- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.901
bebişim 10 dk takıldım ben seni msn eklemiştim ama sen online dilsin kociş gelir birazda işten o zaman çıkcam ama 10dk takıldım yazamıyom cvp :83:
ben uyumadımmm....
uyudular herhal :) kızz sen nie uyumadın
ben zati oldum gece kuşu :)
aa nasıl değilim kız ben msndeyim yanlışmı ekledin yoksam bana bişi gelmedi :44::44:
bncede kelebeğim
asmincan nasıl oldu anlatsana acı oldu mu
kociş işte daha gelmedi onu bekliyom bana nöbetçi dikti onlarda 12de gittiler bende daldım buraya
valla esra ilk başta jelsiz yapıyodum acı oluyodu biraz ve ancak 6 cm falan giriyordu. öteye geçememiştim hiç. ama ultrason jeli aldım arkadaşların tavsiyesiyle,onunla ilk denememde hoop diye hepsi girdi,çok tuhaf bişey. hiç acı olmadı hem de hiç. artık kafamdan acı olacak düşüncesini silmeye başladım. ve oranın aslında 11-12 cm lik bir yer olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum. tabi yaparken nefes çok önemliymiş onu da anladım nefes alıp vermek çok işe yarıyor.ve mumu itttirtikçe yavaş yavaş açıldığını hissediyosun,orası gerçekten kendini ayarlayan ona göre genişleyen bir yapıda. ve artık eşimle denerkende aynı mum egzersizinde olduğu gibi nefesle ve yavaş yavaş yapıyoruz inanın işe yarıyor.
yok bebişim çoktan ekledim ama yoksun bende
valla esra ilk başta jelsiz yapıyodum acı oluyodu biraz ve ancak 6 cm falan giriyordu. öteye geçememiştim hiç. ama ultrason jeli aldım arkadaşların tavsiyesiyle,onunla ilk denememde hoop diye hepsi girdi,çok tuhaf bişey. hiç acı olmadı hem de hiç. artık kafamdan acı olacak düşüncesini silmeye başladım. ve oranın aslında 11-12 cm lik bir yer olduğunu yaşayarak öğrenmiş oldum. tabi yaparken nefes çok önemliymiş onu da anladım nefes alıp vermek çok işe yarıyor.ve mumu itttirtikçe yavaş yavaş açıldığını hissediyosun,orası gerçekten kendini ayarlayan ona göre genişleyen bir yapıda. ve artık eşimle denerkende aynı mum egzersizinde olduğu gibi nefesle ve yavaş yavaş yapıyoruz inanın işe yarıyor.
yok bebişim çoktan ekledim ama yoksun bende
anladım canım iyi etmişşsinn yalnız korkmuyon dimi kız
ben korkmuyomda eşim sağolsun illa birilerini gönderiyor bende ne güzel seviniyodum kkda coşarım diye coşamadımbebişim kontrol ettim bende eklisin ama sen daveti kabul etmedin heral çünkü yoksun hiç bi yerde
olsu nn canım ya bak eşin düşünüyor senioda güzel :)
ben olsam korkarım valla ödleğimdir de birazcık
kız vala bana istek gelmedii yaw
çevrim dışısın yazdım sana yoksun ortada
kızlar 2. denemeyı bıraz once yaptık cok sukur cok ıyı gectı venustenceım bu kez senın dedıgın gıbı uste yaptım arkamı döndum esıme bu kez cok rahat oldu hıc acı olmadı esım cok mutlu oldu ama ben tabı zevk anladımda bısey hıssetmedım esımı mutlu etmeye calıstım su asamada onun mutlu olması daha onemlı benımkının zamanı var galıba.
3,5 senedır olan sevısmelerde surtunmeyle gırmeyen p... kac defa kendılıgınden gırdı ben cıkardım önsevısme sursun ıstedım vajına acılıp durdu habıre delı mı ne daha oncelerıde kendılıgınden gırseydı de bu sıkıntılar yasanmasaydı ya cok sukur 2. ıyı gecınce acayıp rahatladım
kızlar 2. denemeyı bıraz once yaptık cok sukur cok ıyı gectı venustenceım bu kez senın dedıgın gıbı uste yaptım arkamı döndum esıme bu kez cok rahat oldu hıc acı olmadı esım cok mutlu oldu ama ben tabı zevk anladımda bısey hıssetmedım esımı mutlu etmeye calıstım su asamada onun mutlu olması daha onemlı benımkının zamanı var galıba.
3,5 senedır olan sevısmelerde surtunmeyle gırmeyen p... kac defa kendılıgınden gırdı ben cıkardım önsevısme sursun ıstedım vajına acılıp durdu habıre delı mı ne daha oncelerıde kendılıgınden gırseydı de bu sıkıntılar yasanmasaydı ya cok sukur 2. ıyı gecınce acayıp rahatladım
kıslarrrr hepsinize iyi geceler görüşmek üzere.....
iii geceler bol kaynatmalarda kızzzzz sen hamişmisin ne o ikoncanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?