Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın kıslarrrr nasılsınızzz...aramıza yeni arkadaşlar gelmişşş buna sevinsemmiii üzülsemmiii bilemiorumm...her nerde bu sıkıntıyı yaşayan varsa Rabbim yardımcısı olsun inşallahhhhhhh

walla yeni arkadaşlara bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum sayının bu kadar fazla olmasına üzülüyorum kimbilir daha kaç kadın bu sorunla uğraşıyor burada sessiz sessiz okuyor yada nete giremiyor pc kullanmayı bilmiyor yada vajili olduğunu bilmiyor bunları düşündükçe çok üzülüyorum allahım yardım etsin onlara...ama bi yandanda en azından bazı arkadaşların burayı buldukları için mutluyum allah bir an önce tüm o listedeki 87 kişiye bu dertten kurtulmayı nasip etsin 5er 10ar yenersiniz inşallahhhhh :13: bu arada sera87 den haberi olan varmı ? görmüyorum onu ne zamandır onun kızılcık zamanı geldi

amiinnnnnnn canım inşallah hepsi kurtulur bu illetten:116:sera yı arada görüyorum aşağıda ama ilerleme olmayınca yazmak istemiyodu ondan sanırım yazmıyo pek bu aralar.ben de öyleydim aslında gelişme yoksa yazmak içimden gelmiyodu hiç ama yazınca daha çok rahatlıyo insan ya yazın gitsin dökün içinizi.sorunlar paylaşıldıkça azalır

çok sağolun kızlar desteğiniz için. aldım gleitgeleni. bakalım gelişme olacak mı. yalnız kafamı karıştıran bişey var. bütün tüpü mü sıkıcam oraya ben yoksa biraz sürecek miyim??? burda bi tüp içeriği yazıyo daaa:)))

kesinlikle katılıyorum tatlımmmm...kim bilir kaç kadın daha varrr...allah yardımcımız olsun
umud ediyorummmm herkes bu illetten kurtulsunnnn...rabbim doğru insanlarla
karşılaştırsın...boynumuzu bükmesinnn..ama burayı bulanların adına çokkk seviniyorum
gerçektennnn zamanı önemli deil eninde sonunda çözeceklerine kalben inanıyorummmmm...

hogeldinnnn tatlımmmm...sen nasılsın ne yaptın?

iyiyim dielim iyi olalımmm bende kaynanalar oldukça nasıl olmam gerekiosa öleim işteeee:95::95::95::95: 20 sinde gidiolar onlar yüzünden 15 20 gündür egsersiz yapmıorummm pazartesi regl olmam gerekioduuu olmadımmm karnım kasıklarım 5 gündrü ağrıo bii ağrıo bi gidioo bi ağrıo bi gidio anlamadımm hiç böle olmamıştımmmm sitrestenmiii olamıoumm yoksa gebemiyim anlamadım bi kere yumurtalama dönemimde yarıya kadar girmişti boşalmıştı amaaaa bilmiorum kafam karışık SERPİLLLLLLLL bana yardımcı olllll.....kasıklarım ağrıoooo gebemiyimdirr ama öle ağrı deil batıooo kasıklarım arada adet sancısı gibi oluo azcık ne bilim gelio gidioooooo anlamadımmm yaww sitres yaptım ondanmıdırrrr:95::95::95::95::95::95:

strestendir tatlımmm...takma kafana gelirrrr....inş.gebesindir dicemmm ama
tam yenemediysen pek önermiyorlar...püffff bilemedimmmm..ben bebiş çok
istiyorummmm oyüzden ...

venus dün söyledim ya p..ss teyim diye benide teneke yaptın ya çok saoll...

uyyyy bebişimmmmm ben bazılarını özellikle tenekede bıraktımki hırs yapsınlar diyeeee düzeltiriz bebişim sen yeterki iste azimli ol

çokk fennasınızz siz varyyaa sizzzzzzzzzzzzzzzzzzz eşimede dün diyorum hepinize gününüzü göstericemmmmm yalvarcaksın yeter diye deidmm bida bidaa dicem kapıyı kilitlicem diyomm gülüştüüüükkk...inşşşşşş kısa zamanda

Ekleyen arkadaşlar vardı akşam saat 7 den 00 a kadar msn başında bekledim hiç kimde çevrim içi değildi. İlk önce 3 tane kulak çöpü denemesi yaptm çok kolay alabiliyprum artık çıkartık rahatça tekrar sokabiliyorum. Sonra mumu streçle sarmıştım bolca vücut yağı sürdüm nefes egzersizleriyle denemeye başladım fakat ilk girişte aldı sonrasını alamadım inanılmaz bir yanma hissi duydum bekledim çıkarmadım nefes ve ıkınma yoluyla denedim yeni alamadım çıkardım biraz sakinleştim bekledim rv karşısındaydım başka şeylerle meşgül ettim kendimi tekrar denemedim yine aynı yerde takıldım ne yapmalıyım lüfen bana yardımcı olun... Çok zorlanıyorum

vucut yağı ? kaygınlaştırıcı jel kullanıyormusun tatlım?

Kayganlaştıcı jel kullanmıyorum vücut yağı bebe yağı gibi kayganlaştırıyor

cnm onların ph seviyesi orası için uygun deil diye biliyorummm..mantara neden
olur ..yanma hissi ve ödeme neden olabilirrrrr...istersen kayganlaştırıcı jel kullan su bazlı olanlardan
egz.sırasında başarını etkiler diye düşünüyorummmm...

canm ben de akşam msndeydim bi ara dur ben seni yeniden ekliyeyim bi problem var sanırım.muma gelince herşeyi çok doğru bi şekilde yapmışsın canm bence tedirginlikten kaynaklanmış olabilir o yanma hissi kasmışsındır kendini.sonuçta ilk defa mum büyüklüğünde bişey sokuyosun oraya.panik yaptın belki de.tekrar tekrar dene böyle durumlarda pes etme.ilkinde olmadı diye bırakma hemen.böyle böyle alışıcaksın kasmamayı da öğrenmiş olucaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…