata yapmıştım eşim yumuşadı kendimi unuttum onda bi sorun var diye nerdeyse ağlayacaktım

canım şimdi o arkadaş bunu okuduğunda bütün hevesi gitmez mi sence???o öyle düşünmüş arkadaşlar da yönlendirmiş bence komik bişey yok ortada.

şekercim bu sencede komik bir yönlendirme değilmi hepimiz aynı korkulardan geçtik halada geçiyoruz, o günde söyledim eğer okuyosada tekrar söylüyorum aşama aşamaaaaa, ya varmı böyle bişe kulak çöpünden penise geçilirmi bu insanı daha çok korkutmazmı yanlışsam düzeltin

ayrıca hepimiz burda tecrübelerimizi paylaşıyoruz ALLAH herkesi en kısa zamanda bu dertten kurtarsın İNŞALLAH, burda bunun için varız birimizin sevinci hepimizi sevindiriyo hepimizi umutlandırmıyormu, birimizin çözümü hepimizin bayramı olmuyormu, o arkadaş onu bu sitedenmi duydu bilmiyorum orda yada burda farketmez yanlıııııııııııııış yanlış

ben 7 ay yapamadım kastım korktum ama burayı bulduktan sonra egzersız yapmak ıstedım esım ızın vermedı sadece kararlılık la kazandım bel kı arkadaslar da karar verıp basarabılır lutfen kımsenın hevesını kırmayın cunku bu ıs anı den beklemedıgın bı anda oluverıyo

canım ertelemekle olmuyormus bunu cok ıyı anladım ertelemeyle olsaydı ben bunca sene kac kere yapardım lutfen gayret et arkadasım ınan kı olunca bekledıgın gunler ıcın cok uzuluyorsun aklına ılk gelen malesef bu oluyor

anlatamıyorum galiba burda bu işi başaran arkadaşların yazdığı iletiler var, bu işe kulak çöpü ile başlayıp, kaleme kalemden ince muma ince mumdan ortaboy mum ve kalın mum, ve asla penis denemesi yok, bu sitede bulunan herkes bunu biliyormu biliyor, kıza burdan evet penis denemesine geç hemen demekmi lazım aşama aşamamı demek lazım

mrh mano bende popo yönüne ittirmiyorum çok canım yanıyor o zaman.eşim de aynı senin eşin gibi azcık dayansan olcak diyor.dayanmazsan ömür billah yapamayız ne çocuk olur ne o iş diyo

canım yaa tartısma anlarında esım bana neler soylerdı kızgınlıkla ev arkadası gıbıyız, kardes gıbıyız senı karım olarak goremıyorum derdı kızgınlıkla olurdu ama cok canım acırdı zaten olunca soyledıgım sey bız kardes degılız artık de mı?

valla canım ben seni burda ilk defa görüyorum bana ilk defa denk gelmişsindir muhtemelen.yalnız bilmediğin bişey var o arkadaşı egsersize başlatmak için atmadığımız takla kalmadı.korkuları var ve bitürlü başlayamıyo egsersize.zor bela bizim zorlamamızla kulak çöpüyle başladı şimdi biz de komik dersek nolur sence?o egsersiz yapmadan önce de hep pe..sle başlamak istiyodu o yüzden öyle demiştir.sen de sadece o yorumunu gördüysen ona dayanarak böyle bişey yazdığını düşünüyorum

arkadaşlar ben egzersiz hareketlerini yapıyorum rahatlıkla ama eşimle ilişkiye girmeye calısırken hiç bir giriş olmuyo sizlerde saglık için soruyorum zorlama açılma hissettikten sonra mı ilişki gercekleşmiyo cünkü benim eşimde problem çıktı sertleşmeyle ilgili ama bu hastalık kiminde ilişkiye izin verirmiş ben de tereddütte kaldım yoksa vajinüsmüs degilmiyim diye düşünmeye başladım

Selam kızlar....Benim eşimde ilk zamanlar çok şey söylerdi...Hatta topla eşyanı annenin evine git bile dedi,nasıl gideyim eşimi çok seviyordum...ama bunlar o anki sinirle söylenen şeyler,5 dk sonra yanıma gelip özür diliyordu,bu benim egzersizlere başlamamada sebep oldu..Beni tetikledi ve şükürki başladım ve başardım,onun için arkadaşlar bunları söyleyip,birbirinizi kırmadan başlayın egzersizlere...Şimdi o halinden eser yok,pamuk gibi oldu...Tabi bende çok mutluyum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…