Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok ben de zaten tekrar yapmadan emin olamam.

canım daha ikinci denemen bu çok normal.dur bi vajin alışsın p... girmesine emekliyor daha .sen emeklemeden koşmaya başlasın istiyorsun olurmu.yavaş yavş zamanla oturacak herşey.telaşa ve aceleye gerek yok

ne bileyim...koşmak deil varya uçmak istiyorumda...olmuyo işte kabul etmem lasım yarın böle yapmıcam
sevinemedim bile...neyse artık...

Arkidesler ben simdi bu gun esimin p.. icimde hissettim ve o an esim hemen cikartti sonrada yapmadik ama ben dusda ikiparmagimi sokmaya calistim girmedi :-( Aksami tekrar denedik esimle girdimi girmedimi anlamadim ebn ya ufff ama parmagim girmiyor esimede sordum oda bilmiyorum dedi girdi dedi karamsar kaldim ben :-(

onu hiç yapamıyorum ben...bacaklarım o kadan açılmıyorrrr,,ne yazıkki kocişi kenarlarını aldırmamız lasımmm...öf bilmiyorummmm...bakalım yarın neler olcekkkk

nıye kı kız kılolu mu? canım kendını cok kasma bakalım bak nasılsa yendın vajıyı 1 gunde olmazda 1 haftada olur bosver koyver gıtsın nasılsa zamanı gelınce duzelecek onceden vajıyı bı yenseydık dıyoduk dı mı?

evet ben de öle yapçam bakalım artık yarın akşam tekrar deneriz inşallah.

Bi de bişey sorcam ben artık birkaç gündür işaret parmağımı hiç jel sürmeden rahatça sokabiliyorum galiba iyice yavşadı benim vaji mumu ala ala. açıkçası bu da beni ümitlendiriyo demekki kasmıyorum kendimi diye düşünüyorum.

ben kendimi daha başarmış olarak görmüyorum her nekadar birkısım arkadaşlara komik gelse de pek biişe anlamadım açıkçası ama yine de ümitliyim inşallah olcak bu iş

tatlım sakın moralini bozma sen çok iyi yerdesin demekki eşine izin verecek kadar gevşemeye başlamışın.yaşadığın şeyde çok normal olabilir.sen zaten olduğundada inanamayacaksın eşine soracaksın oldumu diye biz hepimiz yaşadık bunu.güzel haberini alacaz çok yakında

evet ben de öle yapçam bakalım artık yarın akşam tekrar deneriz inşallah.

Bi de bişey sorcam ben artık birkaç gündür işaret parmağımı hiç jel sürmeden rahatça sokabiliyorum galiba iyice yavşadı benim vaji mumu ala ala. açıkçası bu da beni ümitlendiriyo demekki kasmıyorum kendimi diye düşünüyorum.

ben kendimi daha başarmış olarak görmüyorum her nekadar birkısım arkadaşlara komik gelse de pek biişe anlamadım açıkçası ama yine de ümitliyim inşallah olcak bu iş

inş canım olucak tabi...ben olacağına inanmıyordum şimdi inanmışımda başka şeyler diliyorum görüyosun...oda olucak hiç acale etmemiz lazım onu anlaıyorummmm...allah hiç birimizin umudunuzun
kırılmasına izin vermesin enbüyük dileğim bu...

tabıkı canım umıtlı olmalısın bece bu ıs bıtmıs hadı hayırlı olsun demek gerek yarın ıyıce emın ol da halay cekek

bu cok guzel ıste cok sevındım jelsız yapmak cok ıyı. vajının acılıp esnedıgını gosterıyor bence supersın canımm benım vajı cok arsız bı organ

Amin canım inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin. bakalım tam emin olana kadar egzersizlere devam edelim.

aynen dediğin gibi canım demekki gevşiyosun ki jelsiz rahat alabiliyosun parmağını.kendini rahat bırakmayı öğretmişin vajiye .aynı rahatlıkla devam tatlım p... de farklı olmayacak hatta daha kolay olacak.hadi hayırlı haberlerle inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…