- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.761
lennnn bu beni de gecti kızlarrrrrrrrrrr aloooooooooooooooooooooo
biri su kızı durdursunnnnnnnnnnn3 tane fantazim var biri venüsün dünden beri herkese sordugu 2. merdivende 3. arabada . tavan arasındada yapsakmı kihe bide duşta varrr abowwwwwwwwwww kociş kafayı yicek adam iyiki beklemişim dicek 3.5 yıl
bana da yer var mı acep. bana merdıven basamaklarından bırı yeter. söyle bi köşeye sığışırım benbuyrun kızlar buyrun ev büyük hepinize ayrı oda veririm
number telebek
hamiş olmadan hepsini denemem lazım kızlar yoksa çatlarım meraktan ...
duş çok sakat yaw her yere çarpıyon pek tavsiye etmem
Bildiğim kadarıyla sende çok iyisin,fantazi alanında canım yaaa....Neden sana jartiyer güzeli diyorlar sanıyorsun..Bence sende süpersin...
hamiş olmadan hepsini denemem lazım kızlar yoksa çatlarım meraktan ...
sakin olacan venüscüm yavas yavasduş çok sakat yaw her yere çarpıyon pek tavsiye etmem
yok canım ya . arkadaslarıma borcluyum bu halimiBildiğim kadarıyla sende çok iyisin,fantazi alanında canım yaaa....Neden sana jartiyer güzeli diyorlar sanıyorsun..Bence sende süpersin...
kızım ev hanımı da oldu şimdi vakit bol tabi hatunda fantazi düşünsün bari boşa geçirmesin zamanını.komşuya gitti böyle oldu hayırdır yavrum?
tabi ki öyle maşallahı var kızlarrBildiğim kadarıyla sende çok iyisin,fantazi alanında canım yaaa....Neden sana jartiyer güzeli diyorlar sanıyorsun..Bence sende süpersin...
kızım ev hanımı da oldu şimdi vakit bol tabi hatunda fantazi düşünsün bari boşa geçirmesin zamanını.komşuya gitti böyle oldu hayırdır yavrum?
Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...
ohh maşallah hanımlar yenmiş fantezi kuruyorlar allah mutluluğunuzu daim etsin kızlar
Benden size tavsiye hamiş olmadan içinizde ne kadar enerji,aklınızda ne kadar fantazi varsa hepsini yapın...yoksa ben gibi böyle melül melül bakarsınız yaaa...
kız daha yeni kahvaltı yaptın yaacıktım kızlarr ne yapsamki ? barbunya mı yapsam :26::26::26::26::26:
beni utandırıyorsunuz emmeo ne fantazicidir oama hala bi jartiyeri yok o ayrı
abowwww burdada kociş gibi herkesin hormonu tavan yapmışş.mart ayı birtek kedilere has bişe diğilmiş demekk
abowwww burdada kociş gibi herkesin hormonu tavan yapmışş.mart ayı birtek kedilere has bişe diğilmiş demekk
hosgeldin canım. mart ayı geldi ortalık toz duman oldu :86::86:
ahhh kıyamam sana nazlıcım ya sabret 3 ayı geçsin de sen de başlarsın yavaştan yavaştandoğumdan sonra da Allah hak getire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?