- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.581
tatlım baya ileri gittiğin kesin sona çok yaklaşmışın diyim.ikiniznde emin olduğu bir anda bu iş olmuştur demektir.biz buna yarı oldu diyelimm.zaten kociş anlardı tamamı olsaydı.artık yarınki turlara bakar.biz genede bunun için bir halay çekebiliriz
yok ben de zaten tekrar yapmadan emin olamam.
çok iyi yaaa kocamda bende anlayamadıkk,süpersiniz çokk güldüm vallaa
seni güldürebildiysek başarmış sayılırız
canım daha ikinci denemen bu çok normal.dur bi vajin alışsın p... girmesine emekliyor daha .sen emeklemeden koşmaya başlasın istiyorsun olurmu.yavaş yavş zamanla oturacak herşey.telaşa ve aceleye gerek yok
şimdiden tebriklerrrr cnm cım....
ne bileyim...koşmak deil varya uçmak istiyorumda...olmuyo işte kabul etmem lasım yarın böle yapmıcam
sevinemedim bile...neyse artık...
canım bence olmus sızınkı emın olmak ıcın hemen deneyın tekrardan
onu hiç yapamıyorum ben...bacaklarım o kadan açılmıyorrrr,,ne yazıkki kocişi kenarlarını aldırmamız lasımmm...öf bilmiyorummmm...bakalım yarın neler olcekkkk
seni güldürebildiysek başarmış sayılırız
evet ben de öle yapçam bakalım artık yarın akşam tekrar deneriz inşallah.
ben kendimi daha başarmış olarak görmüyorum her nekadar birkısım arkadaşlara komik gelse de pek biişe anlamadım açıkçası ama yine de ümitliyim inşallah olcak bu iş
evet ben de öle yapçam bakalım artık yarın akşam tekrar deneriz inşallah.
ben kendimi daha başarmış olarak görmüyorum her nekadar birkısım arkadaşlara komik gelse de pek biişe anlamadım açıkçası ama yine de ümitliyim inşallah olcak bu iş
Bi de bişey sorcam ben artık birkaç gündür işaret parmağımı hiç jel sürmeden rahatça sokabiliyorum galiba iyice yavşadı benim vaji mumu ala ala. açıkçası bu da beni ümitlendiriyo demekki kasmıyorum kendimi diye düşünüyorum.
inş canım olucak tabi...ben olacağına inanmıyordum şimdi inanmışımda başka şeyler diliyorum görüyosun...oda olucak hiç acale etmemiz lazım onu anlaıyorummmm...allah hiç birimizin umudunuzun
kırılmasına izin vermesin enbüyük dileğim bu...
Bi de bişey sorcam ben artık birkaç gündür işaret parmağımı hiç jel sürmeden rahatça sokabiliyorum galiba iyice yavşadı benim vaji mumu ala ala. açıkçası bu da beni ümitlendiriyo demekki kasmıyorum kendimi diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?