- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #42.921
canım tam ilişki yaşadın o zaman ??? güzelim başardımmmmmm yazıp inletsene sayfamız şenlensin azcık ekleyem seni mavi listeye :84::84::84:
harikasın cnm sanki beni anlatmışsın.. tebrikediyorumm seniiii
aaaaaaaa başardınmıı kııızzz
desene yaww halay çekelimmm
tebrik ederimm canım
ayyyyyçok sevindim yawrum her geçen gün dahada iyi olacak zevkte almaya başlayacaksın tebrik ederim canım benimmmm gördünmü bak hiç bizim sandığımız gibi bişey değilmiş çok basit bişeymiş bol bol kudurursunuz artıkben çok rahatım walla o posizyonda git gel zor oluyor ilk zamanlar ama sona onada alışıyosun
çok teşekkürler arkadaşlar ama keşke tam olarak başardım diyebilseydim,ben mumla yaptığım çalışmadan bahsetmiştimyarıdan biraz fazlasını alabiliyorum sanırım p...... in. şimdilik böyle. zaten başarsam bu kadar sönük yazmam merak etmeyin
Günaydın herkese jasmin öncelikle özeldeki mesajın için çok tşk ederim. Anneannem rahatsızlanmış bizim çalıştığımız hastaneye götürmüşler bizde apaor topr çıktık evde de misafir vardı onları bile bıraktım üzgün ve gergin olduğum içimden hiç deneme yapmak gelmedi ama eşimi çok özlemşim ben ya ilk defa dün akşam uyumadı seviştik sonra parmağını soktuğunu söyledi inanamadım bu benim için büyük bişey nasıl soktun yalan söyleme dedim gerçekten doğru dedi hiç hissetmedim nasıl oldu analamadım o da çok sevindi bana inanılmaz destek vermeye başladı önceki halimi ve şuandaki durumumu biliyor çok ilerleme kaydettin dedi kısa süre de buna başaracağıma inanıyorum. Sizlere çok tşk ederim siz olmayasaydım bu kadar cesaret edemezdim keşke daha önce tanısaydım sizleri belki bu kadar üzülüp yıpranmayacaktım. ÇOk MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM. Ama hafta sonu hiç bişey yapamacağım evde çok işim var çünkü kayınvalidemin günü var misafirleri ben ağırlayacağım evi görmek isteyen çok varmış bahanesiyle aradan çıkacakmış işte yorucu bir hafta sonu olacak
kıss valla hamile ikon olduğunu anlamamıştım hiç onun hoşuma gidiyo sadece allah mı söyletti ne
çok teşekkürler arkadaşlar ama keşke tam olarak başardım diyebilseydim,ben mumla yaptığım çalışmadan bahsetmiştimyarıdan biraz fazlasını alabiliyorum sanırım p...... in. şimdilik böyle. zaten başarsam bu kadar sönük yazmam merak etmeyin
sagol canıııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm venustencım once Allahın sonra sızın sayenızde oldu sagolun kocaman optum ben kacmak zorundayım benım adama bı haller oldu sureklı yanında durmamı ıstıyor sımdıde cagırıp duruyo neyse meleklerım opuyorum yarın ınsallah gorusuruz
Günaydın herkese jasmin öncelikle özeldeki mesajın için çok tşk ederim. Anneannem rahatsızlanmış bizim çalıştığımız hastaneye götürmüşler bizde apaor topr çıktık evde de misafir vardı onları bile bıraktım üzgün ve gergin olduğum içimden hiç deneme yapmak gelmedi ama eşimi çok özlemşim ben ya ilk defa dün akşam uyumadı seviştik sonra parmağını soktuğunu söyledi inanamadım bu benim için büyük bişey nasıl soktun yalan söyleme dedim gerçekten doğru dedi hiç hissetmedim nasıl oldu analamadım o da çok sevindi bana inanılmaz destek vermeye başladı önceki halimi ve şuandaki durumumu biliyor çok ilerleme kaydettin dedi kısa süre de buna başaracağıma inanıyorum. Sizlere çok tşk ederim siz olmayasaydım bu kadar cesaret edemezdim keşke daha önce tanısaydım sizleri belki bu kadar üzülüp yıpranmayacaktım. ÇOk MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM. Ama hafta sonu hiç bişey yapamacağım evde çok işim var çünkü kayınvalidemin günü var misafirleri ben ağırlayacağım evi görmek isteyen çok varmış bahanesiyle aradan çıkacakmış işte yorucu bir hafta sonu olacak
günaydın kızlarbu gün tek çalışan benmiyim yawww hepiniz kocişlerin koynunda mışıl mışıl uyuyomusunuz bi benmi kaldım buralarda :26:
günaydın kızlarbu gün tek çalışan benmiyim yawww hepiniz kocişlerin koynunda mışıl mışıl uyuyomusunuz bi benmi kaldım buralarda :26:
günaydın meleklerim ya dün gece deneme yaptım en büyük dilatör yarıda sonra gitmiyor sanki çok canım sıkıldı ya ne yapmam lazım ne olur yardıme din
günaydın canım nasılsın. galiba tek çalışan sensin canımbenimkini işe yolladım hemen geldim buraya
günaydın yawru kuşum ilk defa denedin değilmi büyük dilatörü ?
