- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.561
Bu akşam baya verimli oldu arkadaşlar benim için. Önce mumla denedim sonra kocişi kandırdım denedik. Ama başardım mı anlayamadım kociş de tam anlamadım dedi.Ben sanki içimde hissettim p...si, kociş de ben de kaydı sandıydım ama bi baktım içerden çıktı dedi ama ne o ne ben giç bişey anlamadık. Bu arada jel falan hiçbişey sürmedim sadece mum denemesi sırasında kalan jelle devam ettik. Sonra tekrar denedik ama kociş çok fazla dik duramadı bu sefer yapamadık. Velhasıl şimdi ben başardım mı başaramadım mı anlayamadım?
Bu akşam baya verimli oldu arkadaşlar benim için. Önce mumla denedim sonra kocişi kandırdım denedik. Ama başardım mı anlayamadım kociş de tam anlamadım dedi.Ben sanki içimde hissettim p...si, kociş de ben de kaydı sandıydım ama bi baktım içerden çıktı dedi ama ne o ne ben giç bişey anlamadık. Bu arada jel falan hiçbişey sürmedim sadece mum denemesi sırasında kalan jelle devam ettik. Sonra tekrar denedik ama kociş çok fazla dik duramadı bu sefer yapamadık. Velhasıl şimdi ben başardım mı başaramadım mı anlayamadım?
merhaba kısslaarrr ben geldim iyi mi herkess bakalımmm
slm tatlım hoşgeldin herkes daha iyi sanırım,birçoğu şu an uykuda ama.nasılsın?
püfffff kıslar ....bişey sorcam ya...püfff özelden mesaj da atamıyorum ben ya...nasıl yenmek bu vajiyi anlamadım gitti tamamı oluyo git gel olamıoyorrrrr,,,,sinirim kalktı yine...yaaaa
püfffff kıslar ....bişey sorcam ya...püfff özelden mesaj da atamıyorum ben ya...nasıl yenmek bu vajiyi anlamadım gitti tamamı oluyo git gel olamıoyorrrrr,,,,sinirim kalktı yine...yaaaa
iyiyim cnm nasıl olsunn çok uykum var benimde uyumadan önce bakayım dedim ne var ne yok sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hayat???
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaawcanım pozısyona gorede degısıyor eger uste esıne arkanı dönup yaparsan hareket kısıtlanıyor ama yuzune bakarken daha kolay oluyor
dur kalkmasın sinirin hmn cnm oda düzelir zamana oturur rayına yaniii daha yeni yenmedin mi sen cnm çok normal bence biraz sabırlı ol oda düzelecek yoluna girecektir zamanla zor olanı başardın sen bunu hiç düşünme bence biraz zaman....
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw
yenii.bu 2.denemem oldu regli girdi araya...filan..ama bilmiyorum ya..niye böle oldum anlamadımmm..
nasıl gircek anlamadım bi anlasammm tatlımmm...
canım pozısyona gorede degısıyor eger uste esıne arkanı dönup yaparsan hareket kısıtlanıyor ama yuzune bakarken daha kolay oluyor
yenii.bu 2.denemem oldu regli girdi araya...filan..ama bilmiyorum ya..niye böle oldum anlamadımmm..
nasıl gircek anlamadım bi anlasammm tatlımmm...
girer cnm yavaş yavaş olcak öyle hmn birden normaldir hem algılamasanda belkide bilinçaltı rahat değildir nebilim... ama çok normal bence zamanla olur bunu dert etmeyip şükret bak ne güselll başardın zor olanı cnmmmmmmmmmmmmmmmm bundan sonrası en kolayıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?