Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gunaydin guzellerrr
gunumuz aydin olsun rabbim hayirli haberlerle karsilasabilmeyi nasip etsin insallah (aminnn)

aminnnnnnnnn

ya yarıya kadar almakta başarı demi venüscüm

tabiki başarı bebişim her egzersiz başarılı olsada olmasada bizim için bir aşama çünkü olmadığı zaman neden olmadı diye kafa yoruyorsun ve hatanı buluyosun mutlaka endişeli başlamışsındır yada açısını ayarlayamamışsındır bi sebebi vardır günü gününe uymuyor insanın bazen...kız ben bile bi süre ilişki yaşadıksan sonra takıldım hemen egzersiz yaptım değil mum parmağımı bile sokamadım deliği bulamadım düşün yani sonra oldu yine hiç sorunsuz

düzelecek değil mi dün çok moralim bozuldu gerçekten

tabiki düzelecek anacım herkes takıldı ara ara egzersizlerde seninde takılman çok normal

teşekkür ederim kızlar

günaydunnnnnnnnnnnn seksuuuuuuuuuuuuu hatunlarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım

günaydın zilli zarife ben iiiim sen nasılsın ? kız gönderdiğim jartiyer yerine üye ol cimbomgülden önce kap çamaşırları

gerçekten burayı blmak büyük şans buarayı bulmadan önce hep bir mucize istedim ama hep o gün burayı buldum şimdi anlıyorum değerini

allaha şükürler olsun hepimiz yardımlaşarak yendik ve yenmeye devam edeceğiz nerde var böyle güzel bi sevgi pıtırcıkları sayfası

Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...

Hz. Mevlana

tebrikler cnm harika gidiyorsun az kaldı yenmene canımcım

ben sana demiştim cnmcm tabiki oluyor diye bundan sonrakilerde hele çok çok rahat olacak tebrikler tekrar cnmcm

hosgeldin kelebegum gunaydinnnnn
gunaydın cncm msnde yoksun eklemedinmi

Dayanamayacağın bir noktaya geldiğinde, sakın vazgeçme!
Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir...

Hz. Mevlana

kesinlikle güzel bir söz katılıyorum cnmcm

ben enlem değiştirirken
bir uçağın kanadında
kulağında,
sadece bu şarkı kalsın istedim

senin şehrinde yağmur yağarken
ben güneşi tutmaya gidiyorum

gelirken
sana ebem kuşağından renkler getireceğim
hayatımızı, istediğince boyaman için

sırf bunun için bekle beni!

hayat bu
hangi tonu yakalayacağımız belli mi olur?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…