hayır ikinci denemem ama yarıya kadar ikinci kez alışım
gunaydin guzellerrr
gunumuz aydin olsun rabbim hayirli haberlerle karsilasabilmeyi nasip etsin insallah (aminnn)
canım alışcaksın yavaş yavaş ne kadar aşama kaydettin bi baksana kendine aaaa yok öyle ağlamak deneye deneye olacak açısını tutturamamışsındır bebişim tekrar denediğinde olduğunu göreceksin senden ne kurtulmuşki o kurtulsun bebişim allah kolaylık verecektir hiç üzme kendini olacak merak etme
canim cok sevindim boyle boyle kisa zamanda cozeceksin sen bile bisey anlamayacaksinGünaydın herkese jasmin öncelikle özeldeki mesajın için çok tşk ederim. Anneannem rahatsızlanmış bizim çalıştığımız hastaneye götürmüşler bizde apaor topr çıktık evde de misafir vardı onları bile bıraktım üzgün ve gergin olduğum içimden hiç deneme yapmak gelmedi ama eşimi çok özlemşim ben ya ilk defa dün akşam uyumadı seviştik sonra parmağını soktuğunu söyledi inanamadım bu benim için büyük bişey nasıl soktun yalan söyleme dedim gerçekten doğru dedi hiç hissetmedim nasıl oldu analamadım o da çok sevindi bana inanılmaz destek vermeye başladı önceki halimi ve şuandaki durumumu biliyor çok ilerleme kaydettin dedi kısa süre de buna başaracağıma inanıyorum. Sizlere çok tşk ederim siz olmayasaydım bu kadar cesaret edemezdim keşke daha önce tanısaydım sizleri belki bu kadar üzülüp yıpranmayacaktım. ÇOk MUTLUYUMMMMMMMMMMMMM. Ama hafta sonu hiç bişey yapamacağım evde çok işim var çünkü kayınvalidemin günü var misafirleri ben ağırlayacağım evi görmek isteyen çok varmış bahanesiyle aradan çıkacakmış işte yorucu bir hafta sonu olacak
canimm bende calisiyom yaaa simdi geldim isleri toparlayayim biraz oyle doneceme gerigünaydın kızlarbu gün tek çalışan benmiyim yawww hepiniz kocişlerin koynunda mışıl mışıl uyuyomusunuz bi benmi kaldım buralarda :26:
canim hic uzulme cunku aynisi bana da oluyordu son zamanlar oluyor oyle iyice stres yapiyoruz ya ondan diye dusunuyorum sen hic takma kafayagünaydın meleklerim ya dün gece deneme yaptım en büyük dilatör yarıda sonra gitmiyor sanki çok canım sıkıldı ya ne yapmam lazım ne olur yardıme din
canim cok sevindim boyle boyle kisa zamanda cozeceksin sen bile bisey anlamayacaksin
canimm bende calisiyom yaaa simdi geldim isleri toparlayayim biraz oyle doneceme geriminnos yaa bu arada biz gene deneyemedik benim adamin keyfini bekliyorum:26:
canim hic uzulme cunku aynisi bana da oluyordu son zamanlar oluyor oyle iyice stres yapiyoruz ya ondan diye dusunuyorum sen hic takma kafaya
düzelecek değil mi dün çok moralim bozuldu gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?