- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.841
Ben şimdi çıkıyorum koçiş evde olacak bu akşam o yüzden giremeyceğim hepinize ii akşamlar yarın sabah görüşmek üzere
teşekkür ederim canım sizlerin katkısıyla başardım.allah razı olsun.bu mumla bir iki gün daha çalışayım bari tadını çıkarayımSonra dediğin gibi yaparım. Valla bu haydar dümen falan isim yapmış doktorlar halt etmiş kadınlar kulübünün yanında :90:
bu vaji olayını nasıl atlattınız lütfen bana yardımcı olun.
ben geldim kaynanamları yolaldım ay sıkıntıdan bir hastalandım ağzım heryerim yara oldu
esra_ögt. çok şükür allahın izniyle iiyim dün çok kötüydüm saatlerce uğraştım yapamadım daha sonra buraya girdim sayenizde çok destek verdiler ve ilk aşamada kulak çöpüyle yapmayı başardım inanamadım canım hiç acımadı içerde beklettim daire harektleri, git gel bile yapabildim çok mutluyum bu akşamda 2 tane kulak çöpüyle deneyeceğim.
kızzzzzzzlaaaarrrrrrrr ne cok kaynatmıssınız kac dk oku oku valla gozum agrıdı
yaaaaaaaaaaaaaaa ben cok korkuyorum adetlıyken atıp tutyodum korkmuyom falan dıye ama bugun bıtttı yusuf yusuf:18:
ecriiinnnnnnnnnnnnn sen naptın 2.sı kolay oldu mu canım anlat nolur ya ınsallah bı duzene gırer su ıs
yok cnm 2. daha kolay olyor egz. başla hemen tekrar gerginsen sonra dene yine geri dönmek yok merak etme bikere oldumu gerisi geliyor cnmcm lütfen
ınsallah canım yaaa benım sanssızlıgım ılkınden hemen sonra adet oldu 2.yı deneyememıstık ondan tırsıyorum yoksa dıger gun hemen olsaydı bu kadar tedırgın olmazdım yok cok sukur olacagını bılıyorum gerı donus olmaz Allahın ıznıyle evet bencede en akıllıcası ezersız yapmak once, sonra bı cesaret hoooop p...
benimde yendşkten sonra mnatar oldu 2 hafta öle geçti sonra regl 3 haftadan sonra 2. yi yapmıstım ama hiç bir sorun olmamıştı cnmcm gerçekten merak etme oluyor yani.
evet canım senınkı daha uzun surmus sagol canım ya bakalım bugun bı yapalım ben kacıyorum acıktım opuyorum tatlım
merhaba kızlarr nasılsınız? yenı ısten geldım yemk bulasık fılan yenı oturdum pc basına benımde dun aksamkı p.. denemsı ıyı gecmedı ıns bu aksam ıyı olur ama kocıs de hasta napcas bılmyom valla
ya evet biz yapamıyoruz bide eşlerimiz olmaz bu iş diyerek bizi tümden umutsuzlaştırıyolar inan üzüntüden napıcağımı şaşırdım kendimi işe yaramaz hissediyorum ilşkiye giren kadınlardan ne eksiğimiz var bizim ya
bende yeni geldim ve regli oldum...sinirlerim bozuldu ...sadece 1 kerecik deneyebildim..
acaba hap mı içşem koca gün akşamı bekledim...oysaki daha 3 günüm olmalıydı...şansmı bu şimdi
he... bazı akşamlar olmuyo mesela ben dün yapabildim ama ondan önceki gün berbatttııııı..tatlım
acaba bugün neolcek ti bilemiyorum...artık.,
bence eşinde kendini iyi hisserderse deneyinnnn...şu dr.bana tek şey öğretti vazgeçmemek
bu bela şey böle bişi üstüne gitmek lasım....
manocum sen egzersiz yapıyomusun?
aslında böyle yapmamaları lazım ,ama onlarında psikolojisi bozuluyor.yinede hatırlatmak lazım
tatlım bu bir süreçtir gerçekten inanır ve güvenirsek yapabiliriz.herşey kadının başına bela olduğu bu ülkede bazen en sevdiklerimiz bile canımızı böyle yakabiliyorrr..ama sakın yılma hatta inadına inadına
yapmaya çalışşşş alım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?