- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.081
morluu yazanların bi çoğuuuu kurtulmuşturr benceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee inşallah kurtulmuslardırrrrr
dün baktım internetten sağlıklı değilmiş keşke bi sihir olsada hepimiz bir an önce bu illeten kurtulsakcanım doğumda da bu teknik var ama belden su almak belden iğne yapmak hele uzman olmayan birisi olan eşinin yapması sence uygunmu ki felçe kadar giden sonuçları olma ihtimali var burda 100 kişi eğzersiz demiş biz başta iğrensekte bişeyler becermek için uğraşıyoruz ve sen 1kişinin yazdığı tekniğe tek çözüm diye bakıyosun ozaman uyut kendini eşin yapsın aynı
ve google amcaya sor yaz bul ,
ve kızlar yapamazken denerken bile eşinizle geyik yapmıyomusunuz insan hep ciddi yazamaz ki hep yenen arkadaşlar varsa tabiki geyik yapacaklar onlarda giderse hadi biz okuduklarımızla yaparız ama ya bizden sonra okuyacak olanlar lütfen kimse kimseyi gerçekte de burda da kırmasın geyik gördüğünüz yerleri okumayın geçin aynı tv gibi
dün baktım internetten sağlıklı değilmiş keşke bi sihir olsada hepimiz bir an önce bu illeten kurtulsak
bu arada kimsenin yardımseverliğini inkar etmiyorum eski yazıları gözlerimizi pörtletene kadar okuyoruz, ama birebir diyaloğ herzaman insanı rahatlatıyor ayrıca benim sorduğum soruya cevabı eski yazılarda göremedim ondan biraz sitem ettim
zıp zıp tavuk naber nasılsınnn?
canım doğumda da bu teknik var ama belden su almak belden iğne yapmak hele uzman olmayan birisi olan eşinin yapması sence uygunmu ki felçe kadar giden sonuçları olma ihtimali var burda 100 kişi eğzersiz demiş biz başta iğrensekte bişeyler becermek için uğraşıyoruz ve sen 1kişinin yazdığı tekniğe tek çözüm diye bakıyosun ozaman uyut kendini eşin yapsın aynı
ve google amcaya sor yaz bul ,
ve kızlar yapamazken denerken bile eşinizle geyik yapmıyomusunuz insan hep ciddi yazamaz ki hep yenen arkadaşlar varsa tabiki geyik yapacaklar onlarda giderse hadi biz okuduklarımızla yaparız ama ya bizden sonra okuyacak olanlar lütfen kimse kimseyi gerçekte de burda da kırmasın geyik gördüğünüz yerleri okumayın geçin aynı tv gibi
ya dün akşam dün gündüz yazılanları okurken bele takılan kraket di zannedersem hani faydalıysa alıp takalım bilen deneyen varmı gibi sormuştum[ı]sorun neydi tatlım.yazzılar çok hızlı ileliyor arada kaynadı heralde yoksa maşallah herkes yardım için bekliyor.bikeezdaha sor bakalım[/ı]
iyiyim hamd olsun şu vajiden kurtulim dahda iii olcem inşallahhh seni sormalı nasıl gidio alıştınmıııı...
