Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim yaaa...çok sağol,benim demek istediğimde buydu....yani ertelemek çok daha geriyor sinirleri hem bizlerin,hemde eşlerimizin..bu duruma gelmemek için ertelemeyin demek istedim,arkadaşlara..Bebişe dikkat ediyoruz eşim evimi süpüyor,bulaşıklarımı yıkıyor...Yemeğimde hazırlanılıyor,ben yan gelip yatıyorum ama buda insanı sıkıyor yaa...bebiş için katlanıyoruz,ne yapalım?

yaa yok canım herkesin eşi ile böyle ufak tefek sorunu olabilir.... önemli olan şimdiki durumunuzz geçmiş geçmişte kaldı.... Herkes eşini sever.. Böyle şeylere beraber katlanıyoruz bütün kızlar olarak.....ya bu egzersizlerden sonra bacakları rahat rahat açıp penisi alabiliyosunuz yaaa hayret ediyorum ciden... Illa bu işi yapmak için oraya bişi girmesi lazım onu öğrendim burada..... Sen hangi pozisyonda yapmıştın peki...

Canım pozisyon kişiden kişiye değişiyor,mesela birçok arkadaş üstteki pozisyonda başardı ama ben altta daha rahat ediyordum...Kontrol sende olsun istiyorsa üstte olmalısın,ben kontrolü eşime bırakmayı tercih etmiştim..Yatak ucunda ve benim altta olduğum poz..larda daha rahattım..Egzersizler kasılma olayını kontrol etmeni sağlıyor ve zaten orasıda çok esnek bir yapı uyarılma olduğunda hem enine hem boyuna genişliyor,kendini p... boyutuna uygun hale getiriyor..bir müddet sonra kasılmaların azaldıkça bir bakmışsın,cup diye oluvermiş..

Son düzenleme:
kimsecikler yok mu? kıslaaaaarrrrrr....
neysem hepinize iyi geceler....

canım egzersız yaparken mutlaka dıgerlerınden daha cok rahat ettıgın vardır bı kac pozısyon dene karar ver bırı mutlaka daha ıyı gelıyordur mesela ben alttayken yapabıldım banada uste olmak cok ıtıcı gelıyor ama cogu kısı uste yapabılıyor :26:

Kızlar bende üstte iken oturamıyorum ee altta da eşimi itiyorum.... Ben egzersize de başlayamadım korkuyorum içerde kızlık ozulur falan diye... Zat icesarette yok benfde.... Bilmiyom nolcek yarın psikologa gidicem sabah için randevu aldım bakalım ne diiicek

Kızlık hemen bozulmaz belki (yani bende ne egzersizlerde,nede ilişkide kırmızı gelmedi) ama esneyebilir,yani ilişki sırasında kırmızı gelmeyebilir...onun için eşine durumu anlatsan problem olmazsa başla egzersizlere..Yani bir anlık cesaret,kendini motive et ve parmağa cesaret edemiyorsan,kulak çubuğuyla deneyebilirsin bence...

o halde egzersiz yapanlarda kırmızı gelmiyorsa demek ki kızlık zarı o halde öylece urda duruyor demektir.... biz zarın patlamasını istiyoruz ama nasıl olcak :)

Son düzenleme:
o halde egzersiz yapanlarda kırmızı gelmiyorsa demek ki kızlık zarı o halde öylece urda duruyor demektir.... biz zarın patlamasını istiyoruz ama nasıl olcak :)

Kendini kasmadığın,rahat olduğun bir ilişkide kırmızı gelmiyor zaten,ilk gece kendini kastığın için geliyor o kırmızı yoksa öyle patlama gibi bir olay yok..Bizde egzersizlerle kaslarımızı kontrol etmeyi öğrendiğimiz için ve zarı esnettiğimiz için gayet kolay ilişkiye girebiliyoruz..kırmızı falan gelmiyor yani normalde..

