- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.161
ben mumla denemek istemiyorum 2 parmaktan sonra da p..geçilmiyormu acaba?kızlar bir de böyle tam ortada bir yerde vajinin yuvarlak bir halka var gibi orda zorlanıyo sizdede öylemi
ben mumla denemek istemiyorum 2 parmaktan sonra da p..geçilmiyormu acaba?kızlar bir de böyle tam ortada bir yerde vajinin yuvarlak bir halka var gibi orda zorlanıyo sizdede öylemi
egzersiz yapan eklemeyi unuttuğum kimse varmı ?????
kızlar cok sukur dun gece guzel gectı kendıme ınanamıyorum 1 haftada rayına oturdu onceden derdım yapsam bıle en az 3-4 ay acılı olur dıye ama cok sukur bı gram agrı olmuyor esımde dıyor sankı yıllardır yaparmıs gıbı rahatız dıye...bu arada cok sukur jelsız oldu ve jel surmus gıbı cok rahattım bebek ıcın kullanmıyorum yımırtlamam vardaaaaa
ben de varım
ekledim bebişim
canım jel hamileliğe engel mi bende kullanıyorum,ultrason jeli kullanıyorum ben,spermlere zararsız demişlerdi ama...
canım nazlı arkadaşımız ultrason jelini kullanıyordu hamile kaldı şu an için genel kanı hamileliğe engel olmadığı yönünde ama sen vajiykenmi hamile kalmak istiyorsun :97:
evet canım bende de var,hatta böyle bi tümsekten geçiyomuş gibi oluyoorda zorlanıyo ordan sonrası çok kolay hiç zorlnama yok,acı yok.herkesin öyledir heralde
midye ne güzel ya 1 haftadır rahatsın yani zaten bende bugün farkettim ıkındığın zaman vaji içine çekiyo 1 yıldır egzersiz yapıyorum yeni farkettim iymi:)))))))))
bende mamamı yedim şimdi üstüne bi kahve bide sigara ohhh değmeyin keyfime
''canım ben doktor bana ödev olarak verdiği zaman 2-3 defa bakmıştım sonrasında egzersiz yaparken ayna aldım yastığa dayadım rahat etmedim bi dahada ayna kullanmadım burada önemli olan hangi durumda kendini daha rahat hissettiğin kişiye göre değişiyor çünkü ''
ben aynayla bakınca daha iyi oluyor gibi geliyo hem orayı tanıyorum gözüm alışıyoo:)
ama aynasızda denicem bakalım
on numarayım onnnn onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnkırmızı sexsi donnnnn dooonnnnnnn dooonnn eşim yakalıycak beni burda kaçam ben... fazlaaa kaynatmayın okuyamam yarınnnnnnn çaktırmadan okuom sizi haaa oğaa göreeee
orası vaji girişi kızlar onun 1-2 cm ilerisi kızlık denilen yermiş...egzersiz ile o tümseği esnetiyoruzki ayağımız takılıp düşmeyelimilk zamanlar kastığımız için parmak ordan ileri gitmiyordu artık alıştınız atlıyosunuz o bölgeyi ne kadar sık ve düzenli egzersiz yaparsanız herşey size çok daha kolay gelecek
benim dediğim yer o kadar yakın değil ama ya baya bi ortalarda. kızlık zarı hemen girişte değil mi? aman ne tuhaf bir organ ya
ya işin çoğunu hallettim sayılır ,hemen de hamile kalamam heralde her ay % 25 şans varmış anca yani,hem hamile kalsam bile egzersizlere devam ederim nolucak ki
benim dediğim yer o kadar yakın değil ama ya baya bi ortalarda. kızlık zarı hemen girişte değil mi? aman ne tuhaf bir organ ya
ya işin çoğunu hallettim sayılır ,hemen de hamile kalamam heralde her ay % 25 şans varmış anca yani,hem hamile kalsam bile egzersizlere devam ederim nolucak ki
kizlar yarindan itibaren 1 ay kadar topige giremeyecem.yatili misafirim geliyor.sizleri cok ozleyecem ama vakit buldukca girip bakmaya calisacam.yendi de bir daha girmiyor diye yanlis anlasilmasin diye yazayim dedim.bana sormak istedginiz bisey olursa ozelden yazin ben gunluk bakip donmeye calisacam.ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN INSALLAH dualarim hep sizinle iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?