Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

huyunu sevsinler tatlım

geçen bahsettiğin kedi mi kıs bu

evet yaaa o kedi bi görsen hatun sahiplendi iş yerini kapıdan ayrılmıyo diğer kediler merdiven başında bekliyo onları yaklaştırmıyo bütün mamaları o yicekmiş

kısssss ben de tam kudurmuştummmmm kocişim hafta sonu yokkkkkkkk.pzt günü kısmet artıkkkk...
belki pazarda bitermiş işi püfffffffffffffffff....herşey kısmetttttt ya.....

anacımmmm daha iyi özlersiniz birbirinizi tam coşma olur
:13:

demi şekerim, canım benimmm pazartesi bitiyor inşallah, valla bu ay çıkmadan atlatırsam bunu kocişim diyecek bu zamana kadar mart ayını mı bekliyodunnn ama bundan sonra da o korksunnn

p.tesi ayın 14 daha çok var martın bitmesine sen zaten sondasınnnnn olur olur yawrum kendini psikolojik olarak hazırla sex eğlenceli bişey zevk veren bişey ben kocamı seviyorum ve korkulacak hiç bir şey olmadığını biliyorum diye sürekli telkinde bulun

Bencede canım yapın bu muhabbetleri bize nispet olmaz hatta motive eder

bu arada mümin sekmanın bi yazısını gördüm geçen sayfalarda kendisinin yeni kitabı çıktı henüz almadım ama netten baktım süpper telkinler var tavsiye ediyorum herkese

Tamam cnm ayyy konuşması bile çok güzel yaaaaolucak inşallah ilk defa bu kadar çok güveniyorum kendime sizlerede çok teşekkür ediyorum canım benim bu aşamalara gelmem sizin sayenizde

bencede olur....mutluluk yakın tatlımmmm....

"Eğer kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin, buruk bir boşluk varken. Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden her şeyi yarım bırakıyorsan... Ben de senin gibiydim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde. Şİmdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni..."

"En önemli varlığının sen olduğunu öğrenmek zorundasın. Ne pofuduk koltuğun , ne bilgisayarın, ne de başka bir şey. Bunları kaybetmeyi göze alamadığın sürece asla gerçek seni yaşayamayacaksın."

"Geçmişine bir bak. Seni o kahreden acıların, üzüntülerin hangilerinin buna değdiğini düşünüyorsun? Gördün mü bak..."

"Hayatındaki hiçbir şey sen değişmeden değişmeyecek."

hadi kızlar değiştirin artık şu bilinç altınızı korkuların yerini yeni umutlar yeni heyecanlar alsınnnn vakit kaybetmeyin

tatlim yazdigin yazi yazarin kitabindan mi alinti.cok dogru yazan seyler etkilendim yani:26:
heeee hoşbulduk tatlımmmmm....ne yapalım leynnnn 6 yıl diyorum leynnnnn...azmı ?
adamı 11 yıldır tanıyorum...leyn...birikmiş içimde patlıyorrrr bugünlerde......
anaammmmmm diyorummmmm....
vayyy benim kuduruk arkadasim sal gitsin ulennnnn bak ben de 5 yildan sonra ayni avatarimdaki ruh halimdeyi,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…