- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.061
iyiakşamlar meleklerim allah yar ve yardımcınız olsun
canım ne olur sıkma canını düzelicek herşey
iyiakşamlar meleklerim allah yar ve yardımcınız olsun
kıssss venüsssssssssssssssss hoşdeldinnnnnnnnnnnnnnnYafyum senin bi kırmızı listen vardı yaa ondan morları çıkarıpta yap bakem kaç kişi kalmısız bayağı yenen olmuş yawwwwwwwww
bi gün ısırcam poposunu görcek gününü
insallahi masallahi kalmadi bu isintatlim yapacagin herseyi biliyorsun insallah aksama kafan rahat olur ve rabbim bir cesaret verir sana baslarsin egzersize.
iyi aksamlar
hoşbuldum bidenemmmmm ooooo liste çoktan yapıldı şekülden şeküle girdi bilemmmmm sen kocişin poposuyla uğraşmaktan kaçırdın
balımmmmm işte böyle süpppperrrr avatar bulmuşsunnnnn ohhhhhh
evet yarısı olunca geriside gelir zaten olmuş sayılır artık oda olacak inşallah
bir kısmı çıkabiliyor geri canım yani çok boşalma olduğu zaman çıkıyor bir kısmı benm hamile kaldığım zamanda çıkmıştı ertesi gün ama bir miktar yani hepsi değildir. zaten bir damlası yetiyormuş hamile kalmak için
hoşbuldum bidenemmmmm ooooo liste çoktan yapıldı şekülden şeküle girdi bilemmmmm sen kocişin poposuyla uğraşmaktan kaçırdın
balımmmmm işte böyle süpppperrrr avatar bulmuşsunnnnn ohhhhhh
ertesi gün değil canım,eşim çekilr çekilmez hemen bakıyorum o an kenarlara akmış oluyor,yani demekki ilişki esnasında mı akmış oluyor ,benim gibi olan var mı??
ertesi gün değil canım,eşim çekilr çekilmez hemen bakıyorum o an kenarlara akmış oluyor,yani demekki ilişki esnasında mı akmış oluyor ,benim gibi olan var mı??
egzersiz yapan eklemeyi unuttuğum kimse varmı ?????
venusum ben egzersiz yapamıyorum acım korkum yok ama 2 cm den ileri gitmiyo bu p...... Denen kazık sanırım uygun pozisyonu yakalayamadım bide bacaklarımı sonuna kadar açamıyorum ondan giremiyo ,varmı bana bi önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?