Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende çıkıom kıslar eşim gelecek yemek hazırlamam lasımm gelirim gene.RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN...EN KISA ZAMANDA BİZDE KURTULURUZ İNŞALLAHHHH.....

ay gül gül öldüm be

1saat okudum herkezin kocişi gelmiş yemeğe gitmişler ama benim kocişim 11 buçukta geliyorrrr

ben de gezentiydim buğün ve yemek te yedim kimse yokken acık çalışam bari

ben iki parmaktayım ama çok kasılıyorum ve iki gündür çok feci gribim inşallah hafta sonu devam edicem

canım grip halsizlik ve isteksizlik yapıyor ondan dolayı takılıyor olabilirsin hemen vitamin alıp toparlan bebişim mart çıkmadan kedi olun yawwww

hosgeldın canım ya melek venus senı gormeden cok sevdım

hoşbuldum bebişimmmm

oyyyy oyyyyy maşallahhhhh bizim kedigillere bi hatun daha katıldı bu kadar basit işte yawrummmm allah muhabbetinizi arttırsın ağız tadınız hiç bozulmasın yawru kuşummm inşallah mutlu yuvanız bide bebişle süslenir

1saat okudum herkezin kocişi gelmiş yemeğe gitmişler ama benim kocişim 11 buçukta geliyorrrr

ben de gezentiydim buğün ve yemek te yedim kimse yokken acık çalışam bari

benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben

benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben[/B][/COLOR] [/QUOTE]

canım nasılsın senı burda görmek çok güzelbende yalnızım karnımda aç gel birlikte yıyelım.

benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben[/B][/COLOR]

canım nasılsın senı burda görmek çok güzelbende yalnızım karnımda aç gel birlikte yıyelım.[/QUOTE]

iyiyim bebişim sağolsun kızlar özelden msnden baya bi zırladılar bende kıramadım bebişleri anammm ne yemek var bizde yemekte yok kaynanaya gittik dün akşam evde bişeycik yok bi ekmek aldım gelirken ne yesem diye düşünüyodum sen nerdesinki bi koşu gelsem :87::87::87::87:çok açımmmmmmm

iyiyim bebişim sağolsun kızlar özelden msnden baya bi zırladılar bende kıramadım bebişleri anammm ne yemek var bizde yemekte yok kaynanaya gittik dün akşam evde bişeycik yok bi ekmek aldım gelirken ne yesem diye düşünüyodum sen nerdesinki bi koşu gelsem :87::87::87::87:çok açımmmmmmm[/QUOTE]

iyi yapmışın ben bu aralar nete fazla gıremedım o gun gırdıımde venus yok falan dedıler üzülmüştüm bende..baktımkı gelmişin cok sevındım. canım ben kayserıdeyım hemen gel ...yoksa ben koçişi beklerken açlıktan bayılıcammm..

benim kociş yok karnım aç yalnız bişey canım istemiyor ne yicem ben[/B][/COLOR]

canım nasılsın senı burda görmek çok güzelbende yalnızım karnımda aç gel birlikte yıyelım.[/QUOTE]

kızlarrrr bende yalnızım kocıs bu gece yok bende acım ne hazırlasam bılemedım yalnız olunca ınsan bısey hazırlamak ıstemıyor benım ac koca olunca ılk ıs mutfak olur

canım nasılsın senı burda görmek çok güzelbende yalnızım karnımda aç gel birlikte yıyelım.

kızlarrrr bende yalnızım kocıs bu gece yok bende acım ne hazırlasam bılemedım yalnız olunca ınsan bısey hazırlamak ıstemıyor benım ac koca olunca ılk ıs mutfak olur[/QUOTE]

valla canım ya aynen oyle bende makarna yapıım barı dıom ama icrate gecemedım bır turlu

merhaba venüsten hoşgeldin.ben iki parmak tam aldım geçen gün ama çok gergindi gitgel yapmadım içerde beklettim ondan sonra da bidaha yapmadım...15inde regl olcam regliden önce mi zor egzersiz oluyodu sonra mı

oyyyyy kayserimi dedin pastırma canım istedi ben geldim memleketinize çok beğendim az kalsın size gelin oluyodum son anda direkten döndüm şahin pastırmalarını çooook yedim nefistiiii erciyesede çıktım alışveriş merkezinde sinemayada gittim şimdi patronumda gayserili

gız ben kuduruk ötesindeyımde ,hala vajılıyım yawww hele bi yeneyım varya 40 gün burda halayçekecem ha

anacım sen hele bi yen halay çekmek kolayyyyy
yenenlere halay şirketten

gız ben kuduruk ötesindeyımde ,hala vajılıyım yawww hele bi yeneyım varya 40 gün burda halayçekecem ha

ınsallah canım ya bızde senle cekerız merak etme. baskası yenınce ınsan ne cok sevınıyor ben senın kısa surede cozecegını dusunuyorum

leeen kimsenin kocişi yok bugün zaten dizide yok tv de bugün kitap okumaktan kafamda şişti en iyisi dagıtıym burda lan bu özüme gülmekten kırıldım ya kız napıyn kocanın popuşunda allah seni kızlar hadi artık vajiye ölüm egz 1 2 1 2 1 2 hop

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…