- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.601
tatlım süpersin valla uçacan hiç merak etme cefasını çektin sefasını da sürecen elbett
elbettttt hepimize rabbim yaşatsın bunları,,bi an önce herkes gibi herkez kadar olalım fazla deil
azıcık mutlu olalım hep diliyorum rabbimden...bizi bunla sınasın daha büyük dertler vermesin...
beeeeeeeeeeendeeeeeeeeee ıstıyorum o guzel harflerdennnn:84::84:
eğer bu işi başarırsam burası ve sizlerin sayesinde olcak hiç doktora gitmeden sizin telkinlerniz sayesinde. Allah başka dertler vermesin en büyük sorunumuz olsun yeter ki en azından çözümsüz değil
Arkidesler ben simdi bu gun esimin p.. icimde hissettim ve o an esim hemen cikartti sonrada yapmadik ama ben dusda ikiparmagimi sokmaya calistim girmedi :-( Aksami tekrar denedik esimle girdimi girmedimi anlamadim ebn ya ufff ama parmagim girmiyor esimede sordum oda bilmiyorum dedi girdi dedi karamsar kaldim ben :-(
evet canım burda yardım eden arkadaslardan Allah razı olsun drsuz bu ısı hallettık cok sukur o parayla da balayına gıderızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz heyoooooooooooooo yarına burayı ınlet ok beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm
canım tam olarak girmiş olsaydı eşin anlardı bunu.tam olmamış demekki.tatlım hemen öle bir seferde parmağı girdiremezsin aşama aşama yapabilirisin bunu.önce tek parmakilk boğum ardından kinci boğum ,sonra iki parmak şeklinde devam edcek
jasminim hosgeldin canim kocaman öptum seni...
hoşbuldumm canım nasılsınn deneme yapmışsınız hadi inşallah olacak canım içinde hissetmişmiydin nasıl anlamadınız kız belki bir kısmı girmiştir canım
nasıl mutlu oldum canım benım sagolasın onceden sadece okurken bu harflerle kendı adımı hayal ederdım cok sukur Rabbıme gercek oldu
ya arkadaşlar ben p... yi 2 cm alıyorum almasına da ilerletemiyorum çünki bacağımı sonuna kadar açamıyorum ellerimle bacağımı tutsam aceba başarılı olabilirmiyim ,tam p.... girceği zaman bacaklarımdan birini aşağı indiriyorum ve bu yüzden girmiyo o kazık sanırım
nasıl mutlu oldum canım benım sagolasın onceden sadece okurken bu harflerle kendı adımı hayal ederdım cok sukur Rabbıme gercek oldu
BEn girdi diye bagirdim esimde o an cekti ama tammi girdi azmi girdi cözemedim ben esimde gecende böyle olmustu jasmin artik bitsin bende yenmek istiyorum anlamak istiyorum kadinligimi artik korkusuz olmak istiyorummmm midye icin cok sevindim darisi basimiza insallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?