Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaa topla eşyanı git derken şaka yapmıştır canım bence.... çünkü öyle bir söz denmez ya... düşünsene insan o zaman düşünür ki demek ki bu adam benimle bu iş için evlenmiş iş olmayınca beni istemiyo iş olunca pamuk gibi :S ozaman insan sevgisinden de şüphe eder... sendeki sabrı takdir ediyorum canım....

........... eğer bu şaka değilse ve var böyle erkekler biliyorum ....böylelere sinir oluyorum kusura bakma ama canım o iş olmayınca annenin evine git diyip 2 dakka sonra özür diliyo ama o iş olduktansonra 2 dakikalığına bile böyle kötü bi cümle kullanmıyo dimi o iş oldu ya en büyük sensin senden başka büyü yok senden başka hatun yok .... ayy çok sinirlendim vallaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
bende bunu komik bulduğumu söylüyorum zaten, kızcağız kendi penise geçmek istediğini söylüyo bende mizahsen yaklaşıp ne acelen var dur bakalım korkarsın anlamında bişeyler yazdım

Sanmıyorum,onun için evlensin çünkü beni tam 16 ay bekledi...Onlarında psikolojileri çok etkileniyor ve o anki sinirle söyledi ama dediğim gibi 5 dk sonra gelip özürler diledi...Bende gidecektim ama eşim buna asla izin vermez,bunu biliyorum..Bir daha böyle birşey söylemedi,zaten..şimdi herşey çok iyi,bebişimizde olacak Allaha şükür..
Yani benim demek istediğim bu zamanlarda herşey söylenebiliyor,bizde yaşadık...insan kırılabiliyor ama önemli olan bu aşamaya getirmemek yani çözümü biliyorken,ertelemeyin

Son düzenleme:

evet olabiliyo... biz dede ben eşime çok kızmışımdır senin yüzünden olmuyo korkutuyoun beni çok zorluyolasun diyorum ama bişi demiyo.. yazık ya adamlara da acıyorum ama ne yapalım bu bi hastalık işte yenemiyoruz... egzersizlere de başlayamıyoruzzzz..... panik devam ediyo yani.... sen kaç ay sonra yendin bu zıkkımı... egzersizini ne kadar zaman yaptın

selam kıslar..
günlerdir burdaki yorumları okuyorum..
ben 4.dilatördeyim dr.ilişki önerdi..ancak hiç bir pozisyonda rahat değilim...
mutlaka bu aşamada yardım edecek arkadaşlar vardır..ümidim azalıyo..,
bu dilatörler bitince hemen oluvericek sanıyordum...üzgünüm..:

hangi doktora gittin şeker

yenen arkadaşlara tebrik ederimm zafer sizinle olsun canlarımm

tabıkı canım oyle eger kavga anında soylenenler gercek dusunceler olsaydı bu evlılıklerın hepsı bıtmelıydı. bızlerde sınırlıyken neler soyluyoruz dusununce bazen onlarda bızı affetmekle buyukluk edıyorlar bı de ınsan bazen sırf karsısındakının canını acıtmak ıcın soyluyor. sımdı ıyıymıssınız ya canım cok sukur bu onemlı bebısı huzursuz etmeyın haaaaa kızarım bak

Yani böyle dedim diye eşim hakkında kötü izlenim vermek istemedim,yanlış anlaşılmasın...Çok sabırlı ve çok iyidir benim kocam yaa...hakkını yiyemem,benimde zevk almam için 1 saat uğraşır...Aynen bende egzersizlere başlayamıyordum,ilk parmağa cesaret edemedimde kulak çubuğunu denedim ve bacaklarım zangır zangır titriyordu,onu ilk aldığımda sevinçten deli gibi ağladım,kulak çubuğu yani..Ben 2 ayda yendim ama bu kişiden kişiye değişiyor..1 haftada yenen arkadaşlarda var,1 ayda yenenlerde..Bunun en kesin çözümü düzenli egzersiz,kendinizi şartlandırın,hergün şukadar zaman egzersiz yapacağım de mesela ve bunu uygula...Gör bak nasıl kolay olacak,sen bile inanamayacaksın..Zaten önemli olan ilk egzersizi yapabilmek,ona cesaret edip yaptın mı bir sonraki gün çok daha kolay yaparsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…