Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıssss hemşo sen nerelerdesin bakim????

dünde yoktunnnn....

geldim canım dün yoğundum yaw gelen giden de çok vardı rahat olamayınca giremedim ben de.bi ara gireyim dedim okuyamadan çıktım yine.nasılsın bakiym bir sürü yeni arkadaş gelmiş.çok takdir ettim ayrıca seni hepsine yetişiyosun valla başarıp kaçıp gitmedin sen de

sağol tatlım bu sitede herkez yardımcı olmaya çalışıyor allah razı olsun bu derdi çeken biliyor işin kötü yanı en yakın arkadaşlarımıza bile anlatamamış olmak çünkü sanki biz bunu bilinçlı yapıyoruz aaaaaa nasıl olur diye tepki görüyorum :84::84:

ben de yardım isteyenlerdenim. başarmış biriyle konuşmaya çok ihtiyacım var

canım hoşgeldin aramıza başaranlar olarak burdayız bebişim sana yardımcı olmaya hazırız

burada herkes grup kurmuş ben yeni katılmıştım aranıza yardım bekliyordum sanırım kimse yardım etmeyecek bana.Herkese bol sanş

canım benim gözden kaçmıştır burada gruplaşma diye bişey söz konusu olamaz herkes yardım etmek için burada

slm kizlar naber nasilsiniz ne var ne yok
ecrinim nasilsin eyimisin BEn cok mutluyum ama daha basarmadim :-( ama yaklastim bu kadinlar kulubu ben en buyuk sansim oldu sizlerde kocaman öpuyorum sizi

yağmurcum naptın bebişim morelin yüksek kendine güvenin tam başarı çok yakındır bebişim

kelebek ve venusten cevapladıgınız için tesekkur ederim öncelikle..persembe gunu ılk defa doktora gıdıcem çok korkuyorum.nası atlatıcam bılmıyorum

rica ederim canım ne demek biz hep burdayız sizin yanınızdayız....canım bak daha gitmeden hemen kafanda senaryo yazmaya başlamışsın çok güzel geçecek hayırlısı ile olumlu düşün her şey olumlu olsun canımcım

kizlarrr benim kayınpeder diyoki bırak su telefonu fenalık geldi bana diyo adam bilmiyorki burda oldugumu oyun oynuyom zannediyo Ulennnn sizin için bakın kayınpedere kafa tutuyo

balım özledik seni yawwwww ne zaman gitcek misafirlerin ?

walla bebişim sen 1 haftada taze gelin olucan bu gidişle tebrik ederim canım bilinç altın artık seni kandıramaz işte bu kadar kolay bebişim biz kendi kendimizi korkutuyoruz bebişim bak p...s denemesinde ilk başlarda öyle düşüneceksin olurmu olmazmı kendini rahat bırak hiç girdiğini bile anlamıyorsun şaşırıp kalıyosun ben bu kadar zaman boşa beklemişim diye :92:

canım önce jel kullanmaya başla sonrasında eşin çok yavaş hareket etsin ve o sızı hissettiğğn kısma geldiğinde dur bekle nefes al hiç bişey yapma p...si çıkarma öyle kal o an çok heyecan yapıyorsundur hemen kendine soru sor şu an ne hissediyorum de emin ol bu soruyu sorduğunda cevabın hiç bişey olacaktır kastığın için ve muhtemelen kuruluk olduğu için bu şekilde hissediyorsun ama durup beklediğinde vaji zaten vakum gibi p...si içine çekecek sana düşen acele etmemek panik yapıp p...si çıkarmamak eşin sana bu arada telkin versin ve nefes egzersizini hatırlatsın bebişim...

oooo bebişim ben parmak egzersizini yapan kadar 1 hafta evin içinde dolandım durdum o parmak oraya girmez diye diye bilin altın bunu kabullenemiyor yoksa fiziksel olarak acı asla ama asla olmuyor birde aynasız parmağını gezdir orada ve kendini şartlandırma hemen olmalı şimdi olmalı diye düşünkü sen orada keşfe çıkan bir kaşifsin ve kendini keşfedeceksin adım adım ilerle yavaş yavaş iç dokuyu incele zaten sonra sen kendin merak edeceksin yaa içerde ne var acaba diye

aynen öyle canm bizi bizden başkası anlayamaz ben de kimseye anlatmamıştım çünkü vericekleri tepki belliydi.çocuk için bile sürekli sıkıştırıp duruyolardı bi sorunumuz olup da yapmadığımız kimsenin ya aklına gelmiyo ya da onlara komik geliyo bu durum.işin ciddiyetinin farkında değiller.yaşamadıkları için anlayamıyorlar bizi.o yüzden en iyisi kimseye anlatmamak.

evet ya ...kıssss gelsinler hemen kurtulsunlarrrrr...rabbim yaşatmasın kimseye....

kıssss gidermiyimmmm seviyom ben burayıııı...bi kişiye yardımım dokunsa yeter...

mutlu oluyorummmmm...herkescikler başarsınnnnn...allahın izniyle...

Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery

4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45

11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh

21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa

27- Vaveyla86
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96

31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)

38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41-
Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Balbocuu (tek parmak)
51- Diloyloy
[FONT=&quot]52- Donne_rammarico

[/FONT][FONT=&quot]Egzersiz yapan arkadaşlar :
[/FONT][FONT=&quot]1- Aylin06[/FONT]
[FONT=&quot]2- Sera87 (p...s denemesinde)
[FONT=&quot]3- Pamukelma (2 parmak)[/FONT]
[FONT=&quot]4- Nar1905 (1 eş parmağı) [/FONT]
[FONT=&quot]5- Burcum86 [/FONT]
[FONT=&quot]6- Sahara84 [/FONT]
[FONT=&quot]7- Hfz_kubra[/FONT]
[FONT=&quot]8- Nill87 [/FONT]
[FONT=&quot]9- Naz8 (serçe parmak) [/FONT]
[FONT=&quot]10- [/FONT][/FONT][FONT=&quot]Ozum34 [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT]
[FONT=&quot]11- Yaslandim [/FONT]
[FONT=&quot]12- [/FONT][FONT=&quot]Sardunya84[/FONT]
13- Yaren46 (2 parmak)
[FONT=&quot]14-
[/FONT][FONT=&quot]Pandoo [/FONT][FONT=&quot](p...s denemesinde)[/FONT]
[FONT=&quot]15- Yagmurcukkusu
[FONT=&quot]16- Mano[/FONT]
[/FONT][FONT=&quot]17- Yapamadimbenonu
[/FONT][FONT=&quot]18- Zeinax[/FONT]
[FONT=&quot]19- Yagmur1987
20[/FONT][FONT=&quot]- Tacem
[/FONT][FONT=&quot]21- Besteee
[/FONT][FONT=&quot]22- Asmincan[/FONT]
23- Zeynepne
24- Mirage9_2
25- Angelnesss
26- Nazanantalya
27- Duduklutencere
28- Anofel20
29- Tmzklp
30- Eminecancelik
31- Bıdıkcan
32- Frd
33- Nuray181
34- İlknur_34
35- Sue1

egzsersiz yapan arkadaşlar lütfen durumunuz hakkında bilgi verin şu an hangi aşamada olduğunuzu takip edebilelim

mor ile işaretlenmiş arkadaşların daha önemli işleri var sanırım bir süre daha gelmezlerse listeden silinecekler!!!!

Herkese selam akşam nete gene giremedim msn de ekli olan arkadaşların hiç biri yoktu çok ihtiyaç duydum size ama hiç birinize ulaşamadım 3 tane kulak çöpüyle yaptım sonra muma geçtim ilk başını alabildim sonrasını alamadım belki sizle konuşuyor olsaydım bunu başarırdım çok korktum ilk aşamalardan sizlerin sayesinde aşmış

takmaaaa...kafana bak başladın artıkkkk bu ne demek geri sayım başladı....

bir yerde başaracaksınnnn..ve mutlu sonnnnnn....olucakkkk...

tatlım niye korktun o kadar mumu da kulak çöpü gibi düşün sanki onu sokuyomuşsun gibi.hatta muma hiç bakmamaya çalış.inan ki mum çok kolay giriyor.bi de ben seni çoktan ekledim msn ye ama sen hiç yoksun msn adresinde bi yanlışlık yok dimi?

kıssss özellikle baktım sana yoktun ..neyse artıkkkk akşam dene bakalım olur
bu defa kendini kasma tatlım benimmmm3 kulak çöpü tebrikler tatlımmmm..
bak işte mumda olucakkkkk...yaptıkların yapabileceklerini kanıtı....

cnm yavaş yavaş olacak ..sen mumu içine aldığın zaman nefes verip ıkındın mı ? 3 kulak çöpüne kadar ilerlemişsin işte..gerisi basit artık çünkü oraya bişe gireceğini beynin anlamıştır.

kıssss venüsten hemşommmmmm...sen napyon?selamsızım benimmm....

yoğun musunuz ayol hepiniz...aslında normalde ben de yoğun oluyorumda

bu hafta rahatımmmm...

bebişim ben son kaldığım yrden okuya okuya geliyom anca fırsat oluyor o arada odya gelen giden selamı sabahı unutuyorum günaydınnnnnnnnnnnnnn güzeller

canım ben seni ekledim 8,30 kadar msndeydim ama sonra kociş gelince çıktım mecburen....canım benim çok güzel ilerleme mumla ilgili ben akşam yazmıştım diye hatırlıyorum bebişim ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…