Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavaş yavaş kalınlaştırıyorsun ya yavaşça başlayarak ittiriyorsun orası açılıyor zaten gittikçe .
yani oradan çocuk çıkıyor düşün o kadar açılabilen biryer endişe etme canım kalına geçince yavaşca başla tıkandığın yerde bekle açılıyor emin ol canım
[/QUOTE]

teşekkürler canım inşallah

biri özümün tavuğunu durdursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95:

leynnn ben bi başarimmm adımı burda altın harflerle yazdırmak az kalır mahalleye ilçeyee pankart asacam vajınusmusu yendim uleynnn diyeeee

kıslar ben çıkıommm yemek hazırlıcam Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn....benim mutfakta radyom vardır hep bayram fm dinlerim sizede tavsiye ederimm...Rabbim en sevdiği Rasülüne hastalık vermiş bizemiii vermicekkk ...eğer başımıza birşey gelmiorsa Rabbim bizi unuttu ilgilenmio imtihandan geçirmio dememiz lazımmışşşşşş..

bu arada bugün ecrincimi hiç göremedimmmm nerelerdee bu kıssss ecrin armut dersem çık elma dersem çıkmaaa ..karpuz...

[/QUOTE]
cnm delik dısardan okadar büyük görünmezki soktugun şeyin kalınlıgınıa göre şekil alır o merak etme canım esniyor

Son düzenleme:
[/COLOR]

benim tavukk biraz mesir macunu yemiş galiba yerinde duramıoooooo hiç bana çekmemişşşşşş yawwwww

mumla egz. yapan arkadaslar etrafına pamuk sarın streçleyin prez. geçirin mikrop kapmış olabilirsin cnm
korkacak bişey yok canım hiç bir zaman geri dönüş yok. ogün yorgun ve stresliysen ondan yapamamış olman normal bende de oluyordu birgüğn rahat alıp ertesi gün hiç alamadıgım olmustu ama ondan sonraki gün yapmıstım p... oldugu zaman zaten hiç bu sorunlar olmuyor canım en küçükten başlayıp tekrar büyüterek git canımcım başaracaksın yeterki düzenli egz. yapın .
kesinlikle katılıyorum cnm sana
kızlaaarrr artık bu gece deniycem inşallah olur artıkk çoook umutluyum...:44::44::44::44:

aferin canımcım dualarımız seninle canımcım inşallah hayırlısıyla olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…