Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaayyy o bende de oluoduuuu ama bilemedim o zamanlar yapamayacağımı genede
egzersz yaparkende düşündükçe oram acıyordu ama sonra egzersizlerde ilerleyince geçti birden resmenn psikolojikmiş yaw

ay kızlar bende bugün kalem le yaptım die sevindim ama agrıdan duramıyorum sanki kalem hala orda diyorum bişeylerle uğraşınca agrı yok ama boş kalınca ağrı orda

kelebekime uyuma gece uyuyamazsın dedim ben uyudum sırf düşünmeyeyim die ama gece çalışırım uyuyamazsam

bide lisede biyoloji dersinde hoca iç. organları anlatırken bile içim kalkardı benim kana yaraya bakamam lens takamam gözüme bişey gircek ya

bu illetle uğraşan herkesin nerdeyse aynı korkuları var...çok entrasan ya...nası bişeyse anlamdım gitti..
nasıl bilinç altımız varmış kardeşşşim ...

evet bencede bişey yok yaa....neyse olmasın zaten...işim varrrrr bu akşam...şu çayımıda içeyim derhal başlayağım...meraktayım....rahatlamaya çalışıyorum...
sakin ol cnmcm bikere oldmu gerisi geliyor panik yapma.
ben lens kullanıyorum kanda aldırıyorum dişçiye de gidiyorum ama vajiydim işte yendim çok şükür sizinde olacak korkmayın kız kaleme pamuk sarıp streçledin dimi mantar kaparsın bak dikkat et

bu illetle uğraşan herkesin nerdeyse aynı korkuları var...çok entrasan ya...nası bişeyse anlamdım gitti..
nasıl bilinç altımız varmış kardeşşşim ...

kana bende bakamam anında bayılıyorum,lenste takamam gözüm çıkıcak sanıyorum sanki millet lens filen nasıl takıyo anlamıyorum ya

kız streci mutfak tan çok bu işe kullanıyorum aman benim cildim pek antika ister istemez hepsine dikkat ederim

BENİM VAJİDE ŞİŞLİK OLDU YA BUNUN MANTARDAN KAYNAKLANDIĞINI NASIL ANLICAĞIM,YADA ŞÖYLE SORAYIM, MANTAR KAPINCA NE OLUYOR, YANİ KAŞINIYORMU AĞRIMI OLUYO ŞİŞLİKMİ OLUYO NOLUYOKİ

kaşıntı oluyor birde akıntı oluyormuş çok

şişlik başka sebebden dolayı olmuş olabilir enfeksiyonmu kaptın acaba nolduki bi doktora git istersen canım

Son düzenleme:
kızlar reglim bitiyo yarın p.... denemesi yapıcaz,ben kulak çöpü mum filen sokamıyorum vajıme ama eşimin p....sini 2cm alabiliyorum sizce bunda bi gariplik varmıdır???

şişlik başka sebebden dolayı olmuş olabilir enfeksiyonmu kaptın acaba nolduki bi doktora git istersen canım

canm mantar kapınca aşırı kaşıntı ve pis kokulu bir akıntı olur,şişlik hiç duymamıştım ama bünyeden bünyeye değişebilir

bilmiyorumki perşembeden bu yana egzersiz yapmıyorum bugün parmak egzersizine döncektim geri eşim eve hasta geldi, zaten bende vaji bölgemde bir ağırlık hissediyorum ya çok ilginç noldu ya amaaan valla bela bişeymiş bu zıkkım

kızlar reglim bitiyo yarın p.... denemesi yapıcaz,ben kulak çöpü mum filen sokamıyorum vajıme ama eşimin p....sini 2cm alabiliyorum sizce bunda bi gariplik varmıdır???

cnm çogu arkadas p... deniyor ama başarısız olunca daha cok moral bozuklugu oluyor egz. geri dönüyorlar dene ama olmazsa vakit kaybetme egz. başla derim cnm

kız ne garipliği ne güzel işte biz 1haftadır kulak çubugu mum kalem derken daha 1cm açabildiysek sen enazından p... in ucunu alıyosun ben eşime herşeyi hazır istiyosun diyorum oboya getircezde offffffff

kana bende bakamam anında bayılıyorum,lenste takamam gözüm çıkıcak sanıyorum sanki millet lens filen nasıl takıyo anlamıyorum ya

ben genellemeyi normaldede pek sevmem ama çoğumuz böyle işte...komik bişi anlatayım sana yarın öbür gün kız evladım olursa bunlara dikkat edeceğim.dr.bana dediki önce sana sorular sorucam cevapla bakim dedi...
hayvanlardan korkuyomusun? evetttt kedi köpek kuş karınca sinek aklına ne gelirse dedim..
karanlıktan korkuyormusun? evettt deli gibi...
geceleri nasıl uykuya dalıyosun vücud şeklin ne?cenin gbi içe dönük eller bacak içinde...
anneni çok özlüyor ve yaşına göre ona diğerlerinden daha bağımlımısın?evettt
kan dan korkuyormusun?evet ehliyetimi bile 3 yıl sonra aldım kan vermemek için
peki şimdi hiç kımıldamdan nasıl otuduğuna bak ve resme bak...aynı ben...traji komikti..
bacak bacak üstüne atmışım elimin tekini araya koymuşum...dik değil içe eğimli bir vucud hali...
işte bilinç altııııııı ....çoğunda buna benzer şeyler ...verdiğim cevaplar ın karşılığını gösterdi
sonra bana..sanki biri okumuş beynimi...

canm mantar kapınca aşırı kaşıntı ve pis kokulu bir akıntı olur,şişlik hiç duymamıştım ama bünyeden bünyeye değişebilir

cnm mantar olunca koku kaşıntı her zaman olmayabilirde vaji çok hassas çok hijyen göstermek lazım egz. sırasında olabiliyor . o yüzden dikkat edin kızlar. bende tam yendim mantar oldum okadar dikkat ettiğim halde 15 günde zor geçti sıkıntı varsa hemen dr. gidilmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…