- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.921
kıssss hemşo sen nerelerdesin bakim????
dünde yoktunnnn....
günaydın şeker
günaydın canım.ilk defada olmaması çok normal canım hemen ümitsizliğe kapılma.kulak çöpüyle başlayabilirsin belki bu seni motive eder içerisinin boş ve geniş olduğunu anlaman açısından.bak eşinden de destek var ne güzel.bugün mutlaka kulak çöpüyle dene baktın ki oluyo hemen serçe parmağa geçersin sonra.olmaması için bi sebeb yok tatlım kendini hazır hissetmiyomuşsun demekki o yüzden yapamamışsındır
ben de yardım isteyenlerdenim. başarmış biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var
burada herkes grup kurmuş ben yeni katılmıştım aranıza yardım bekliyordum sanırım kimse yardım etmeyecek bana.Herkese bol sanş
slm kizlar naber nasilsiniz ne var ne yok
ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi
kelebek ve venusten cevapladıgınız için tesekkur ederim öncelikle..persembe gunu ılk defa doktora gıdıcem çok korkuyorum.nası atlatıcam bılmıyorum
kizlarrr benim kayınpeder diyoki bırak su telefonu fenalık geldi bana diyo adam bilmiyorki burda oldugumu oyun oynuyom zannediyoUlennnn sizin için bakın kayınpedere kafa tutuyo
bu kulübü bulup burda yazılanları okumasaydım, kesinlikle cesaretimi toplayıp az önce yaptığım şeyi denemeye-hatta aklımdan geçirmeye- cesaret edemezdim. yaptığım şey şuydu: bebe yağı, küçük parmak, yüzük parmak ve orta parmak. nasıl oldu anlamadım. iki parmağı denizim dedim ama zorlamadım fazla. ama onu da yapıcam çook yakında. ya bi de biliyo musunuz , gerçekten ACI YOK. mucize gibi bişi bu yaa, inanamıyorum.
KK meleklerine öpücüklerr, sevgilerr, ve teşekkürler...
kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bütün yazılanları okuyamadım. belki bunu daha önce soranlar olmuştur. ben 7 aylık evliyim. ve henüz ilişkiye giremedik. eşim çok anlayışlı. önce bi kadın doğum uzmanına gittim. herhangi bi problem olmadığını söyledi. bi psikiyatristten yardım aldım. şimdi deniyoruz yine. iş oraya gelince çok kasıyodum kendimi önceden. şimdi o kadar kasmıyorum. sormak istediğim şu: pns oraya girerken çok sızlıyo vajinamın etrafı. bu durum normal mi? eşim iç dudakları geçebiliyo en fazla. daha fazlasına çok sızım olduğu için izin vermiyorum. bunun için bi önerisi olan var mı...
günaydın kızlar akşam ilk denememi serçe parmağımla yaptayım dedim olmadı ama içini iyice görebildin açtım baktım aynadan ama parmağımı sokamadım ben bu işi beceremeyeceğim sanırım eşimde kulak çöpüyle dene dedi yada pasta mumuyla dene dedi hemen pes etme olucak ilk denemede olsun istiyorsun dedi eşim motive etmeye çalışıyor ama ben çok üzüldüm
sağol tatlım bu sitede herkez yardımcı olmaya çalışıyor allah razı olsun bu derdi çeken biliyor işin kötü yanı en yakın arkadaşlarımıza bile anlatamamış olmak çünkü sanki biz bunu bilinçlı yapıyoruz aaaaaa nasıl olur diye tepki görüyorum :84::84:
geldim canım dün yoğundum yaw gelen giden de çok vardı rahat olamayınca giremedim ben de.bi ara gireyim dedim okuyamadan çıktım yine.nasılsın bakiym bir sürü yeni arkadaş gelmiş.çok takdir ettim ayrıca seni hepsine yetişiyosun valla başarıp kaçıp gitmedin sen de
sağol tatlım bu sitede herkez yardımcı olmaya çalışıyor allah razı olsun bu derdi çeken biliyor işin kötü yanı en yakın arkadaşlarımıza bile anlatamamış olmak çünkü sanki biz bunu bilinçlı yapıyoruz aaaaaa nasıl olur diye tepki görüyorum :84::84:
Herkese selam akşam nete gene giremedim msn de ekli olan arkadaşların hiç biri yoktu çok ihtiyaç duydum size ama hiç birinize ulaşamadım 3 tane kulak çöpüyle yaptım sonra muma geçtim ilk başını alabildim sonrasını alamadım belki sizle konuşuyor olsaydım bunu başarırdım çok korktum ilk aşamalardan sizlerin sayesinde aşmış
Herkese selam akşam nete gene giremedim msn de ekli olan arkadaşların hiç biri yoktu çok ihtiyaç duydum size ama hiç birinize ulaşamadım 3 tane kulak çöpüyle yaptım sonra muma geçtim ilk başını alabildim sonrasını alamadım belki sizle konuşuyor olsaydım bunu başarırdım çok korktum ilk aşamalardan sizlerin sayesinde aşmış
kıssss venüsten hemşommmmmm...sen napyon?selamsızım benimmm....
yoğun musunuz ayol hepiniz...aslında normalde ben de yoğun oluyorumda
bu hafta rahatımmmm...
bebişim ben son kaldığım yrden okuya okuya geliyom anca fırsat oluyor o arada odya gelen giden selamı sabahı unutuyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnn güzeller
sana da günaydın canım
bebişim ben son kaldığım yrden okuya okuya geliyom anca fırsat oluyor o arada odya gelen giden selamı sabahı unutuyorumGünaydınnnnnnnnnnnnnn güzeller
sana da günaydın canım
günaydın canım meleklerim
bebişim ben son kaldığım yrden okuya okuya geliyom anca fırsat oluyor o arada odya gelen giden selamı sabahı unutuyorumgünaydınnnnnnnnnnnnnn güzeller
hmmmm anladımmmm tatlımmm...neysem artıkkkkkk...oku oku bir dolu yeni
arkadaş geldiiii.
canım ben seni ekledim 8,30 kadar msndeydim ama sonra kociş gelince çıktım mecburen....canım benim çok güzel ilerleme mumla ilgili ben akşam yazmıştım diye hatırlıyorum bebişim ???
günaydın canım meleklerim
sana da günaydın canımcım
sardunya canm acaba sen bizim davetleri kabul mu etmedin kız kimse bulamıyo seni msn de bi kontrol et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?