- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.701
dr. bana önce egzersiz sonra p..nisle deneme demişti..
başardıktan sonra bile yapcakmışız her denemeden önce 15 dk.sonra deneme
3 günde bir en büyük aparatla 50 dk demişti...
ama kişiye göre deşiyor belki bilemiyorum.psikolik olarak egzersiz rahatlatoyor...
Selam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.
canım ben aparatla hiç çalışmamıştım 2 parmaktan sonra geçmiştim pe..s denemelerine o yüzden de direk pe..sle denedik parmak egsersizi yapmamıştım onun öncesinde ama önce bi aparatla egsersiz yapsan sana daha fazla faydası dokunucaktır.10 dk yapsan kardır bence öyle yap.
O zaman bu akşam önce mumla çalışıp sonra da p.....s denemesi yapayım inşallah.Tabi kocişin de keyfi gelirse
O zaman bu akşam önce mumla çalışıp sonra da p.....s denemesi yapayım inşallah.Tabi kocişin de keyfi gelirse
bugün mü geçiyorsun p..s denemesine
ne kadar zamandır yapıyırsun egzersiz???
canim ben p...is boyutunda aparati bir gun yaptim sadece ve onun aksaminda once p...is boyutunda aparatla denedim sonra da p..is denedim ve oldu cok sukur.bence 10 dakika falan yap icinde git gel yap sonra deneyim tatlim.sona cok yakinsin tatlim haberin olsun her an hersey olabilir
tatlım bu günlük de onun keyfi olsun bakalım bir dediğini iki etme işve cilve yap biraz sonra ne de olsa o senin peşinden koşucak
Valla öle yapmayı düşünüyorum ben de bugün evdeyim bi güzel yemek yapayım ona eeee ne demişler erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer belki p...se giden yol da ordan geçer
canım işine gelen her yoldan geçiyolar onlar her yolu mideye çıkıyo zaten erkeklerin inşallah alırız güzel haberlerini bugün olmazsa da üzülme eninde sonunda olucak
bir kahvaltıya çağıranımız bile yok ah ahhh
sorma canım ya beni de çağıran yok
Bende iyiyim canım çalışıyoruz işte
günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm
kızlar buyrun gelin size öğlen yemegi hazırlayayım ayıp ettiniz artık evdeyim hazırlarım bebişlerim sizeamin amin aminn cnm..inş.afiyet olsn cnm :)
vajiden p.... sırtından sopayı eksik etmiyolar napsınlar okadar performansa acıkıyolar tabikide ben sabahları midemde bir kazıntıyla uyanmaya başladımlen noluyo size kocalarınız size ekmek çörek vermiyor mu . bugün herkes aç hayırdır insallah
valla ne güzel olur vajililer pilav günü yapak senede bir günwalla kızlar şöööle yaza doğru yolunuz istanbula düşerse yaparız bi atraksiyontoplanırız yani heralde çenemiz ağırır konuşmaktan durun kız daha çeyı yeni demledim simit gelene kadar hazır olur
yok ben seni beklicemyok yok ben le kelebek hücummm[/QUO
ne oluyor o telebek benmiyim :26::26:
telebek 1-2 aya kadar şişer hiç bi halt edemez koca göbişiyle :
yok ben forvet olcam gol atcem bananasiiiiiiiiiio zaman onu kaleye alırız
aferin cnm sana artık p... denemesine geç aparatta rahatsan derim 46:yarından itibaren p...s denemesinde yazabilirsin mesela
geçen gün sokamadığım p...s den kalın mumu dün tam 12 cm soktummmmm
kocam sayesinde
bir kaç güne kalmaz p..s de sokacağımmmm
saol cncm aklımda yeni bir fantazi var kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbak yenenlerin aklı hep yeni mekanlara pozisyonlara çalışıyo bizim de mum gircekmi şöylemi denensem böylemi yapsama neyse kızlar size kolay gelsin çalışan gacılar ben evkarisi olaraktan acık çalışıp duş alıp hepimizin yerine acık dua edem
hepimiz rahatlıkla yenelim yeneler yeni zevkler keşfetsin isteyene bebiş isteyene iş başta sağlık para ama en başta huzur versin rabbim yuvalarımzda
sanada günayın cnm hayırlı cumalar nasılsın?gunaydin kizlar
hayirli cumalar rabbim gunumuzu aydin etsin insallah.bu mubarek gunun vesilesiyle hayirli haberler alabilmeyi nasip eylesin rabbim insallah(aminnn)
nasilsiniz minnoslar[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
olalalala gitsinler tabi yawwww artıkgünaydın meleklerim nihayet kayınvaldemler gidiyorlar bugün çalışmalar hızlansınnnnnnnnnn
günaydın kıslarrrrrrr
sabah sabah şoktayım kaynanamla kayınpederim aynı andaaaa banyoyaa girmişlerrrrrr yuhhhhhh yanii bizden rahatlarrrrr şok oldummmmm:
sen daha agzını aç bebeişim sana nispet yapıyolar benceşoookkktayımmmmmmm gece o işi yapıp banyoya girdiklerini duyuyorumdaaaa bazende beni sabahtan uyuyo sanıp yapıolardıııı da şimdi saaat 11 yaniii yuhhhhh bizmi gelinnnnn damat onlarmı anlamadımmmmmm
şimdi hayatttttt ister çiçeklerle gelsin isterseeee vursun geçsinnnnn en bilindik yalanlarından bir yalan seçsinnnnnnnnn gelsinnnnnnnn ben bu yolda tekrar yürümemmmmm artık buralardan geçememmm ben bu yaştan sonra ne kara kaşa gözeeee söverim gelmişine geçmişineeeeeeeeee:
günaydın seksi bomba nasılın nasıl gidiyor kaynatmalar kızzzzgunaydın arrkıdıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cumanız mubarek olsun canlarım
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhburda başka bi topikte görmüştüm bi kız da kayınpederiyle kaynanasını o işi yaparken görmüş.kapıyı da açık bırakmışlar gece o derece yani.bu ihtiyar delikanlılar bizden hızlı vallakız özüm senin neyin eksik onlardan onlar bile yapıyo baksana bu gazla sen de yaparsın
günaydın cncm hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar............
ben aparatla yaptıktan sonra p.... geçtim ve başardım cncm bence kendini hazır hissediyosan geçebilirsinSelam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.
Selam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.
Lütfen yardım edin.
Lütfen yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?