- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.141
kız kaçarmı onlar vajiyi yenen herkes bomba gibi patlamaya hazır heeeee
yaaaaaaben ne yicem sakız çignim bari
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT="] 52- Donne_rammarico
[/FONT][FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT="]1- Aylin06[/FONT][FONT="]
[FONT="]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]5- Burcum86 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Nill87 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]10- [/FONT][/FONT][FONT="]Ozum34 [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- [/FONT][FONT="]Antibiyotik [/FONT][FONT="]
[FONT="]12- [/FONT][/FONT][FONT="]Sardunya84[/FONT][FONT="]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT="]14- [/FONT][/FONT][FONT="]Pandoo [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- Yagmurcukkusu[FONT="]
[/FONT][FONT="]16- Mano
[/FONT][/FONT][FONT="]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT="] 18- Zeinax[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT="]- Tacem
[/FONT][FONT="]21- Besteee
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!![/FONT]
oh oh afiyet olsun hasta olmasam kalkıp bende yapardım çok iştah açıcı yazmışsın, ayrıca bugün güzel bişe daha öğrendim yazdıklarından bacaklar birleşik olmasın diyorsun ya duruşmalarımda hakim karşısında bile farkında olmadan bacak bacak üstüne atarmışım arkadaşlar defalarca söylediler bitürlü normal oturamıyorum ama çok donsuz geziyorum hatta kocam giydiremiyor bile dermişimben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasınyok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1-Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT="] 52- Donne_rammarico
[/FONT][FONT="]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT="]1- Aylin06[/FONT][FONT="]
[FONT="]2- Sera87 (p...s denemesinde) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]5- Burcum86 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]6- Sahara84 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]7- Hfz_kubra[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]8- Nill87 [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]10- [/FONT][/FONT][FONT="]Ozum34 [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]11- [/FONT][FONT="]Antibiyotik [/FONT][FONT="]
[FONT="]12- [/FONT][/FONT][FONT="]Sardunya84[/FONT][FONT="]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT="]14- [/FONT][/FONT][FONT="]Pandoo [/FONT][FONT="](p...s denemesinde)[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]15- Yagmurcukkusu[FONT="]
[/FONT][FONT="]16- Mano
[/FONT][/FONT][FONT="]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT="] 18- Zeinax[/FONT][FONT="]
[/FONT][FONT="]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT="]- Tacem
[/FONT][FONT="]21- Besteee
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="]
egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim
mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!![/FONT]
oh oh afiyet olsun hasta olmasam kalkıp bende yapardım çok iştah açıcı yazmışsın, ayrıca bugün güzel bişe daha öğrendim yazdıklarından bacaklar birleşik olmasın diyorsun ya duruşmalarımda hakim karşısında bile farkında olmadan bacak bacak üstüne atarmışım arkadaşlar defalarca söylediler bitürlü normal oturamıyorum ama çok donsuz geziyorum hatta kocam giydirtemiyor bile dermişimben kahvaltı yapcam sucuklu yumurta yiyem pastırma yok onla idare edem yok yemesemmi acaba kociş erken gelirde kıpraşırsa kaçmasınyok ben sade kahvaltı yapayım ekmek kızartıp tereyağ peynir zeytin reçel olsun yawwww yeter
sakız acıktırırır bebeğem :2::2:
kedicik erkekler hayatta kaçmazlar eşlerini mutlu etmekten evham yapma derim
ben dün akşam denedim p...s ucu girdiii normalde yarısını alıodum oda egsersiz yapmadım içinnn bayağıdır egsersiz yapmıorummmmm bu çok etkilediii....ah ahhhhh ben şimdiye başarmıştımdaaaa hayırlısııııı ne diyimiiii.......
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
BEN AYNAYLA HİÇ BAKAMIYORUM AMA İKİ PARMAĞI YAPABİLİYORUM BAKMADANDA OLUYOR ACABA AYNAYLA BAKMANIN AYRI BİR FAYDASI VARMIKİ, BU ARADA ARKADAŞLARIN ESKİ İLETİLERİNDEN OKUYUP YAZIYORUM ONLAR DÖNDÜKLERİNDE BURAYI OKUDUKLARINDA CEVAPLARLARSA SEVİNİRİM, Bİ ARKADAŞ ESKİLERİ OKURSAN ZATEN BUNLARA CEVAP VERİLİYOR DEMİŞ AMA BURADA BU SORULAR BİNLERCE KERE YANITLANMIŞ OZAMAN KİMSE BİŞEY YAZMASIN YETERİ KADAR BİLGİ VAR SİTEDE, TABİ BU CEVAPLARI ARAMAKTA AYRI KONU
aynayla bakıyorum yaparken iki taraflı aynalardan aldım bi tarafı kocaman gösteren ama bikaç günüdür yapamadım. ucunu sokuyorum ama orda tıkandım üstünd ebeklettim çubuğu alışayım die biraz önceden bakmaya korkuyodum, şimdi bunu yapabiliyorum çok şükür.
