Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şimdi o zaman ben bu akşam önce mumla bi deneme yapıp sonra mı p...s denemesine geçeyim diyosun.

valllaaa ben hep öle yaptım...oldu...dünde ilk defa hepsi oldu tatlım...
bence bir dene derim...zaten egzersizlerinde rahatsan bi sorun olmaz diye
düşünüyorum...

Selam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.

canım ben aparatla hiç çalışmamıştım 2 parmaktan sonra geçmiştim pe..s denemelerine o yüzden de direk pe..sle denedik parmak egsersizi yapmamıştım onun öncesinde ama önce bi aparatla egsersiz yapsan sana daha fazla faydası dokunucaktır.10 dk yapsan kardır bence öyle yap.

O zaman bu akşam önce mumla çalışıp sonra da p.....s denemesi yapayım inşallah.Tabi kocişin de keyfi gelirse

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19- Nurulebrar

17 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

O zaman bu akşam önce mumla çalışıp sonra da p.....s denemesi yapayım inşallah.Tabi kocişin de keyfi gelirse

canim ben p...is boyutunda aparati bir gun yaptim sadece ve onun aksaminda once p...is boyutunda aparatla denedim sonra da p..is denedim ve oldu cok sukur.bence 10 dakika falan yap icinde git gel yap sonra deneyim tatlim.sona cok yakinsin tatlim haberin olsun her an hersey olabilir

bugün mü geçiyorsun p..s denemesine
ne kadar zamandır yapıyırsun egzersiz???

Canım ben neredeyse 15 gündür yapıyorum egzersiz daha önce de p..s denemesi yapmıştım ama bikeresinde başı girdi bi kere hiç yapamadık. bakalım ben bu gün bi daha deneyim diyorum ama dediğim gibi eşimin de keyfi gelmesi gerek. şimdi hazır bugün işe gitmemişken ona bi güzel yemek felan yapayım da belki iyi olur

İnşallah canım ben de ümitliyim de işte dediğim gibi şu nazlı kocamın gönlünü hoş tutmam lazım. bu gece denemek istiyorum hafta sonu şehir dışından kardeşlerim gelcek belki deneyemem.

tatlım bu günlük de onun keyfi olsun bakalım bir dediğini iki etme işve cilve yap biraz sonra ne de olsa o senin peşinden koşucak

Valla öle yapmayı düşünüyorum ben de bugün evdeyim bi güzel yemek yapayım ona eeee ne demişler erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer belki p...se giden yol da ordan geçer

Valla öle yapmayı düşünüyorum ben de bugün evdeyim bi güzel yemek yapayım ona eeee ne demişler erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer belki p...se giden yol da ordan geçer

canım işine gelen her yoldan geçiyolar onlarher yolu mideye çıkıyo zaten erkeklerininşallah alırız güzel haberlerini bugün olmazsa da üzülme eninde sonunda olucak

canım işine gelen her yoldan geçiyolar onlarher yolu mideye çıkıyo zaten erkeklerininşallah alırız güzel haberlerini bugün olmazsa da üzülme eninde sonunda olucak

İşte olmayınca benim moralim bozuluyo bunu eşime de yansıtıyorum fazlasıyla bu sefer o da denemek istemiyo. Bakalım hayırlısı olur inşallah

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)

2- Zehraalimansur (bebişi doğdu)

3- Bahar07
TEMMUZ/2011 Kız
4- Mutlu_umutlu
5- G_y
6- Zerr
23/MAYIS/2011 Kız
7- Ela _emre

8- Yasmin3561
Erkek
9- Füsuncuk

10- Narcicegi16
11- Bocuss

12- Selmatem
13- Ada_439

14- Nazlı1982
01/10/2011
15- Elisaist
19/10/2011
16- Gulcn
17- Gülcel

18- Yaseminimmm
30/09/2011
19- Nurulebrar
20- Sevcihan

18 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz

Son düzenleme:
[/COLOR][/B]
bir kahvaltıya çağıranımız bile yok ah ahhh

sorma canım ya beni de çağıran yok
Bende iyiyim canım çalışıyoruz işte

günaydın millet ben geldimmmmmmm bu gün çok uyumuşum yaaaaaa işe geç kaldım ve çok açımmmmmmmmmmmm

amin amin aminn cnm..inş.afiyet olsn cnm :)
kızlar buyrun gelin size öğlen yemegi hazırlayayım ayıp ettiniz artık evdeyim hazırlarım bebişlerim size
len noluyo size kocalarınız size ekmek çörek vermiyor mu . bugün herkes aç hayırdır insallah
vajiden p.... sırtından sopayı eksik etmiyolar napsınlar okadar performansa acıkıyolar tabikide ben sabahları midemde bir kazıntıyla uyanmaya başladım
valla ne güzel olur vajililer pilav günü yapak senede bir gün

Selam kızlar başaran arkadaşlara bişey sorcam başardığınız zamanki p...s denemesinden önce aparatla deneme yapmışmıydınız yoksa direk p...s denemesi mi yaptınız.

Ben p... denemesinden önce biraz egzersiz yaptım ve çeyizimdeki bir geceliğimi giyip hafif ruj falan sürüp kendimi havaya soktum...Tabi eşimde havaya girdi,o gece oldu...ama o zaman aparat alışkanlık olur,her seferinde onunla mı yapcam diye korkmuştum,eşim ikinci denememizde bırak şunları deyip aldı elimden aparatı ve denedik yine oldu...İnşallah hayırlı haberlerini alırız,canım...

Lütfen yardım edin.

bak güzelim korkucak hıcbısey yok derın nefes al nefesını bırakırken ıttır bak cok kolay oldugunu sende goruceksın kendını kastıgın ıcın tabı agrı yapıyor bı kendını rahat bırak acı varmıymıs nasıl bıseymıs bı gor yanıı oldurucek acı yokkkı kasmassan kendını hıc acı yok zaten:) anlaştık

Lütfen yardım edin.

bak güzelim korkucak hıcbısey yok derın nefes al nefesını bırakırken ıttır bak cok kolay oldugunu sende goruceksın kendını kastıgın ıcın tabı agrı yapıyor bı kendını rahat bırak acı varmıymıs nasıl bıseymıs bı gor yanıı oldurucek acı yokkkı kasmassan kendını hıc acı yok zaten:) anlaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…