Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

demekki kegeli yanlıs yapıyorsun en dogru idrarını tutup bırakırken çalışıyor pelvik kaslar öle yap cnm aşırı da yapma. ilişki sırasında kegel yapmıcan ki cnm

aa evet bak benim doktorumda egzersizleri idrarını tutup bırakmayla başlatmıştı... çok etkili daha iyi kontrol ediyosun kendini

he yangın varda
kızlar çok mğdurum eşim kar esaretine yakalanmış geç gelebilirim dedi yaaaaaaaaaa şimdi yordun argın gelir yemek yer uyur

kız minnoş sagsalim gelsinde yerın şedersiniz

demekki kegeli yanlıs yapıyorsun en dogru idrarını tutup bırakırken çalışıyor pelvik kaslar öle yap cnm aşırı da yapma. ilişki sırasında kegel yapmıcan ki cnm

kızlar bi kitaptan okumuştum ilşki sıeasında vajıyı idrar yapar gibi açıp kaparsanız eşiniz çok zevk alırmış aklınız da bulunsun iaktif ilşki yaşayanlar uygulasınlar kocişlerine

kızlar bi kitaptan okumuştum ilşki sıeasında vajıyı idrar yapar gibi açıp kaparsanız eşiniz çok zevk alırmış aklınız da bulunsun iaktif ilşki yaşayanlar uygulasınlar kocişlerine
kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii
egzersiz yaparken eşimin parmağı içerdeyken sıkıp bırakıyorum ben öyle anladım yanlışmı yapıyorum

tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm

kız ordaki kaslar çok kuvvetli ben bikere kociş kas dedide öle kastım ay cok acıdı diyo deliiii

tamam eşin hissediyodur çok kuvvetli ordaki kaslar. ama çokta kegel yapma cnmcm

sorma ilk yaptığımızda eşimin parmağı içerde kalmıştı, sıkışmıştı iyice bende korkudan 10 dakka çıkarmasına izin vermemiştim adamın parmakları zonkladı onu hissettim

kız sende vur dedik öldürdün tatlı tatlı sık aç gör bak adam nasıl kölen olucak
kızım cok kasmana gerek yokki zaten kuvvetli cnm acır yanii
yemek hazır benimde kociş yok ortada

hamarat kız maşallah biz gelek bari kokular buraya kadar geldi komşunun da keyfi olcakta çağıracak valla çok soguk gireyim battaniyenin altına osmanım başlıyor şimdi salla komşuyu

sorma ilk yaptığımızda eşimin parmağı içerde kalmıştı, sıkışmıştı iyice bende korkudan 10 dakka çıkarmasına izin vermemiştim adamın parmakları zonkladı onu hissettim

töbe töbeeee yaww kasmayın anacım kascak bişey yok artık relakss olun kasarsanız nasıl gidip gelcek yavrucak içerde COLOR]

belli anacım yanıp yanıp sönüyooo hahahha
kız bi gelselerdi kocişler sağ salim valla yaa.. resmen beyaz esaret.. Ankara ya kar yagmadı bu yıl dedik bi mevsimlik yagdı yani bugün

maşallah anacım eskişehrde öyle 15 cm vardır kar yani. sabah kapının önünü süpürdümde sonra buz oluyor arabayı çıkaramıyoz garajdan 15 cm vardı kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…