- 17 Nisan 2009
- 1.603
- 410
- 698
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.121
merhaba venüsten hoşgeldin.ben iki parmak tam aldım geçen gün ama çok gergindi gitgel yapmadım içerde beklettim ondan sonra da bidaha yapmadım...15inde regl olcam regliden önce mi zor egzersiz oluyodu sonra mı
bugün yahşi cazibe var:))ya kızlar benim adetim ayın 15inde biraz önce yemek yapmak için mutfağa girdim kokudan acayip midem bulanıyo inşallah yanlış bişe olmamıştır.yenmeden hamile kalmak istemiyorum
eyyyyt bende made in gayseriliyim az öncede mantı yidim söylemesi ayıptır
leeen kimsenin kocişi yok bugün zaten dizide yok tv de bugün kitap okumaktan kafamda şişti en iyisi dagıtıym burda lan bu özüme gülmekten kırıldım ya kız napıyn kocanın popuşunda allah seni kızlar hadi artık vajiye ölüm egz 1 2 1 2 1 2 hop
gel o zaman pastırma yıyelım canım bende buraya gelın geldım dırekten dönemedımburası gercekten cok güzel ...yıne beklerız....patronun kayserılıyse hiç bi yorum yapamıcam valla.ama eminimkı iyi bırı sende orda çalışıosun
bugün yahşi cazibe var:))ya kızlar benim adetim ayın 15inde biraz önce yemek yapmak için mutfağa girdim kokudan acayip midem bulanıyo inşallah yanlış bişe olmamıştır.yenmeden hamile kalmak istemiyorum
ya ben hala inanamıyorum olduna hatta tam başlıyoruz eskisi gibi zannediyrm kendimi taki p..si içimde bulana kadrhoşbuldum bebişimcanım tamamen senin psikolojine bağlı kimisi regl öncesi zor gerginim diyor kimisi araya regl girdi ara verdim zor geldi diyor hiç belli olmuyor ya bu bize vajinin bir oyunu yada bizim yine ne kadar ertelersek kardır mantığında bahanemiz...heee ben senin yerinde olsam denerdim bakalım nasıl olacak baktınki gerginsin olmuyor üzerine gitme ama bazı arkadaşlarda tam regl öncesi vajiyi yeniverdiler tüm kanallar açıktı oldu bitti dediler...bence dene bebişim en fazla 15-20 dk alır...olursa rahatlarsın olmazsada çay demler muhabbet ederiz.... egzersizleri takıntı haline getirmeyin eğlence haline getirin takıldıkça büyütüyorsunuz bak bizde çok büyüttük ne kadar pişmanız inan bana yawrum sen o işi yapppp gelip burada kendini paralayacaksın yuhhh bu kadar kolay olamaz bu iş diyeceksin gördün yenenlerin hepsi bende dahil şaşkaloz oluyoruz inanamıyoruz eşime 100bin milyon defa sordum o gece oldumu hepsi girdimi evet diyo 50 sn sonra tekrar eminmisin düşün bebişimmmm buna inanamıyouz ...hadi martta mavilen sende
eyyyyt bende made in gayseriliyim az öncede mantı yidim söylemesi ayıptır
ben egzersize gidiyorum ozaman by
ya ben hala inanamıyorum olduna hatta tam başlıyoruz eskisi gibi zannediyrm kendimi taki p..si içimde bulana kadr
aloooooooooo noluyo yag açız ulennnnn ne mantısından bahsediynz bu akşam aç takılcaz lütfen yemek olayına girmeyelim
ben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasınyok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter
kız kaçarmı onlar vajiyi yenen herkes bomba gibi patlamaya hazır heeeeekocıs benden mı kactı acep olaadam haklı 3,5 senenın patlaması yasanıyor hem aylardan mart miyavvvvvvvv
hadı afıyet olsun benımde makarnam hazır bende onu yiyım barıı
hadı afıyet olsun benımde makarnam hazır bende onu yiyım barıı
kocıs benden mı kactı acep olaadam haklı 3,5 senenın patlaması yasanıyor hem aylardan mart miyavvvvvvvv
kız ne ara hazırladın masallah ben hala aylaklık yapıyom
ben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasınyok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?