- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.881
iyi akşamlar kıslar ,yastığı altıma alıp ilişkiye girmeyı denedik sanki az kalsın oluyodu ama kasılınca p..... kaydı ve ben kendimi kastım yani yıne yapamadık ama hep deniycem bu pozisyonda olursa olur olmazsa kabus dolu günler beni beklıyo diycem
olur cnm olur sadece biraz cesaret....
iyi akşamlar kıslar ,yastığı altıma alıp ilişkiye girmeyı denedik sanki az kalsın oluyodu ama kasılınca p..... kaydı ve ben kendimi kastım yani yıne yapamadık ama hep deniycem bu pozisyonda olursa olur olmazsa kabus dolu günler beni beklıyo diycem
ya benim gibi azgın ve istekli bi kız bunu yapamıyo ya bu çok zoruma gidiyo evlenmeden önce hiç böyle olucağımı düşünmemiştim ömrümün sonuna kadar kız kalmak istemiyorum ya eşim in hem gözünü hem gönlünü hem midesini doyurmak istiyorum ama yapamıyorum bi türlü olmuyor olmuyor
ayy cnm benim kıyamam sanaa,,bak ne kadar istekliymişsinde yapamıyorum die bişey yok önce bunu at kafadan yapacağına emin ol yenenlerden cesaret al önce inan kendine yazılanlardan cesaret al burdan cesaret al bak bende 2 yıl kadar yapamadım keşke dedim bu siteyi daha önce bulsaymışımda 2 yıl bunalımlarda olmasaymışım sende yapacaksın cnm buna inan lütfen seninde bi zamanın var elbet bigün olacak seninde hep böyle kalacak değil yaa
her defa olur umuduyla başlıyoruz olmayınca çok üzülüyorum gizlice ağlıyorum eşimde üzülüyo ama erkekler çok ruhsuzlar anlamıyo lar sanıyolarkı mahsus kendimizi kasıp ilşkiye girmiyoruz sanıyolar bu beni en çok üzen şey zaten
sana belli etmiyoda olabilir biraz daha rahat davranıp oluruna zamana bırakıyorda olabilir bilemiycem.. eğzersiz yapmıyomusun sen cnm birde nekadarlık evlisin??
bir aylık evlıyım egzersiz yapamıyorum ama p... yi ilk başta rahatça alıyorum acı yok batma yok fakat iki cm den sonrası girmiyo ...mübarek eşim diyokı bu nasıl vajına sankı çok dar açılmaz bu diyip sinirimi bozuyo ya
sen bakma eşine kız çocuk çıkacak kadar açılan yere p...s mi girmicek . kaslarını kontrol etmeyi öğrendiğinde cuup die olacak emin ol.
keğel egzersizlerini yapıyormusun peki bak onunda faydası çok kaslarını kontrol etmeyi öğretiyor.
ve en azından herkesin yapabileceği egzersizdir mutlaka hergün aralıklarla yap eminim faydasını göreceksin[/QUOTE egzersiz olarak idrar tutup bırak olayını yapıyorum kaslarımı ancak öyle kontrol edebilirmişim
evet doğru söylüyorsun.kadınlar daha çok üzülüyor ve bazı şeyleri erkeklere nazaran daha çok stres yapıyor.ben düğünümde çok gerginlik yaşadım ve hala atlatamadım belkide onların etkisi var diyorum.sanırım bende egzersizlere başlıycam.ne durumdayım hangi aşamadayım bilmiyorum.baş kısmı oluyo ama o boğumu geçemiyoruz.aynayla bakabiliyorum korkmadan.gecen geceki denemede koyu kırmızı kan geldi sanırım yara oluştu.ben kızlık zarı operasyonu geçirdim dikiş atmışlar dikişlerimde sorunmu oldu anlamdım
kızlar benim kocam bu işi hiç umusamıyo sadece benim sorunum olarak görüyo ben o kadar mumlarla cebelleşiyorum deniyorum bi heves hadi seninlede deneyelim yok beyimizin keyfi gelmiyo. Moralim çok bozuk ben bu egzersizleri boşuna yapıyorum gibi geliyo her egzersizden sonra bi heves onunla da denerim diyorum ama her seferinde hayal krıklığı bu akşam da olduğu gibi
aynen benim eşimde öyle ben heves ediyorum her akşam deneyelim.belki olack diye ama onun keyfi olmuyorbenimde hevesim kalmıyor bilmiyorum sanırım bende egzersizlere başlıycam
yok yapmıyorumben hangi aşamadayım ne durumdayım kestiremiyorum.kuruluk yok,isteksizlilk yok,aynayla bakabiliyorum içine,dr muayne olabiliyorum,pe... baş kısmını alabiliyorum.sizce ne durumdayım ???
kızlar ben sizden önce başladım anca 2pasta mumu aldım ve yapabilcem diye hayal kuruyorum siz mumu geçmiş penis boyu mum alıyosunuz ne bu umutsuzluk cık cık başarcaz hep beraber ben biraz arkadan gelcem ama olsun kaç yıl boş boş bekledik şimdi bişeyler yapmaya çalışıyoruz çabuk silkelenin bak venüse seslenirim hep benimi dövcek acıkta size gelsin
her defa olur umuduyla başlıyoruz olmayınca çok üzülüyorum gizlice ağlıyorum eşimde üzülüyo ama erkekler çok ruhsuzlar anlamıyo lar sanıyolarkı mahsus kendimizi kasıp ilşkiye girmiyoruz sanıyolar bu beni en çok üzen şey zaten
bir aylık evlıyım egzersiz yapamıyorum ama p... yi ilk başta rahatça alıyorum acı yok batma yok fakat iki cm den sonrası girmiyo ...mübarek eşim diyokı bu nasıl vajına sankı çok dar açılmaz bu diyip sinirimi bozuyo ya
egzersiz olarak idrar tutup bırak olayını yapıyorum kaslarımı ancak öyle kontrol edebilirmişim
zaten burdan duyduklarımı aynen uyguluyorum sağolun arkadaşlarım bi nebzede olsa pisikolojıme iyi geliyosunuz allah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versin ,hepinize iyi geceler diliyorum
zaten burdan duyduklarımı aynen uyguluyorum sağolun arkadaşlarım bi nebzede olsa pisikolojıme iyi geliyosunuz allah hepınızden razı olsun ne muradınız varsa versin ,hepinize iyi geceler diliyorum
hepiniz özeldemisiniz yaww niye kimse bişey yazmıyor yoksa uyudunuzmu pc başında ???
hepiniz özeldemisiniz yaww niye kimse bişey yazmıyor yoksa uyudunuzmu pc başında ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?