- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #45.961
canm ben de akşam msndeydim bi ara dur ben seni yeniden ekliyeyim bi problem var sanırım.muma gelince herşeyi çok doğru bi şekilde yapmışsın canm bence tedirginlikten kaynaklanmış olabilir o yanma hissi kasmışsındır kendini.sonuçta ilk defa mum büyüklüğünde bişey sokuyosun oraya.panik yaptın belki de.tekrar tekrar dene böyle durumlarda pes etme.ilkinde olmadı diye bırakma hemen.böyle böyle alışıcaksın kasmamayı da öğrenmiş olucaksın
Yanmam o yüzden oluyor o zaman sizin önerdiğiniz kullanıdğınız varmı ? ne alayım.
tatlım ondan olabilir tabi ki ultrason jeli al bence hem sağlıkçıydın galiba daha kolay bulabilirsin
bu kulübü bulup burda yazılanları okumasaydım, kesinlikle cesaretimi toplayıp az önce yaptığım şeyi denemeye-hatta aklımdan geçirmeye- cesaret edemezdim. yaptığım şey şuydu: bebe yağı, küçük parmak, yüzük parmak ve orta parmak. nasıl oldu anlamadım. iki parmağı denizim dedim ama zorlamadım fazla. ama onu da yapıcam çook yakında. ya bi de biliyo musunuz , gerçekten ACI YOK. mucize gibi bişi bu yaa, inanamıyorum.
KK meleklerine öpücüklerr, sevgilerr, ve teşekkürler...
:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
ekleyen arkadaşlar vardı akşam saat 7 den 00 a kadar msn başında bekledimhiç kimde çevrim içi değildi. Ilk önce 3 tane kulak çöpü denemesi yaptm çok kolay alabiliyprum artık çıkartık rahatça tekrar sokabiliyorum. Sonra mumu streçle sarmıştım bolca vücut yağı sürdüm nefes egzersizleriyle denemeye başladım fakat ilk girişte aldı sonrasını alamadım inanılmaz bir yanma hissi duydum bekledim çıkarmadım nefes ve ıkınma yoluyla denedim yeni alamadım çıkardım biraz sakinleştim bekledim rv karşısındaydım başka şeylerle meşgül ettim kendimi tekrar denemedim yine aynı yerde takıldım ne yapmalıyım lüfen bana yardımcı olun... çok zorlanıyorum
ne oluyoooo kuzum ????
[/COLOR]
gebelik testi alsammıı die düşünüorummm boşuna para verip hayal kırıklığınada uğramak istemiorum varsadaaa hemen çıkarmı onuda bilmiorummmmm:95::95::95::95::95:
Kaç gün gecti minnos?
[/COLOR]
gebelik testi alsammıı die düşünüorummm boşuna para verip hayal kırıklığınada uğramak istemiorum varsadaaa hemen çıkarmı onuda bilmiorummmmm:95::95::95::95::95:
normaldeee 20 günde bir olurdum bugün 23 yani 3 gün geçtiii yaww sitres yaptımdanmı amaa hiç böle olmamıştımmm arada bi adet sancısı bi kasık sancısı gelio gidioo sonra bişi yokmus gibi ağrım yok Allah Allah 4 5 gündür böleyim yaffff çoktan olurdum aslında amaa sıkıntımı yaptımkiiiii
normaldeee 20 günde bir olurdum bugün 23 yani 3 gün geçtiii yaww sitres yaptımdanmı amaa hiç böle olmamıştımmm arada bi adet sancısı bi kasık sancısı gelio gidioo sonra bişi yokmus gibi ağrım yok Allah Allah 4 5 gündür böleyim yaffff çoktan olurdum aslında amaa sıkıntımı yaptımkiiiii
cnm 20 günde bir düzenlimi oluyosun?
efett düzenli oluorummm bazen 18 günde bir bazende 19 en geç 20 günde bir olurumm ........NAZCIM bi kereseinde yumurtlama döneminde yarısına kadar aldım içine boşaldı eşim yerimdende kaldırmadı tutsun dieee amaaa ne b,ilim yawww:95:
20 günde bir erken değilmi ya... en az 28 günde bir olmalı diye biliyorum ben...
hiç dr.görüştün mü bunu tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?