- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #44.841
huyunu sevsinler tatlım
geçen bahsettiğin kedi mi kıs bu
kısssss ben de tam kudurmuştummmmm kocişim hafta sonu yokkkkkkkk.pzt günü kısmet artıkkkk...
belki pazarda bitermiş işi püfffffffffffffffff....herşey kısmetttttt ya.....
demi şekerim, canım benimmm pazartesi bitiyor inşallah, valla bu ay çıkmadan atlatırsam bunu kocişim diyecek bu zamana kadar mart ayını mı bekliyodunnnama bundan sonra da o korksunnn
canım bu aralar kudurmayan mı varherkes cosuyor
kızlar bu arada yenen arkadaşlarla ara sıra burada kudurma muhabbetleri yapıyoruz istesek bu muhabbeti yapabileceğimiz çok sayfa var ama bunu burada yapmamızın tek sebebi cinselliğin zevk veren acı vermeyen kadınlar için son derece normal ve faydalı bir şey olduğunu size hissettirebilmek....zaten hepiniz bundan etkilenip bende kudurmak istiyorum yazıyorsunuz demekki artık beyniniz cinselliğin bize anlatılan hikayelerdeki gibi olmadığını anladınız beyninize kazıdınızamaç size nispet yapmak değil sadece bu işin ne kadar eğlenceli olduğunu ispat etmek
evet tatlım ya....
coşmakkkkk,,,,güsel şeymiş ,,,
Bencede canım yapın bu muhabbetleri bize nispet olmaz hatta motive eder
evet yaaa o kedi bi görsen hatun sahiplendi iş yerini kapıdan ayrılmıyo diğer kediler merdiven başında bekliyo onları yaklaştırmıyo bütün mamaları o yicekmiş
anacımmmm daha iyi özlersiniz birbirinizi tam coşma olur :13:
p.tesi ayın 14 daha çok var martın bitmesine sen zaten sondasınnnnn olur olur yawrum kendini psikolojik olarak hazırla sex eğlenceli bişey zevk veren bişey ben kocamı seviyorum ve korkulacak hiç bir şey olmadığını biliyorum diye sürekli telkinde bulun
evet yaaa o kedi bi görsen hatun sahiplendi iş yerini kapıdan ayrılmıyo diğer kediler merdiven başında bekliyo onları yaklaştırmıyo bütün mamaları o yicekmiş
anacımmmm daha iyi özlersiniz birbirinizi tam coşma olur :13:
evetttttt doğru söylüyosun 6 yıllık hasretimiz var...iki günlük hasret neki datlummm..
bitmessss bizde hasret geçen akşam üşenmedik hesapladık çokkkk zarardayızzzzz....açığı kapatacağız...inş....hatta hafta sonu alış veriş yapacağım..hergün değişukkk olsun...
hihihiiii yicem onu yicem beaaaaaaaaa.....
p.tesi ayın 14 daha çok var martın bitmesine sen zaten sondasınnnnn olur olur yawrum kendini psikolojik olarak hazırla sex eğlenceli bişey zevk veren bişey ben kocamı seviyorum ve korkulacak hiç bir şey olmadığını biliyorum diye sürekli telkinde bulun
evet tatlım ya....
coşmakkkkk,,,,güsel şeymiş ,,,
kuduruklar listesine bi kişi daha eklendi hoşgeldin canım aramıza
heeee hoşbulduk tatlımmmmm....ne yapalım leynnnn 6 yıl diyorum leynnnnn...azmı ?
adamı 11 yıldır tanıyorum...leyn...birikmiş içimde patlıyorrrr bugünlerde......
anaammmmmm diyorummmmm....
heeee hoşbulduk tatlımmmmm....ne yapalım leynnnn 6 yıl diyorum leynnnnn...azmı ?
tatlim yazdigin yazi yazarin kitabindan mi alinti.cok dogru yazan seyler etkilendim yani:26:"Eğer kalabalıktaysan ama yalnızsan, herkese çok yakınsan ama bir o kadar da uzak, gülümsüyorsan içinde derin, buruk bir boşluk varken. Yapacak çok şeyin varsa fakat hepsini yapacak kadar vaktin olmadığını düşündüğünden her şeyi yarım bırakıyorsan... Ben de senin gibiydim, belki de seninle duruyorum, yanında ya da yanında hissedeceğin bir yerde. Şİmdi sana beni anlatacağım ya da bendeki seni..."
"En önemli varlığının sen olduğunu öğrenmek zorundasın. Ne pofuduk koltuğun , ne bilgisayarın, ne de başka bir şey. Bunları kaybetmeyi göze alamadığın sürece asla gerçek seni yaşayamayacaksın."
"Geçmişine bir bak. Seni o kahreden acıların, üzüntülerin hangilerinin buna değdiğini düşünüyorsun? Gördün mü bak..."
"Hayatındaki hiçbir şey sen değişmeden değişmeyecek."
hadi kızlar değiştirin artık şu bilinç altınızı korkuların yerini yeni umutlar yeni heyecanlar alsınnnn vakit kaybetmeyin
vayyy benim kuduruk arkadasim sal gitsin ulennnnn bak ben de 5 yildan sonra ayni avatarimdaki ruh halimdeyi,heeee hoşbulduk tatlımmmmm....ne yapalım leynnnn 6 yıl diyorum leynnnnn...azmı ?
teşekkür ederiz canım anlayanların olması ne kadar güzel
tatlim yazdigin yazi yazarin kitabindan mi alinti.cok dogru yazan seyler etkilendim yani:26:
vayyy benim kuduruk arkadasim sal gitsin ulennnnn bak ben de 5 yildan sonra ayni avatarimdaki ruh halimdeyi,
eyvah eyvah çokmuş hakkaten ya çoş gitsin o zaman bacım:62:
bende öle diorummmm...yat uleeeeeeeennnnn....korkma ben burdayımm ,,,,,acımıcakkkkkk....
bende simdi habire soruyorum ona aciyomu diye ne alakaysa
tatlim yazdigin yazi yazarin kitabindan mi alinti.cok dogru yazan seyler etkilendim yani:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?