Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oh oh afiyet olsun hasta olmasam kalkıp bende yapardım çok iştah açıcı yazmışsın, ayrıca bugün güzel bişe daha öğrendim yazdıklarından bacaklar birleşik olmasın diyorsun ya duruşmalarımda hakim karşısında bile farkında olmadan bacak bacak üstüne atarmışım arkadaşlar defalarca söylediler bitürlü normal oturamıyorum ama çok donsuz geziyorum hatta kocam giydiremiyor bile dermişim

oh oh afiyet olsun hasta olmasam kalkıp bende yapardım çok iştah açıcı yazmışsın, ayrıca bugün güzel bişe daha öğrendim yazdıklarından bacaklar birleşik olmasın diyorsun ya duruşmalarımda hakim karşısında bile farkında olmadan bacak bacak üstüne atarmışım arkadaşlar defalarca söylediler bitürlü normal oturamıyorum ama çok donsuz geziyorum hatta kocam giydirtemiyor bile dermişim

özüm34 bende aynı şeyi düşünüyorum elimde olmadan egzersizlerim devamlı aksıyor mesela geçen haftadan beridir eşim grip ama öyle böyle bir grip değil, o yüzden egzersizimizi yapamadık o arada benim vajide şişmişti, iki gündürde ben grip oldum hatta sinirim bozuldu hep bir engel çıkıyor neden dedim, çünkü grip biticek adet dönemi giricek falan filan, ya şöyle bir ay iznim olsa otursam sabahtan akşama kadar egzersizlerimi yapsam bakacam duruma oldu oldu olmadı tekrar bi çaresine bakıcam bu iş uzadıkça cidden sinir bozuyor

merhaba kızlar egzersiz yaptım şimdi ben önceden direkt girdiyordum parmağımı zor oluyordu şimdi 2 parmak tam girişe yerleştiriyorum sonra ıkınıyorum kendi giriyor çok ilginç teşekkür ederim hepinize 2 parmak tam oluyo ama gitgel yapamıyorum çok gergin yani sizce bu akşam deneyellimmi

tatlım egz.bitmeden denemek bazen hayal kırıklığı yaratabiliyorrr.....hem gel gitlerde olmalı bebeğim,kayganlaştırıcıyı bol sürersen gel git daha kolay...olurr...eşli çalımada yaparsan
ilk denemeye daha hazırlıklı olursunnn...

canım bence p.. ıcın acele etme cok guzel ılerlemıssın gerı sayım baslamıs bundan sonra daha hızlı ılerledıgını goreceksın p...denemesınde olmazsa bos yere moralın bozulur. 2 parmakla gıtgel yapmayı basar kı bence 1-2 gune halledersın ondan sonra mumu gecersın normal mumu halledınce mumu kalınlastırırsın p..boyuna gelınce hooooop p... ok ama yınede sen bılırsın ben daha erken derım

canım hele o bacak bacak üstüne atma tam bi takıntı bizde farkında değiliz ama o küçücük detaylar aslında konunun özü...ben ilk zamanlar işyerinde bacaklarımı kapatmamak için araya bi koli koydum içinede klasör abla temizlik yaparken hep söylenirdi hala işin bitmedimi bu koliyle diye yok lazım arşivden evrak getirdim onlara bakıyom diye sallardım belki 15 gün kaldı onlar orda ama koliyi kaldırdığımda bacaklarım sanki koli varmış gibi ayrı kalıyordu ne kadar ilginç bi beynim var dedim kendimi kobay fareler gibi hissettim evdede kendime koltuk ayarladım tam tv karşısında bi bacağım yandan sallanıyordu bi bacam yerde şimdi farketmeden oturuyorum dizi falan izlerken otomatikman o bacaklar o şekli alıyor farkettiğimde yada eşim farkettiğinde gülüyoruz beynimiz anlıyoki o bacak açıldığında içeri bişey kaçmıyor namus elden gitmiyor

ben mumla denemek istemiyorum 2 parmaktan sonra da p..geçilmiyormu acaba?kızlar bir de böyle tam ortada bir yerde vajinin yuvarlak bir halka var gibi orda zorlanıyo sizdede öylemi

canım zamanla git gel olacak bunu yapamaman henüz hazır değilsin hala kasıyorsun anlamına geliyor git gel yapamazsanda parmağını sok çıkar sok çıkar öyle dene içerideykende minik minik kıpırdat dokuyu hisset müzik dinle dikkatin dağılıyor tavsiye ederim...

ya biliyorum da hemen olsun istiyorum.bi de gitgel yapamayacak gibiyim çok gergin zaten 2 parmakta bunu zor yapıyorum hani

anacım git gel yapmayıda öğreneceksin her şey sırayla yavaş yavaş alışa alışa yawrum :13: bende ilk zamanlar yapamıyodum ama alıştım ilk başlar herşey zormuş gibi geliyor alışınca çocuk oyuncağı

anacım en obur ben mıyım hemen yuttum makarnayı karnını doyuranlar gelmeye baslıyor

bende mamamı yedim şimdi üstüne bi kahve bide sigara ohhh değmeyin keyfime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…