Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktora gitmek istemiyorum mantar ilacını eczacı bilir alsam kullansam olurmu, artık doktor yüzü görmek istemiyorum ben allahın gücüne gitmesin valla bıktım yaw

bende bal rengi lenlere bayılıyorum ama dedim ya gözüme parmak filen değdiremem lens takıcamda onu yerleştiricemde zor iş be:84::84:

bendeeeeeeeeeeeee
bide çalışırken sabahtan akşam bilgisayarda 5 numaraya çıkmıştı e tembelim gözlerim de tembel miş evde olmak tek bu işe yaradı 3e düşmüş gözlerim nasıl şaşırdım 3numara takıyom ama lensss istiyom :78:

iyi akşamlar kızlaaaaaarrr kociş yok ev yanızım zaman geçmioooo nasıl sabahı etcem onuda bilemiyorum puffffff neler yapıyosunuz? egzersizler nasıl gidiyor?

cnm çogu arkadas p... Deniyor ama başarısız olunca daha cok moral bozuklugu oluyor egz. Geri dönüyorlar dene ama olmazsa vakit kaybetme egz. Başla derim cnm

eczacılar veriyorlar ama dr.görünsen daha iyi tatlım..

zaman yokki zaten izliydim, tekrar izin alıp doktora gidemem eczane işi en iyisi, ayrıca mantar ilacından bi zarar görmem alayım bu hafta kullanayım bakalım, bu şişlik olduğu sürece egzersiz yapamıcam bide bu çıktı başıma

ii geceler canımcım

arkadaşlar bu hafta sonu ailemin yanına gittim şehirdışındaydım, ayrıca eski iş arkadaşlarımın olduğu şehir, ben çooooooooooooooooook ünlü bir adliyede çalışıyordum, 10 ay evvel yaklaşık 7-8 arkadaşla arka arkaya evlendik ilk benim düğünüm oldu, benden sonra evlenen bütün arkadaşlarımın hepsiiiiiiiii hamile kaldı, çok enteresan ama hepsi ilk aylarında hamile kaldılar şuan çoğunun kucağında çocuğu var, ayrıca bi kuzenim ikinciye hamile diğer bi kuzeniminde 3 aylık hamile olduğunu öğrendim, allaaaaaaaaaaaaah dileyen herkese nasip etsin onların adına çok sevindim inşallah sağlıklı sıhatli çocukları olur, kendim için üzülüyorum nolcak bu halimiz ya, ve ilk defa bukadar içim sıkıldı, çünkü hep bişe çıkıyo egzersizlere devam ediyordum şimdide şişlikten dolayı yapamıyorum kimbilir nezaman geçecek felan filan işte

çok ilginçç... bu yazıyı okuyunca bende aynı şekilde oturduğumu farkettim :S
ve bende cenin gibi uyuyorum ellerim bacak içinde :S
vee bende kandan korkuyorum tan vermeden bayılıyorum

hayırlısı cnmcm nasip bizimde olur üsülme. sen dr. git eçer hemen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…