Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3 tane fantazim var biri venüsün dünden beri herkese sordugu 2. merdivende 3. arabada . tavan arasındada yapsakmı ki he bide duşta varrr abowwwwwwwwwww kociş kafayı yicek adam iyiki beklemişim dicek 3.5 yıl
biri su kızı durdursunnnnnnnnnnn
buyrun kızlar buyrun ev büyük hepinize ayrı oda veririm
number telebek
bana da yer var mı acep. bana merdıven basamaklarından bırı yeter. söyle bi köşeye sığışırım ben
hamiş olmadan hepsini denemem lazım kızlar yoksa çatlarım meraktan ...

insallah denersinde denemekten catlarsın tatlımmm

duş çok sakat yaw her yere çarpıyon pek tavsiye etmem

ay ben de dediğin gibi fırıncı güzeli yapamadan deniyoz adam beni duşta duvara bi yaslıo soğuk ben cıyaklıyorum canım ya ona dikkat et bana dikkat et bari sizin gibi olsa neyse dicek offf kocacıkım nelere katlanmış

kelebeğim bak herşeyde var bi hayır adamın aklı çıkcak mart yarıcak size

sakin olacan venüscüm yavas yavas
Bildiğim kadarıyla sende çok iyisin,fantazi alanında canım yaaa....Neden sana jartiyer güzeli diyorlar sanıyorsun.. Bence sende süpersin...
yok canım ya . arkadaslarıma borcluyum bu halimi
kızım ev hanımı da oldu şimdi vakit bol tabi hatunda fantazi düşünsün bari boşa geçirmesin zamanını.komşuya gitti böyle oldu hayırdır yavrum?

valla ya noldi sana noldi böyle

cnm aşagıdada bir duşumuz var arbadan sonra oraya geçeriz hatta saunamızdavar gevşemek için iyi fiki hadi egz. yananlar gelsin dogal kas gevsetici

Bildiğim kadarıyla sende çok iyisin,fantazi alanında canım yaaa....Neden sana jartiyer güzeli diyorlar sanıyorsun.. Bence sende süpersin...
tabi ki öyle maşallahı var kızlarr
kızım ev hanımı da oldu şimdi vakit bol tabi hatunda fantazi düşünsün bari boşa geçirmesin zamanını.komşuya gitti böyle oldu hayırdır yavrum?

yok valla komşum masum öle konuları sizden başkasıyla konusmuyorum kızlar

Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...

ahhh kıyamam sana nazlıcım ya sabret 3 ayı geçsin de sen de başlarsın yavaştan yavaştandoğumdan sonra da Allah hak getire

merak etmeyin sizde yenince böle olcaksınız bak yenen herkes fantazi peşinde biz vajililer daha sanslıyız emin olun kızlar. hem sizi gaza getiriyoruz.
ohh maşallah hanımlar yenmiş fantezi kuruyorlar allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar

Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...

ahhh kıyaamam ben sana üsülme bir ay sonra sende döncen enerjik günlerine cncm cinsel ilişki bebek içinde ii oluyormuş anneyle babanın yakınlaşması psikolojisine ii geliyormuş

acıktım kızlarr ne yapsamki ? barbunya mı yapsam :26::26::26::26::26:
kız daha yeni kahvaltı yaptın ya bizi bırakıp gitme aksama yap yemek
o ne fantazicidir oama hala bi jartiyeri yok o ayrı
beni utandırıyorsunuz emme

kıyamam sana ya neyse sende yıne ufak ufak bişeyler yaparsın canım

canım benim kelebek 3buçuk yıl sonra böyle senin de fasulye olsun bak neler öğreniyosun hepsini yaparsın ama 3ay dolunca duşla başlarsın artıkın

abowwww burdada kociş gibi herkesin hormonu tavan yapmışş.mart ayı birtek kedilere has bişe diğilmiş demekk

aha bir fazntazi canavarı daha teşrif etti hosgeldin ranacım nasılsın . napım baktım dün kızar pek bi sessizdi bam tellerinden vurdum hepsi açıldı kabak çiçeği gibi. çalışmıyoz diye boş oturmuyoz evde herhalde kafamızı çalıştırıyoruz şurda

ahhh kıyamam sana nazlıcım ya sabret 3 ayı geçsin de sen de başlarsın yavaştan yavaştandoğumdan sonra da Allah hak getire

Sorma canım yaa....Kocacığımda istiyor,bende istiyorum ama mecburen beklemedeyiz..İnşallah 3. aydan sonra bir sorun çıkmazda bizde faaliyete geçebiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…