- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.821
gözün aydın cncm hadi bakalım artık mutlu sona az kaldı kimse gelmeden hallet cnmcm
bncede kelebeğim
asmincan nasıl oldu anlatsana acı oldu mu
sizleri iyiki tanımışım allah razı olsun hepinizden dua edin nolursunuz ?
hep dularımız seninle bitanem bende inşallah son aşamayı geçersem bak gerçekten acımıyor ben kocaman dilatörü sokuyorumda acımıyor yemine ederim
esra_ögt. Çok şükür ALLAHın izniyle iiyim dün çok kötüydüm saatlerce uğraştım yapamadım daha sonra buraya girdim sayenizde çok destek verdiler ve ilk aşamada kulak çöpüyle yapmayı başardım inanamadım canım hiç acımadı içerde beklettim daire harektleri, git gel bile yapabildim çok mutluyum bu akşamda 2 tane kulak çöpüyle deneyeceğim.
ecrincim teze gelinim nasılsın
cok sukur iyiyim tatlim.bugun isler cok yogundu giremedim pek.ama aklim hep sizde.
iliski durumuna gelince de simdilik cok sukur iyi gidiyor.git gellere alismam lagzim ama bu da ayni egzersiz gibi zamanla daha guzel ilerliyorsun.
hepinize dua ediyorum insallah tez zamanlarda sizlerde yasayin bu duyguyu.
sen nasilsin tatlim
slm muhabbet kuşları nasılsınız bakim.kaynatma bitmişş
n demek cnmcm bizler sizler için burdayızSizleri iyiki tanımışım ALLAH Razı olsun hepinizden dua edin nolursunuz ?
yooo öbür topikte devamiyiyiz ranacım sen nasılsın bitanem evet bitmiş bende yetişemedim
geçmiş olsun cnmcm stres yapma relaxxxxben geldim kaynanamları yolaldım ay sıkıntıdan bir hastalandım ağzım heryerim yara oldu
Özelime yazan arakadaşlarıma çok tşk ederim iyiki burayı fark etmişim ve üye olmuşum ilk denememi sizlerin desteğiyle yaptım bu akşam 2 tane kulak çöpüyle deneyeceğim. Özelden mesajlara devam yalnız motivasyona ihtiyacım var :)
iyiyiz ranacım sen nasılsın bitanem evet bitmiş bende yetişemedim
ya konuşsanıza ya
ya konuşsanıza ya
Kulak çöpüyle başlayan kaç taneye kadar çalışılıyor ve o aşamadan sonra hangisine geçeyim lütfen yardımcı olun akşam olunca beni gene stres bastı sıfırdan başlayacağım gibi hissediyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?