- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.861
kızlar benim kocam bu işi hiç umusamıyo sadece benim sorunum olarak görüyo ben o kadar mumlarla cebelleşiyorum deniyorum bi heves hadi seninlede deneyelim yok beyimizin keyfi gelmiyo. Moralim çok bozuk ben bu egzersizleri boşuna yapıyorum gibi geliyo her egzersizden sonra bi heves onunla da denerim diyorum ama her seferinde hayal krıklığı bu akşam da olduğu gibi
kızlar benim kocam bu işi hiç umusamıyo sadece benim sorunum olarak görüyo ben o kadar mumlarla cebelleşiyorum deniyorum bi heves hadi seninlede deneyelim yok beyimizin keyfi gelmiyo. Moralim çok bozuk ben bu egzersizleri boşuna yapıyorum gibi geliyo her egzersizden sonra bi heves onunla da denerim diyorum ama her seferinde hayal krıklığı bu akşam da olduğu gibi
aynen benim eşimde öyle ben heves ediyorum her akşam deneyelim.belki olack diye ama onun keyfi olmuyorbenimde hevesim kalmıyor bilmiyorum sanırım bende egzersizlere başlıycam
egzersiz yapmıyormusun sen bakem?
yok yapmıyorumben hangi aşamadayım ne durumdayım kestiremiyorum.kuruluk yok,isteksizlilk yok,aynayla bakabiliyorum içine,dr muayne olabiliyorum,pe... baş kısmını alabiliyorum.sizce ne durumdayım ???
eeee ne güsel işte....bence egzersizlerini yap..hiç erteleme...
hangi aşamadasın tatlım sen?
işte egzersiz yaparken başarılı olunca p...s denemek istiyor insan heyecanlanıyorum. Bu gidişle ben egzersizleri de bırakacam
işte egzersiz yaparken başarılı olunca p...s denemek istiyor insan heyecanlanıyorum. Bu gidişle ben egzersizleri de bırakacam
Nazcım 10 dkya takıldım,azsonra cevap vereceğim..
Nazcım 10 dkya takıldım,azsonra cevap vereceğim..
msjlarınız için çok tşk ederim ben daha msj atamıyorum.dediklerinizi en kısa zamanda yapıcam ama relg dönemim yakın o geçsin hem ara vermemiş olurum.desteğiniz ve yardımlarınız için sağolun hayırlı geceler hoşçakalın :)
ilk aşama aslında ayna ve masaj ser dokunuşlarla ama sen dr muayne olabiloyasan burayı hızlı geçersin diye düşünüyorum..benim tedavim şöyleydi:güzeldirde nerden başlıycam kulak çöpündendenmi?? sıralamayı bilmiyorum?neyle başlayayım aşama aşama bilgilendirirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?