Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yarıya gelince zaten bi yanma oluyo herkesde o noktada biraz bekletip beklersen o yanma hissine alışıyosun ve hissetmiyosun bi süre sonra.tabi yanmanın boyutu da önemli çok fazlaysa belki de mantar ya da enfeksiyon olabilir ya da kayganlaştrıcıyı az kullandıysan ondan da olabilir kuruluktan dolayı.mesela bende yanma oluyodu ama dayanılmıycak bişey değildi kesinlikle bi de hep milim milim ilerletiyoduk o zaman etkisini daha az hissediyodum bi de yanmanın etkisini azaltmak için daha az hissetmek için eşin klitorisine masaj yapabilir ya da sen kendine yap bnece faydasını görürsün bi dene istersen

Standart slm

merhabalar , daha önce buradan bi kaç kez yazmıştım ara arada takip ediyorum siteyi benim size bi sorum olacak . bende evde sürekli egz.yapıyorum bu aralar falus kullanıyorum ve 3. boy fallusdayım 1ve 2. de sorun yok tamamını çok rahat yapıyorum eşimlede deniyorum bi sıkıntı yok ama 3 boy fallu yarısı giriyo daha devam edicem aslında kasma falan yok hiç ama aşırı bi yanma oyuyo devam edemiyorum ne yapmam gerek bi kezde p... denemesi yaptık oda biras oldu ama daha fazla devam etmedik yanma olur diye bana yardımcı olurmusunuz teşekkürler şimdiden

sabah boşanma dilekçesi verdik............

aaa ama sen iyi gidiyodun canım bi de burayı da bulmuştun tam en ümitli olduğun an olması gerek.sadece vajiden dolayıysa emin ol burda olduğun sürece egsersizlerini yaptığın sürece sen de aşabilirsin bu sorunu.çok üzüldüm inan ki

inşallah canım yaa ... çok hevesli ve umutluyum ama hayal kırıklığından da korkmuo diilim aslında...

hayal kırıklıkları olabilir canım arada bir ama onları önemseme bak burda herkes aynı durumda seninle yalnız olmadığına emin ol önce.bazen üzüldüğümüz zamanlar oldu yapamadığımız zaman ama ertesi gün unuttuk bile herşeyi

Son düzenleme:
Ultrason jeli aramama gerek kalmadı gittim bi poliklinikten aldım :)))

ne güzel inşallah bütün egzersizin hep böyle rast gider

kız esra korktu ilk başlarda ama sonra öyle bi hırs yaptıki herkesi solladı maşallah

şimdi kızlarrr. ben tek parmağı dün rahaaar rahat halettim. bugün 2 parmağa mı geçiym. ne dersiniz?

canım tek parmağın tamamını alıyorsan ve rahatça git gel yapabiliyorsan hemen 2 parmağa geçebilirsin

canım benim yanma mantardan dolayı olabilir yada kullandığın kayganlaştırıcının süresi geçmişde olabilir...içerde hissetiğin yanma değilde gerginlik gibi bişeyse o normal benimde içim geriliyo diye mızmızlıyodum eşime alıştıkça kayboluyor bebişimmm

sabah boşanma dilekçesi verdik............

canım noldu neden bu ani karar ?

anladım cevap icin teşekkür ederim bu akşamda o şekilde deniycem bakalım aslında enfeksiyon için çok dikkat ediyorum sürekli travozal , bepanten krem , fito krem ve bebeyağı kullanıyorum o bölgeye geldikten sonra bakletim yavaş yavaş deneyim o zaman bakalım ne olacak

diyorum ya ya en tepede yaşıyoruz ya da ben ordan aşağı düşüp çakılıyorum bi anda dün geec o kadar iyidik ki sabah tartıştık 6,30 da falan alakasız bi konudan ama zaten bu boşanma lafları bir süredir dolaşıyodu daha öncede ben açmıştım ama gitmemiştik ama bu laflar bir söylenmeye başladı mı bi sonraki sefer daha da kolay söyleniyo emin olun eşim dedi bu sefer adliyeye gidicez diye 7,30 gittik tabiki kapalı geldik 9,00 da gittik oyle sıradan olduki ne bir konuşma ne bir kavga tartışma verdik dilekçe yazdırdık dilekçeyi yazan adam deid kimi davacı olarak göstereyim eşimden ses çıkmadı ona bile cesareti yok bende dedim beni gösterin sonra yazdı imzaladık şaka gibi... adam sordu hayırdır ne oldu faaln ben zaten patlamak üzereydim çıktım dışarı ağladım iki yabancı gibi verdik dilekçeyi sonra çıktık ben arabaya binmedim işe geldim sabah çok kötüydüm ama okudukça moralim yerine geldi artık benim için anlamı olmasada... şimdi ne olacak bilmiyorum akşam eve gidicem mecburen anneme falan söyleyemem akşam gördü bizi içiçeyiz inanamaz kadın akşam o haldeyken sabah bunu yaptığımıza..

canım hiç bir tepki verme akşam normal evine git bekle...kimseyede bahsetme eşinle ikiniz içinizde yaşayın bu durumu içinizde çözün öyle yada böyle hayırlısı ne ise o olsun bunu yaşayan sizsiniz ben yuvanızın dağılmasını istemem ama buda çok önemli bi süreç belkide ikiniz içinde çok daha faydalı olacak kaybetmek istemeyeceksiniz birbirinizi...

canım ya ne denir ne söylenir hakkında hayırlısı olsun inaşşalh barışırsınız eşin hiç armadı mı

canım benım cok uzuldum yaaaaaaa ama ayrılmayı ıstemıyorsan hıc bırsey olmamıs gıbı davran tatlım pısman olacagın seyler yapma canımmmmmm allah yardımcınız olsun

bu da aşılması gereken bi sınavdır belki , ve bu sınavı geçerseniz her şey daha da güzel olucaktır.
herşeye rağmen inşallah hakkında hayırlısı olur.

önere bileceginiz krem ve kayganlaştırıcı varmı daha rahat olması için

canım ultrason jeli kullanabilrsin ucuz ve büyük boyu var... onun dışında femolub diye bi jel var borusu sayesinde taaa içlere sürebiliyorsun ha bu arada kuruluk varsa ondanda yanma oluyodur kuruluk için verdei bana doktor femolubu

slm canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm can arkadaslarımm

slm minik kuş hoşgeldin

yok aramadı face i de dondurmuş galiba listemde yok arkadaşın listesinde de yok kararlı sanırım bu sefer hayırlısı ama evet ben bu akşam evime gidicem bia ra düşündüm arkadaşıma gideyim ankaraya kimseye bişey demeden sonra vazgeçtim şuan anneme falan da gitmek istemem
böyle durumlarda insanın en rahat ettiği yer evi... işlerimi yaparım sonrası ne olur bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…