- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.721
Valla öle yapmayı düşünüyorum ben de bugün evdeyim bi güzel yemek yapayım ona eeee ne demişler erkeklerin kalbine giden yol midesinden geçer belki p...se giden yol da ordan geçer
Ben p... denemesinden önce biraz egzersiz yaptım ve çeyizimdeki bir geceliğimi giyip hafif ruj falan sürüp kendimi havaya soktum...Tabi eşimde havaya girdi,o gece oldu...ama o zaman aparat alışkanlık olur,her seferinde onunla mı yapcam diye korkmuştum,eşim ikinci denememizde bırak şunları deyip aldı elimden aparatı ve denedik yine oldu...İnşallah hayırlı haberlerini alırız,canım...
Ben p... denemesinden önce biraz egzersiz yaptım ve çeyizimdeki bir geceliğimi giyip hafif ruj falan sürüp kendimi havaya soktum...Tabi eşimde havaya girdi,o gece oldu...ama o zaman aparat alışkanlık olur,her seferinde onunla mı yapcam diye korkmuştum,eşim ikinci denememizde bırak şunları deyip aldı elimden aparatı ve denedik yine oldu...İnşallah hayırlı haberlerini alırız,canım...
evet cnm şöyle seksi bişeylerde giy mum yak falan şöyle romantik bir gece olsun sonrada inş. olcak merak etme rahat ol cncm
kızlar fantezimi sormayacakmısınızkız cimbomgül nereye gittin loooooooooooo
evet cnm ilki oldumu bende bidaha egz. yapmadım gerek kalmıyor çünkü günaydın hayırlı cumalar nasılsın cncm
Bakalım inşallah bana dua edin kızlar artık başarmak istiyorum şu işi allahım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize yardım etsin bizi başka dertlerle sınamasın
aminnnnn canim insallllahhhhBakalım inşallah bana dua edin kızlar artık başarmak istiyorum şu işi allahım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize yardım etsin bizi başka dertlerle sınamasın
zaten anlatmazsa eger gene ne haltlar karistirdigini cimbomcumla butun irtibatimi kesecemfantazi makinası gibisiniz valla yacanım söyle bakalım neymiş yeni fantazin?cimbomgülden önce biz duyalım
Bakalım inşallah bana dua edin kızlar artık başarmak istiyorum şu işi allahım şu mubarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize yardım etsin bizi başka dertlerle sınamasın
fantazi makinası gibisiniz valla yacanım söyle bakalım neymiş yeni fantazin?cimbomgülden önce biz duyalım
Günaydın,canım...Hayırlı cumalar..Ben gelene kadar öğle oluyor ama ne yapalım,erken kalkamıyorum yaa...Fantazini anlat bakalım...Şuan olan var olmayan var durumundayım,canım istiyor ama birşeyde yapamıyoruz malesefİlerde lazım olur ama anlat bakalım fantazilerini..
kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olurkelebekimmm hosgeldin tatlimmmmmmmmmmm
aminnnnn canim insallllahhhh
zaten anlatmazsa eger gene ne haltlar karistirdigini cimbomcumla butun irtibatimi kesecem
canım savaşmayın sevişunn daaaap...tif delmek işe yaramadı başka bi yol bulmalıyım savaşıyomuyuz sevişiyomuyuz anlamadım yawwww karşılıkla pusudayız sanki
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımevet cnm şöyle seksi bişeylerde giy mum yak falan şöyle romantik bir gece olsun sonrada inş. olcak merak etme rahat ol cncm
kızlar fantezimi sormayacakmısınızkız cimbomgül nereye gittin loooooooooooo
bundan sonra bütün fantesilerden haraç alacam fantesi deneyen bir fantesıde bana bulacakfantazi makinası gibisiniz valla yacanım söyle bakalım neymiş yeni fantazin?cimbomgülden önce biz duyalım
kelebekimmm hosgeldin tatlimmmmmmmmmmm
zaten anlatmazsa eger gene ne haltlar karistirdigini cimbomcumla butun irtibatimi kesecem
fantazi makinası gibisiniz valla yacanım söyle bakalım neymiş yeni fantazin?cimbomgülden önce biz duyalım
Günaydın,canım...Hayırlı cumalar..Ben gelene kadar öğle oluyor ama ne yapalım,erken kalkamıyorum yaa...Fantazini anlat bakalım...Şuan olan var olmayan var durumundayım,canım istiyor ama birşeyde yapamıyoruz malesefİlerde lazım olur ama anlat bakalım fantazilerini..
kelebekimmm hosgeldin tatlimmmmmmmmmmm
Selam kızlar bende geldim bayağı ilerlemişsiniz hızınıza yetişmek çok zor ancak müsait olabildim erkek dr yle çalışınca böyle oluyor pek açamıyorum. Nasılsınız ?
canım savaşmayın sevişunn daaaa
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımnoldi kızlar kim fantesı yapmış gene benden habersiz
bundan sonra bütün fantesilerden haraç alacam fantesi deneyen bir fantesıde bana bulacak
amin cnm sabır az kaldı tabi ki herzaman duacıyız merak etmeyin.
kızlar şimdi bizim ev müstakil kendimize ait kapalı garajımız var arabada nasıl olur
kızlar ben çalıştım ama sela vakti girmişti duş alıp hepicikimize dualar ettim inşallah bu hayırlı günün hayrına olur
benim vajı bi garip bi boş zamanın olunca küsüyo almıyo dün iki mumu almayan o kısacık zaman da bugün lap diye aldı ne istiyo anlamıyorum ki sela veriliyo çıkcam diyince hop diye çekti
iki tane posta mumu aldım ay bigün bu mumların bu işlere yarıcanı düşünebilirmiydik
of millet üflüyor biz napıyk bu arada duş ısınana kadar orda tuttum baya ateşliymişim yamulmuş şimdi ara verdim kelebekimin fantazisini bekliyorum ama akşam kocişle denicez büyük mum denerim artık tembel değilim ben
ooo işimiz zor o zaman sana fantazi mi dayanır be
oyyy oyyy oyyy garaj fantezisi haaa
bence iyi fikir
Selam kızlar bende geldim bayağı ilerlemişsiniz hızınıza yetişmek çok zor ancak müsait olabildim erkek dr yle çalışınca böyle oluyor pek açamıyorum. Nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?