nazlicimmmmmmmmmmmm bebişimizin annesi sen kimseciklere açıklama yapma canım bu halde bile bizlere yardım cı olmaya çalışıyosun eşinle sen iyimisin boşver kim ne düşünürse düşünsün
fasulyecikimiz iyi olsun da gerisi önemli değil bizde yapamayınca birbirimize neler diyoruz ben daha ağresifim sorun bendeyken sende yapmıyosun diye üste bile çıkıyorum kaç kez boşanalım dedim bulafı açınca iki kat kızıyo bizde boşanma yok seni vururum diyor :26:
aman katil olmasın diye kalıyorum
canım ya bu saatlerde girip bize yardımcı olmaya çalışıyosun bu akşam acık gergin burası napalım kocalara güç yetmedi buraya taştı sanırım

buarada ben bugün kulak çubugumu ikiye çıkardım rahat girdi ama çıkarınca bidaha nekadar uğraşsam da girmedi korkup kendini kapadı benimki sanırsam bende yarına kadar izin verdim onu sıcacık uyucak birazdan

süper habelerim var bu hafta denemeler yaptık o herzamanki sinir ağlama krizlerim yok çünkü sakinleştrici ilaç alıyorum çok faydası var mutlu deniyorıum önce egzersiz sonra pen denemesi son 2 dir inanılmaz bişi oldu başı girdi yarıya kadar gitti ıkındım nefes falan tabi uyusuktımda ama ilerlediğini hisetmek o yarıya kadar giriypoya git gel yaptık tamamaı deil ama 2 seferdir böle bugun dahada ilerlerdi k yarıya kadar yani müthüş mutluluk sonra korktum bıraktık çok mutluyuz

Canım benim,beni anladığınızı çok iyi biliyorum ama yanlış anlayanlar olabilir diye yazdım....Allaha şükür eşimde,bende,minik fasulyemizde iyi...Demek kızınca üste çıkıyorsun hee,bunu bende çok yapıyordum ama birbirinizi kırmamaya çalışın tatlım...inan değmez,ilerde bu iş olunca hayal gibi gelecek zaten bu günler..hiç yaşamamışsın gibi oluyor,insan..
Kulak çubuğunu ikiye çıkardıysa çok güzel ilerliyorsun,bence..Öyle girmediği zamanlarda bacaklarını açabildiğin kadar aç ve derin nefes al,nefesini verirkende vajen bölgesinden ıkın ve ıkınırken yavaaaş yavaaaaş ittir....Kontrol sende,sen istersen ilerletirsin,istemezsen ilerletmezsin biliyorsun..Gör bak nasıl kolay olacak..Dualarımdasınız Allahın izniyle burdaki bütün arkadaşlar başaracak,ben buna inanıyorum..

günaydın kızlar nasıl son durumlar ... nazlı bende mide bulantısı çok fena birde düşük tehlikesi var dediğinden her hareketim kontrollü ilerliyor diğer durumda doktor yasakladı dha başındayken hamile kaldım ama umarım kulak çubuğu aparatlar dönüşte tekrar işime yarar :)))

ee peki ilişki denemesi yapın demiş yapamıyosunuz ne yapıcaksın bu du
rumda dr. La tekrar görüş

sürekli görüşüyoruz zaten...acele yok diyo..da sıkıldım artık...bir an önce başarmak istiyorum..
burda yazılanllardan çok şey öğrendim belki bu konudada fikri olanlar vardır...çalışmalarda yapabilirken
denemelerde olmaması entrasan sanki..doğru açıyı bulamıyoruz...üsteyken olma olasığı yüksek sanki
ama eşimin vucudu mu geniş ne?bacaklarım ancak ayakta duracak kadar açılıyo...offff bilemiyorum
inancımı kaybetmek istemiyorum...

canım ben üstte olduğum pozisyonda başarmıştım ama şu an yatak ucu pozisyonu daha rahat geliyo.sen de birkaç değişik pozisyonda deneyerek hangisinin rahat olucağını anlayabilirsin.şekilden şekile giriyo insan belki ama olsun sonu güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…