Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dün baktım internetten sağlıklı değilmiş keşke bi sihir olsada hepimiz bir an önce bu illeten kurtulsak
bu arada kimsenin yardımseverliğini inkar etmiyorum eski yazıları gözlerimizi pörtletene kadar okuyoruz, ama birebir diyaloğ herzaman insanı rahatlatıyor ayrıca benim sorduğum soruya cevabı eski yazılarda göremedim ondan biraz sitem ettim

sorun neydi tatlım.yazzılar çok hızlı ileliyor arada kaynadı heralde yoksa maşallah herkes yardım için bekliyor.bikeezdaha sor bakalım

[ı]sorun neydi tatlım.yazzılar çok hızlı ileliyor arada kaynadı heralde yoksa maşallah herkes yardım için bekliyor.bikeezdaha sor bakalım[/ı]
ya dün akşam dün gündüz yazılanları okurken bele takılan kraket di zannedersem hani faydalıysa alıp takalım bilen deneyen varmı gibi sormuştum

iyiyim hamd olsun şu vajiden kurtulim dahda iii olcem inşallahhh seni sormalı nasıl gidio alıştınmıııı...

iyyim bende cicim şükür.alışmaya çalışıyorum bugün jelim geliyor onla turu hızlandırırız inşallah.hadi hadi kocişin totişini bırak senin el hep vajide olsunn bakimmm.bekliyorum haberinii

ya dün akşam dün gündüz yazılanları okurken bele takılan kraket di zannedersem hani faydalıysa alıp takalım bilen deneyen varmı gibi sormuştum

hımmm valla canım dediğin ne en ufak bir fikrim yok,üzgünüm

tamam güzellik bunuda deniycem

ben iki parmaktayım ama çok kasılıyorum ve iki gündür çok feci gribim inşallah hafta sonu devam edicem

vallaaa arkadaşım bende 2 sene yakın vajınusmusum böle tekniği ilk defa duydummm ve hiç doğru bulmuorummmmm doğumda belden aşağı uyusturulup doğum yaptırmayı tavsiye edmiolarrrr felç riski var dieee bunu hele heleee hiç tavsiye etmem ...en basiti ben eveeee 2 tane doktor çağırdım anestezici çağırdım bana narkoz verdiler gene bişey olmadı param boşa gitttiiiii ondan sonra akıllandım satennnn egsersizden başka çaresi yok dediiimmm şi,mdi p...s yarısındaımmmm

kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa

ayyy bu çok güzel haber tatlım.çok sevindim senin adına.hadi hayırlısı ile bebiş heycanınıda yaşrsınız sorunsuz

ayyyyyyyyy darısı başıma ya şöyle kocişimle çatır çatır çiftleşsem başka bişi istemiyom,bana ettiği zulumleri ona ağır ödeticem hiç inmiycem üstünden gece gündüz görür o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…