ya dün akşam dün gündüz yazılanları okurken bele takılan kraket di zannedersem hani faydalıysa alıp takalım bilen deneyen varmı gibi sormuştum
bebişim biz malesef normal hayattada kilitliyoruz bacakları o yüzden sen bu an dan itibaren bacaklarını açarak otur yatarkende öyle yapmaya çalış bi süre sonra alışıyorsun ve evde iç çamaşırsız etek giy mutlaka ben doktora gittiğimde ilk oturuşuma dikkat etti ve bana ilk verdiği egzersiz buydu bacakları kapamak yasak dedi yayılıp oturcan dedi gerçekten alışıyo insan bi dene bakalım yawrummmm
[sıze=2]tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1-aqua_83
2- happyselly
3- msbactery
4- masalelif
5- kardelenima
6- aydazeren
7- nuruum
8- filesta
9- masumcat(2 parmak/eş)
10- bus45
11- nursesila
12- dilber1983
13- yagmur2010
14- nilayy_84
15- ilayda_23
16- obsess (1 parmak)
17- canan1345
18- sarısekerim86
19- uzgunkedicik
20- coolfresh
21- nursesila
22- sachertart
23- unfaithful24
24- hevalll
25- deniz1987
26- medusaaa
27- vaveyla86
28- zezeze
29- sadekahve
30- zeytin96
31- vagi (2 parmak)
32- ummu_heyya
33- nadi
34- brc34 (eş parmağı-serçe)
35- hhasret
36- xxsevdaxx
37- missbon (3 parmak)
38- bulutlar
39- soyafilizim
40- mitokondris
41- zeynep_22
42- life83
43- sore
44- gunısıgımmm
45- violina86
46- zaferli
47- beril26
48- yasam42
49- prenses43
50- balbocuu (tek parmak)
51- diloyloy
[/sıze] [sıze=2][font="] 52- donne_rammarico
[/sıze][/font][sıze=2][font="]egzersiz yapan arkadaşlar :
[/sıze][/font][sıze=2][font="]1- aylin06[/sıze][/font][sıze=2][font="]
[font="]2- sera87 (p...s denemesinde) [/font][font="]
[/font][font="]3- pamukelma (2 parmak)[/font][font="]
[/font][font="]4- nar1905 (1 eş parmağı) [/font][font="]
[/font][font="]5- burcum86 [/font][font="]
[/font][font="]6- sahara84 [/font][font="]
[/font][font="]7- hfz_kubra[/font][font="]
[/font][font="]8- nill87 [/font][font="]
[/font][font="]9- naz8 (serçe parmak) [/font][font="]
[/font][font="]10- [/font][/sıze][/font][sıze=2][font="]ozum34 [/sıze][/font][sıze=2][font="](p...s denemesinde)[/sıze][/font][sıze=2][font="]
[/sıze][/font][sıze=2][font="]11- [/sıze][/font][sıze=2][font="]antibiyotik [/sıze][/font][sıze=2][font="]
[font="]12- [/font][/sıze][/font][sıze=2][font="]sardunya84[/sıze][/font][sıze=2][font="]
13- yaren46 (2 parmak)
[font="]14- [/font][/sıze][/font][sıze=2][font="]pandoo [/sıze][/font][sıze=2][font="](p...s denemesinde)[/sıze][/font][sıze=2][font="]
[/sıze][/font][sıze=2][font="]15- yagmurcukkusu[font="]
[/font][font="]16- mano
[/font][/sıze][/font][sıze=2][font="]17- yapamadimbenonu
[/sıze][/font][sıze=2][font="] 18- zeinax[/sıze][/font][sıze=2][font="]
[/sıze][/font][sıze=2][font="]19- yagmur1987
20[/sıze][/font][sıze=2][font="]- tacem
[/sıze][/font][sıze=2][font="]21- besteee
[/sıze][/font] [sıze=2][font="]
[/sıze][/font][sıze=2][font="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!![/sıze][/font]
ya dün akşam dün gündüz yazılanları okurken bele takılan kraket di zannedersem hani faydalıysa alıp takalım bilen deneyen varmı gibi sormuştum
venüstennnnn
ranasena
kelebek
gülse811
serenceylan
ecrinecrin
esra_ogt
nazlı1982
tembel tenekeleeeeeeerrrr siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ranaaaa ne kremii kısssssssssssssssssssssssssssssss
S'xtiva adında bir jel tatlım.hem kayganlatırıcı hemde zevki tetikleyiciymişş.deniycem akşam yararlı olursa sölerim sana
dene kıs haber edersin banaaa kaça aldınn eczaneyemi siperiş verdinn
kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa
kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?