Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aferin tembel değilsinde fırıncısın sadece

kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olur

anammmmmm bizim evin otoparkı çok sakat walla bi yanda cami var çarpılırız heralde bi yandada ana okulu resil oluruz çocuklar cama yapışır heralde zaten arabamızda yok ama ben karar verdim araba olunca sevgililer ormanında bi siftah yapacaz

güle güle uygula canım fantazini ama bizde garaj yoooook

özlemcim ben de yenersem alırız kocişleri gideriz kelebeke 1akşam sen evde kalırsın biz gezeriz bi akşam biz hem sana olan sözümü yarım da olsa yapmış olurum

tabi misafir misafiri ev sahibesi kelebek hiç birimizi olmazsa

aman dikkat tatlım yakalanmayın sakın

kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olur

Vay vay vaaaayy ateşli kelebeğime bak sen Vallahi bence süper fikir,eşininde gözünü döndürcen anlaşılan..Tabi sende uçarsın,bir bakmışız gökyüzünde bir kelebek..Mekanda bol hatunda,hayal gücüde geniş....Daha ne fantaziler çıkar senden..

sen de gelirsen olur tatlım gideriz zaten kelebek de evhanımı oldu ağırlar artık bizisen de sözünü tutmuş olursun bu da sayılır kabulumdür

şimdi sana kira bedeli cimbomgüle fantezi haracı oooo vazgeçtim ben evimde yaparım beleşe

kaca veriyon kiraya kız . insan para almaz be sen nasıl arkadassın

3 tane fantazim var biri venüsün dünden beri herkese sordugu 2. merdivende 3. arabada . tavan arasındada yapsakmı ki he bide duşta varrr abowwwwwwwwwww kociş kafayı yicek adam iyiki beklemişim dicek 3.5 yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…