BEN AYNAYLA HİÇ BAKAMIYORUM AMA İKİ PARMAĞI YAPABİLİYORUM BAKMADANDA OLUYOR ACABA AYNAYLA BAKMANIN AYRI BİR FAYDASI VARMIKİ, BU ARADA ARKADAŞLARIN ESKİ İLETİLERİNDEN OKUYUP YAZIYORUM ONLAR DÖNDÜKLERİNDE BURAYI OKUDUKLARINDA CEVAPLARLARSA SEVİNİRİM, Bİ ARKADAŞ ESKİLERİ OKURSAN ZATEN BUNLARA CEVAP VERİLİYOR DEMİŞ AMA BURADA BU SORULAR BİNLERCE KERE YANITLANMIŞ OZAMAN KİMSE BİŞEY YAZMASIN YETERİ KADAR BİLGİ VAR SİTEDE, TABİ BU CEVAPLARI ARAMAKTA AYRI KONU
cnm ben nerdeyse hiç aynayla bakmadımmmm...bakmak egzersizlere dahil bir bölüm aslında..mesela benim bakmakla ilgili bi endişem yoktu...ayna egz.ordaki deliğn ne kadar büyüyebildiğini görebilmek için
bilinç altınımızdaki endişeleri kaldırmak içindir...bakmadan yapabiliyosan sıkıntı yok tatlım...ne güsel işte...
hemde 2 parmağı yapıyormuşun ....çok güsel bir aşamadasınnn...
merhaba kızlar egzersiz yaptım şimdi ben önceden direkt girdiyordum parmağımı zor oluyordu şimdi 2 parmak tam girişe yerleştiriyorum sonra ıkınıyorum kendi giriyor çok ilginç teşekkür ederim hepinize 2 parmak tam oluyo ama gitgel yapamıyorum çok gergin yani sizce bu akşam deneyellimmi
merhaba kızlar egzersiz yaptım şimdi ben önceden direkt girdiyordum parmağımı zor oluyordu şimdi 2 parmak tam girişe yerleştiriyorum sonra ıkınıyorum kendi giriyor çok ilginç teşekkür ederim hepinize 2 parmak tam oluyo ama gitgel yapamıyorum çok gergin yani sizce bu akşam deneyellimmi
ya biliyorum da hemen olsun istiyorum.bi de gitgel yapamayacak gibiyim çok gergin zaten 2 parmakta bunu zor yapıyorum hani
oh oh afiyet olsun hasta olmasam kalkıp bende yapardım çok iştah açıcı yazmışsın, ayrıca bugün güzel bişe daha öğrendim yazdıklarından bacaklar birleşik olmasın diyorsun ya duruşmalarımda hakim karşısında bile farkında olmadan bacak bacak üstüne atarmışım arkadaşlar defalarca söylediler bitürlü normal oturamıyorum ama çok donsuz geziyorum hatta kocam giydirtemiyor bile dermişim
canım ben doktor bana ödev olarak verdiği zaman 2-3 defa bakmıştım sonrasında egzersiz yaparken ayna aldım yastığa dayadım rahat etmedim bi dahada ayna kullanmadım burada önemli olan hangi durumda kendini daha rahat hissettiğin kişiye göre değişiyor çünkü
pek sakiniz bu akşammmmmmmm....nerde bu millet? nerde bu devlet?
alüüüüüüüüü.....kıslarrrrrrr.....napıyosunuz...bakemmmmm...
telebekle jasmin jel deniyor ranada ayrı bi jel deniyor ecrin sanırım misafirleri gelmeden son kaynatmalarını yapıyorhemşomda sanırım kaynatma peşinde
canım hele o bacak bacak üstüne atma tam bi takıntı bizde farkında değiliz ama o küçücük detaylar aslında konunun özü...ben ilk zamanlar işyerinde bacaklarımı kapatmamak için araya bi koli koydum içinede klasör abla temizlik yaparken hep söylenirdi hala işin bitmedimi bu koliyle diye yok lazım arşivden evrak getirdim onlara bakıyom diye sallardım belki 15 gün kaldı onlar orda ama koliyi kaldırdığımda bacaklarım sanki koli varmış gibi ayrı kalıyordu ne kadar ilginç bi beynim var dedim kendimi kobay fareler gibi hissettim evdede kendime koltuk ayarladım tam tv karşısında bi bacağım yandan sallanıyordu bi bacam yerde şimdi farketmeden oturuyorum dizi falan izlerken otomatikman o bacaklar o şekli alıyor farkettiğimde yada eşim farkettiğinde gülüyoruz beynimiz anlıyoki o bacak açıldığında içeri bişey kaçmıyor namus elden gitmiyor
canım ben doktor bana ödev olarak verdiği zaman 2-3 defa bakmıştım sonrasında egzersiz yaparken ayna aldım yastığa dayadım rahat etmedim bi dahada ayna kullanmadım burada önemli olan hangi durumda kendini daha rahat hissettiğin kişiye göre değişiyor çünkü
telebekle jasmin jel deniyor ranada ayrı bi jel deniyor ecrin sanırım misafirleri gelmeden son kaynatmalarını yapıyorhemşomda sanırım kaynatma peşinde
ooooo herkes çok meşgulmüşşşşş şekerim ,ben burda oturuyorummmm ayoolllll...şansa bak yahuuuu.
ya biliyorum da hemen olsun istiyorum.bi de gitgel yapamayacak gibiyim çok gergin zaten 2 parmakta bunu zor yapıyorum hani
anacım en obur ben mıyım hemen yuttum makarnayı karnını doyuranlar gelmeye baslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?