- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #43.861
aboooooooooooooooooooooo maşallah kaynatma var disenehe ya bende süslendim en sexsi çamaşırlarımı giydim vanilyalı losyonumu sürdüm vucudumu parlattım makyajımı da yaptım yerim ben kendimi yawwwwwwwwwww
bye bye cnmcmgörüşmek dileğiyle kıslarrrrrrrrrrr....
selam kıslaarrrr :84::84:
aboooooooooooooooooooooo maşallah kaynatma var disenehe ya bende süslendim en sexsi çamaşırlarımı giydim vanilyalı losyonumu sürdüm vucudumu parlattım makyajımı da yaptım yerim ben kendimi yawwwwwwwwwww
bye bye cnmcmgörüşmek dileğiyle kıslarrrrrrrrrrr....
selam kıslaarrrr :84::84:
slm cnm nasılsın fasulyecik nasıl???
slm cnm nasılsın fasulyecik nasıl???
slm bestecim nasılsın kendinden hiç bahsetmedin ne kadarlık evlisin ne iş yaparsın ne yer ne içersin
slm bestecim nasılsın kendinden hiç bahsetmedin ne kadarlık evlisin ne iş yaparsın ne yer ne içersin
slm bende eskileri bi okuyam dedim, ya ben dilekser=BESTEEE=ADANALI eşim ismimle girmemi istemedi o yüzden yeni profil açmak zorunda kaldım ne önemi kaldıysa şimdiKEBAP YERİM ben
kız deliiiii senmisin o niye demedin eli maşalı kuduruk hatun
ıvett daha erkenmiş cnm bekle ozmaan cncmmmaşallah cnmcm tutunsun aferin ona. ne meraksızsın insan gitmezmi kız kaç haftalık şimdi. son reglinden saycan
ay bebişim meraksız olurmuyum hiç böyle daha cok stresliyim ama daha bekle diye tutuyorlar beni
alttan bakarlar daha küçük diyolar.. 4 haftalık muhtemelen
slm bende eskileri bi okuyam dedim, ya ben dilekser=BESTEEE=ADANALI eşim ismimle girmemi istemedi o yüzden yeni profil açmak zorunda kaldım ne önemi kaldıysa şimdiKEBAP YERİM ben
yaw desene
:84::84::84:
Ankara da kar eserati vaarr.. kocişimde gelemiyo daha.. mağduruzzz yaa mağduruzzzz :84::84::84::84::84::84::84:
ıvett daha erkenmiş cnm bekle ozmaan cncmm
yaw desene
ya sabah bişey farkettim ben kegel yaparken ben hem bacaklarımı sıkıyorum hem karın kaslarımı, egzersiz yaparkende aynı, ee nolacak şimdislm bestecim nasılsın kendinden hiç bahsetmedin ne kadarlık evlisin ne iş yaparsın ne yer ne içersin
e dedik ya kızım özelden tüzelden sen fingirdemekten okuyamışsın
benim kocişte konyadan geliyor otobüs cok yavas geliyomus heryer buzmuşkocişşim .Allaha emanet ol sagsalim gel inşallah
ya sabah bişey farkettim ben kegel yaparken ben hem bacaklarımı sıkıyorum hem karın kaslarımı, egzersiz yaparkende aynı, ee nolacak şimdi
ya sabah bişey farkettim ben kegel yaparken ben hem bacaklarımı sıkıyorum hem karın kaslarımı, egzersiz yaparkende aynı, ee nolacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?