Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim tebrikler o zaman cozmussun sende cok sukur.
tabiki p...is herseyden daha kolay oluyor oraya gore yaratmis rabbim

bide ben yenebilsem şunu(geçen akıntımdan dolayı muayeneye gittim doktor ultrason cihazını sokarken bile gerildim ama eskisine göre daha az oldu.gerçekten seksin zevk veren bi olay olduğuna emin bile değilim

Gülse çok tşk ederim bu okuduklarım hırs veriyor bana akşam mutlaka mumla yapmayı başarmış olmam lazım

slmm kıslarrr...... başaranları tbrk ediorumm darısı başımıza inşallah..... arkadaşlarrrr ulusoyla yendim dien arkadaşlar belden aşağı uyusturuldum dien arkadaşlarr bu tarz seyleri yazmayın lütfennn buraya yanlış anlamayınnn beni ama yaazmayın umut ediliorrr başvuruluor parası olan var olmayan var ... bende eve anestesizci çağırdım narkoz vurdu gene olmadııı ...bana söylendi ben hemen egsersizi bıraktım anestesici çağırdım pokupkunada para verdimm olmadııı yaniii dicem odur egserisden başka çaresi yok ben bunu çok iyi anladımmmm.... .....

İnşALLAH sizlere güzel haberler verebilirm malum evde net sorunundan dolayı siteye giremiyorum hayırlı akşamlar yarın rabbim nasip ederse görüşmek üzere hepinizi öpüyorum dualarınızda beni unutmayın sakın.

herkese iyiakşamlar meleklerim bol sevüşgenlü günler

bide ben yenebilsem şunu(geçen akıntımdan dolayı muayeneye gittim doktor ultrason cihazını sokarken bile gerildim ama eskisine göre daha az oldu.gerçekten seksin zevk veren bi olay olduğuna emin bile değilim

emiin ol öyle canım. zevk olmasa onca kadın nasıl yapacak herşey karşılıklı olmalı . filmlerde de görmüşündür illaki kadınar daha coşkulu oluo

sen hangi aşamadasın canım

ben dün akşam denedim p...s ucu girdiii normalde yarısını alıodum oda egsersiz yapmadım içinnn bayağıdır egsersiz yapmıorummmmm bu çok etkilediii....ah ahhhhh ben şimdiye başarmıştımdaaaa hayırlısııııı ne diyimiiii.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…