Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen benim eşimde öyle ben heves ediyorum her akşam deneyelim.belki olack diye ama onun keyfi olmuyor benimde hevesim kalmıyor bilmiyorum sanırım bende egzersizlere başlıycam

Benimde eşim ilk günler aynı şeyi söylüyordu,hatta yalnız beni dra göndercekti...Bir günde aldım karşıma konuştum,bu bizim sorunumuz dedim..bir kere psikoloğa gittik oda dedi bu ikinizin sorunu siz bir çiftsiniz dedi,bir antidepresan yazdı gönderdi ama faydası olmadı tabi..bir dahada gitmedik,alıp karşına sakin sakin konuşmayı dene...Bu dönemde onlarında psikolojileri bozuluyor...Hatta sen ömrü billah bu işi yapamazsın dedi,öyle mi dedim...Ben yapacağım ve sen bin pişman olacaksın dedim...Başardımda,bence egzersizleri ona çaktırmadan yap ve iç gıcıklayan şeyler giy,çık karşısına bakalım...tabi öncesinde hissettiklerini sakin sakin anlat..

hangi aşamadasın tatlım sen?

Yada sen fazla üzerine gitme deneyelim diye,egzersizlerine devam et ama ona farkettirmeden..Belkide o harekete geçer,ilk adımın ondan gelmesini bekle birde bunu dene bakalım...Herşeyi denemek lazım..Her egzersizden sonra p... denemeye kalkmayın,olmayınca moral bozukluğu olur sendede,eşindede...son egzersizden sonra denemelisiniz..Bildiğim kadarıyla sen p... boyutundaydın,başarmana çok az kalmış...

Son düzenleme:
hangi aşamadasın tatlım sen?

mumu p..s boyutuna getirip alabiliyorum bi kere denediğimizde p...s başı da olmuştu o kadar.

Yada sen fazla üzerine gitme deneyelim diye,egzersizlerine devam et ama ona farkettirmeden..Belkide o harekete geçer,ilk adımın ondan gelmesini bekle birde bunu dene bakalım...Herşeyi denemek lazım..Her egzersizden sonra p... denemeye kalkmayın,olmayınca moral bozukluğu olur sendede,eşindede...son egzersizden sonra denemelisiniz..Bildiğim kadarıyla sen p... boyutundaydın,başarmana çok az kalmış...

işte egzersiz yaparken başarılı olunca p...s denemek istiyor insan heyecanlanıyorum. Bu gidişle ben egzersizleri de bırakacam

[QUOT

canım bence kendıne yapacagın en buyuk kotuluk egzersızlerı bırakmak olur . sakın oyle dusunme yılmak yok ne olursa olsun egzersızlerı bırakma..

Son düzenleme:
işte egzersiz yaparken başarılı olunca p...s denemek istiyor insan heyecanlanıyorum. Bu gidişle ben egzersizleri de bırakacam

Sakın haa... Bu aşamaya gelmişsin,tatlım ne bırakması...Hepimiz senin gibi şeyler yaşadık ama vazgeçmek olmaz...Düşün bak,senin geldiğin aşamaya gelebilmek için can atan çok arkadaşımız var...Bu çok büyük bir hata olur,sen egzersizlere devam et o eninde sonunda gelecektir..Açık saçık giyin dolaş etrafında ama ona pas verme,yani o iş için öyle giyindiğini düşünmesin...Ama kesinlikle egzersizleri bırakma...

kızlar ben sizden önce başladım anca 2pasta mumu aldım ve yapabilcem diye hayal kuruyorum siz mumu geçmiş penis boyu mum alıyosunuz ne bu umutsuzluk cık cık başarcaz hep beraber ben biraz arkadan gelcem ama olsun kaç yıl boş boş bekledik şimdi bişeyler yapmaya çalışıyoruz çabuk silkelenin bak venüse seslenirim hep benimi dövcek acıkta size gelsin

bırakma sakın canım ya bu kadar gelmişsiin eminim yakında başarıcaksın. eşlerimiz bazen böle oluo bizdede oluodu canı istemeyince işte yaptıramıyorsun bişey malesef ama bekle biraz gerçekten nazlınında dediği gibi bencede bekle eminim bu sefer o gelecek üstüne deneyelim diye .

fıstıklar ben akşamda kociş çalışsın diyodum ama hala gelemedi benim buakşam tatil oldu şuan da komedi tükkanı başladı size kolay gelsin iyi akşamlar

Canım sen dra muayene olabiliyorsan,çok daha çabuk halledersin bu işi....İnşallah en yakın zamanda başarı haberlerinide alırız,egzersizleri yapmakta kararlı olursan bunu kısa zamanda çözersiz...

güzeldirde nerden başlıycam kulak çöpündendenmi?? sıralamayı bilmiyorum?neyle başlayayım aşama aşama bilgilendirirmisiniz?
ilk aşama aslında ayna ve masaj ser dokunuşlarla ama sen dr muayne olabiloyasan burayı hızlı geçersin diye düşünüyorum..benim tedavim şöyleydi:
derin nefesler alıp veriyordum bir kaç dk.çünkü biz kendimizi kassakta akciğerlerimiz sayesinde
bütün kaslarımız kapılarını açıyormuş..sonra
en ufak aparata 1 nohut kadar emla krem ve bepanten sürüyordum..
derin bir nefes alıp yavaş yavaş stress yapmadan nefesimizi verirken elimizle yavaş yavaş ittiriyoruz
her defasında gitmez gayet normal bişey ama ne olursa olsun gitmedi diye çıkarmıyoruz
sakin oluyoruz hep nefesimizi kontrol edip deniyoruz...bir kısmı girdikten sonra bi yerden sonra gitmez
sanıyoruz bişeye çarpıyo gibi geliyooo..işte ozaman sanki idrarımızı yaparmışız gibi yapıyoruz bi bakmışsın nefessiz gidiyoooo...krize giriyosun....tek şey var olmadı diyip çıkarma yeterrrr....
devamını istersen yine yazarım tatlım..

iyi akşamlar kıslar ,yastığı altıma alıp ilişkiye girmeyı denedik sanki az kalsın oluyodu ama kasılınca p..... kaydı ve ben kendimi kastım yani yıne yapamadık ama hep deniycem bu pozisyonda olursa olur olmazsa kabus dolu günler beni beklıyo diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…