Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıssss venüsssssssssssssssss hoşdeldinnnnnnnnnnnnnnn yafyum senin bi kırmızı listen vardı yaa ondan morları çıkarıpta yap bakem kaç kişi kalmısız bayağı yenen olmuş yawwwwwwwww

hadi ya ee canm söyle o zaman o arkadaşların buraya gelsinler burda o kadar çok başaran var ki düzenli egsersizden sonra onlar da başarabilirler

iiinnşallah canım evet bu sorunu yaşayan çok var gerçekten. ama dediğin gibi bu hastalık değil sorun olduğu için kendi kendine çözülebilen bir durum çok şükür ki. ama buranın desteğini asla gözardı edemeyiz çünkü bi zaman sonra bunalıosun takıldığın yerde bırakmaya çalışıosun hemen kimseyede anlatamıosun ama burda rahatlıkla dökülüozz

:))))) tamam sen arkamda olduğun sürece oldu bil.

canımsınn senn yaa hep arkandayımm canımm baaşracaksınn Allahın izni ile

hepinize iyi akşamlar kızlar kociş gelcek yemek hazırlıcam akşamda giremicem misafirlikte olcaz çoooooooooook öpüyorum hepinizi umarım yarın güzel haberler görürüm

Egzersiz yapan minnoslar yarın hepiniz yaptığınız egzersizde bir kademe atlamış olarak güne başlıyorsunuz hadi bakalım hepinizin eli vajisine)herkes ne yapacagını biliyor artık egzersizleri sırasıyla biliyorsunuz biraz senlendirin burayı

[/COLOR]
Bi gün ısırcam poposunu görcek gününü

geçenlerdeee eşimin arkasındann iki poposunuuu elledimmm bişey oldudaaa oyusden elledim giyinik ama söyle arkasından iki elimle poposunu elledimmm baktım sıkıooo kasıoooooo ...bana yaptığıı gibi kasmasanaaaa rahat bırakkk nefes al ver diommm neyse tekrar elliom poposunu kasıo sıkıooo kasma derin derin nefes allllll ver nefes al verrr dedimm dalga geçiom onla bana yaptını yapıommm..bak görüonmuuu demekkii sen vajınusmus olsan sende kasacakmıssınnnn bide bana kızıosun dedimmm... sen vajinusmussan bende götüsmusum tammaı dio banaaaaa

çok komiksiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…